Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
simonette spune:
Cristina, acushica trece timpul! Parca ieri am aflat ca sunt gravida si mi se parea ca timpul sta pe loc si acum realizez ca de atunci au trecut 12 saptamani si mai am destul dar trece el si timpul ramas!
Maria, de ce sunt fantastica?
Sper ca in sensul bun...nu?
Simonette, mamica de
Luca si
16+ cu 
PozeLuca
BB2
clauclau spune:
Mai Simo, au fost niste falfaieri asa de usoare ca uneori ma gandesc sa nu fi fost doar in capul meu. O sa anunt cu surle si trambite cand o sa-mi traga una zdravan sa simt nene bine, nu asa...!
Mai fetelor, am uitat sa va zic, m-am uitat aseara la "Anatomia lui Grey" ( ultimul episod ) si am bocit intr-una tot serialul. Si-n acelasi timp mangaiam burtica si-i ziceam lui bebe sa nu se supere pe mine ca nu sufar dar ma uit la un film care m-a pus pe plans. Dar saracul bebe tot n-a reactionat, n-a parut sa-l deranjeze.
Underqueen, ce bine daca poti sa-ti faci programare asa de rapid!
CLAU
15+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
simonette spune:

Cory, maaaare figura esti!
Kya
stai scumpa mea linistita, 2-3 minute de tremurici nu cred sa afecteze pe bb si mai depinde si unde l-ai pus...
Simonette, mamica de
Luca si
16+ cu 
PozeLuca
BB2
cory3maz spune:
Kya,
calmo-calmo! Nu a patit nimik...DAAAAR, nu mai repeta figura! Ca il stresezi pe bebelash...mai ales ca are formata urechea interna...si aude! Iar abdomenul e ca o cutie de rezonanta...
12+, si mamik de Larisik
cory3maz
natynic spune:
M-au scos afara din forum, nu stiu de ce!
Simo, felicitari!! dar nu mai stiu, pe ce parte aveai corpul galben?
In alta ordine de idei, sotul meu iti transmite felicitari pentru reteta-dar eu am facut-o cu piept de pui. Minunat!
naty 10+
cory3maz spune:
Clau,
daca bebe e asa de discret si de delicat...falfaie, nu te bumbaceste...dak e fetitza???
Oricum, sarcina usoara si infloritoare!
12+, mama lui Lalou
cory3maz
cory3maz spune:
Natynik,
cine a indraznit sa te scoata afara din forum???
Ca sa stiu unde pledez cauza...ai avocat din oficiu!
cory3maz
clauclau spune:
Hai mai Cory ca eu cred ca e un baietel finut!!!! N-aveti ce sa-mi faceti , mi-a intrat in cap ca am baietel in burtica, orice-ati zice voi! ![]()
CLAU
15+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
cory3maz spune:
Simonette,
iar ai lansat moda in bucatarie...m-ati naucit cu fezandarea in iaurt!!! Cred ca stiu ce-i pun barbatului meu in farfurie diseara...o friptura de nu-conteaza, dar lasata la fragezit in...IAUURTTTT!
12+ si mama lu' Larisa
cory3maz
Kya spune:
Gata, stau cuminte, nu mai fac!
Hai sa va mai zic una buna. Tocmai am vorbit cu kalosalina (de la Zuze) si cica spitalul Elias are urmatoarea problema: cand are toate paturile ocupate, inchide portile! Si daca tu vii tocmai atunci, ca te-a apucat nasterea... ghinion! Ti se spune sa te duci in alta parte, la alt spital, unde oi vedea tu cu ochii!
Stiu ca de la noi Bitza nastea tot la Elias.
Mi se pare de necatalogat! Adica unde sa te duci, cu cine sa nasti????
Trebuie sa vorbesc cu Parvu data viitoare cand ma duc la el, sa-l mai intreb. Dar cica nu e nici zvon, nici poveste! La Nastere sunt deschise niste subiecte, si o fata care a nascut acum o luna exact asta a patit: nu a primit-o la Elias, si dr de garda, nici macar nu s-a obosit sa sune la alt spital sau sa-i dea macar o salvare care sa o duca la vreun spital care sa o primeasca...
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!