Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)
Raspunsuri - Pagina 9
Lala_D spune:
Sunt bune , cele 60 x 60 sunt totusi micute.
O sa vad de care gasesc si ce diferenta de pret/ calitate sunt intre ele .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
RGE spune:
..m-am plictisit...am spalat, am facut curat..am mancat de 101 ori...mi-e din ce in ce mai foame..ce se intampla....si miroase a clatite...nu mai suport oamenii astia care nu se gandesc la gravide...la munte ar trebui sa avem interdictie ca am luat 2 kg in 2 zile
ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany26 spune:
Roxxy80 am fost in Victoria si au adus fasuriiiiiiiiiii exact ca ala roz dar pe bleo...dar cu 1 mil fata de 600 cat era la roz...dar merita zic eu!!!!!
Dar fetelor care aveti deja prichindei acasa (anacami, etc) azi am vazut la acest mag.: langa salopeta de fas...era un port-bebe (asa mi-a zis vanzatoarea ca se numeste), adica materialul era identic cu fasul de langa, avea gluga si manecutze cu mansi dar jos era ca un sac de dormit...asa ca sirena...Oare care din cele 2 e mai comod pt un bebe de 2-3 luni (cat va avea andrei al meu la iarna....)
29+ ANDREI
laura1713 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
La Bucuresti e soare. Mie mi-ar placea sa ploua. Atunci dorm mai bine.
Acum ma bate gandul sa merg pe la ai mei. M-am plictisit putin.
BB, pe unde ai disparut? Nu mai spui nimic? Stai ascunsa?
Roxxy 28+Rares Matei
Iti trimit putina ploaie ca sa poti dormi, dar trimite, te rog, putin soare si aici!!!!!!!!!!!!!!!! Ca eu nu sunt buna de nimic cand ploua asa. Nu am nici un chef de treaba.
Laura 31+
Lala_D spune:
dany26 teoretic mai comod este cel fara picioruse dar mie personal imi par bebelusii un pic caraghiosi in genul ala de fas. Eu am avut stil salopeta ( cu picioare) dar cu fermoar care venea de la gat pana la talpa piciorului.In felul asta nu te chinuiai sa il introduci pe bebe in ea. Unii se everveaza foarte mult la imbracat si este de preferat sa te poti misca rapid in timpul operatiunii.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
laura1713 spune:
Intrebare intrebatoare pentru cele care au mai trecut prin asta. Am inteles ca la spital nu avem voie cu tampoane. Drept urmare mi-am cumparat vata si comprese sterile sa imi "fabric" eu tampoane de vata. Dar cat de mari trebuie sa le pregatesc, si cum le fac exact? Si apoi le pun pe fiecare separat, sau cum? Please help, eu vreau sa le am gata pregatite toate chiar daca mai este vreme...
Laura 31+
anacami spune:
Dany, cum a zis si Lala, este important sa ii poti imbraca cat mai repede- ca altfel transpiri si tu si el...
te referi la asa ceva :
http://www.bebeconfort.com/UK/maison_vetements_zipzap_nidange.htm ?
eu zic ca este f. bun in primele luni, pana nu are "pretentia" sa vada lumea din jur (adica tocmai bine pt. iarna asta...); ma gandesc ca este super si cand mergi in vizita sau la cumparaturi in supermarket- il scoti usor de acolo si il lasi in ceva mai subtire- de interior- ca altfel moare de cald in salopeta de exterior sau va trebui sa te chinui sa-l imbraci/dezbraci...
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
laura1713 spune:
Cami, foarte frumoasa salopetutza. Dar unde se gaseste la noi asa ceva? Si cam care e pretul?
Laura 31+
crisstiana spune:
Buna burtici!
Azi am fost la eco si mi-am vazut bb-ul. Am facut eco 3D asa ca i-am vazut fata. Da' ce rusinos era! Ca i-a trebuit medicului o juma de ora sa-l intoarca cu fata la noi, iar cand s-a intors isi tinea manutele la ochi. Ce figura!
In rest, e ok. Bb are 1000 gr cu marja de rigoare, toate masuratorile sunt in grafic, placenta mea are grad de maturitate 1 ( dupa parerea mea e ok), iar colul(cerusem in mod expres sa mi-l masoare si mi-a facut eco vaginala ) este de 4,4 cm. Se poate sa fie chiar asa lung sau si-a batut ala joc de mine, si ca sa scape de gura mea a zis si el o marime, acolo, la intamplare? Voi ce parere aveti?
Cand imi facea eco vaginala si tot misca sonda aia pe-acolo, abia asteptam sa scap si ma gandeam ca daca o eco mi se pare nasoala, cum o sa fie cand o sa nasc? Eu cred ca o sa fiu mai mult lesinata de frica, decat lucida.
Si doua vesti mai putin bune: bb are cordonul rasucit o data in jurul gatului, ca la cat se tot foieste noaptea, nici nu e de mirare. Dar medicul zice sa stau linistita ca mai e timp sa si-l scoata.
A doua veste naspa pt mine: cu toata dieta mea, in ultimele 3 saptamani m-am ingrasat 2 kg.. Dar trebuie sa fiu optimista caci am facut ceva progrese:inainte puneam 5 kg pe luna, acuma se pare ca am ajuns sa mai reduc un pic, desi uneori ma mai scap la cartofi prajiti si dulciuri. Offff, cine o fi inventat si dulciurile astea????
Inca sunt ingrozita de colul meu cel lung, oare e posibil sa fie chiar asa lung?? Voi ziceati ceva de 4 cm, dar nu 4,4. Bine ca nu mi-a zis 5 sau 6 cm , ca atunci chiar ca ma luam la cearta cu el.
Crisstiana 26+
dany26 spune:
Mersi mult LALA....eu ma gandeam de fapt nu ca mi-ar fi greu doar ca el avand doar 2-3 luni nu stiu cat o sa ii placa sa stea cu piciorusele alea mici bagate asa pe fas separat...Asta ma gandeam eu cu mintea mea si lipsa totala de experienta
Jasmine si roxxy mersi pt explicatia cu burtica...
29+ ANDREI