Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noi mergem sa mai papam o tura, ca deh tre' sa crestem...

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

cris - hahhahhaaa ... cu burta mare te inteleg ... suntem toate in aceeasi situatie? Da' si cu piciorul in ghips ... asta chiar ca e ghinion. Mi-a scapat ... cum de ai piciorul in ghips? Idei ... eu am renuntat, ca si bb ... amor platonic deocamdata ... nu de alta, da' sunt incomode pozitiile si plus nici cheful nu prea mai e (cel putin din partea mea) ... saracul sot ... da' el e asa dragut cu mine, ma alinta, ma trateaza ca o printesa. Chiar asa ... cum or face elefantii dragoste? Ca eu ma simt o elefantica ... tre' sa mai studiez ceva zoologie, comportamentul animalelor

Eu as opta doar pt. Mattia ... nu imi plac 2 nume ... iar daca totusi suntei pt. varianta asta ... Luca, nu Fabio ... sper sa nu te superi ca sunt asa directa .

La eco ma duc maine dupa-amiaza ... abia astept!!! Nu am mai vazut-o pe bblina de la sfarsitul lui iulie si taaare mi-e dor sa-i vad mutritza . E bine ... mananca ... multe dulciuri. Chiar, bb, nu iti face rau atata ciocolata (tie sau bblinei)? Ca eu de fiecare data am mustrari de constiinta dupa ce ma infrupt cu cioco.

Si simt tot felul de bolboroseli in burtica ... acu' nu stiu daca sunt contractii nedureroase sau pur si simplu se misca bblina . Cine imi explica si mie mai simplu, cum se manifesta exact contractiile astea?

simo - daaaa ... si eu ma distrez cu discutiile fetelor ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

bb_yasmi
sa ai pofta ... ca eu deja
dar numai bine plec spre casa in 30 min. si-l pun pe tati (obligatoriu ) sa faca ceva paste (nu va spun ce ca sa nu va omor pe cele care nu sunteti acasa )...

Simona 29+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

SIMONICUTZA..SA STI CA DE PSIHOLOG AVEM NOI NEVOIE NU DE

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CRISSTIANA...pei gasiti o pozitie cu piciorul sus obligatoriu!!!..eventual pe umarul lui tati
..stiti ca eu am mancarea pe foc mandrelor ...gospodina sunt eu??..daca ar vedea sotii nostrii ce discutii avem..sa vedeti voi ce primim

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata am bagat o farfurie de mancare de varza cu afumatura!! as mai putea manca vreo 2, dar mai las si pe mai tarziu!!
petro, nu cred ca face rau beblinei, poate doar sa o faca mai agitata, altceva ce sa faca??? si mananc cam o cioco pe zi, plu alte ducliuri!! si cola beau cam 2 l/ saptamana (inainte beam 2l/zi...).
roxana ce faci bun de papa?? eu as manca o mancare de mazare dulce din gradina cu piept de pui....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

BB, Luca Matteo imi place si mie cum suna, dar tati zice Mattia(nu Matteo) si dupa aia Luca, deci Mattia Luca .
Petro, sa stii ca nu ma supar, nici tati nu vrea Fabio pentru bb, zice ca e mai bine Luca, al doilea nume. Piciorul mi l-am busit cand ne-am gandit si noi sa rearanjam mobilierul in apartament, ca sa-i facem loc si lui bb.O bucata de mobila mi-a cazut pe piciorul stang si gata. Sunt cu el in ghips.
Roxana, sa stii ca in mintea mea, tot ceva de genul asta era, cu piciorul meu pe sus, pe undeva, numai ca in practica, imi dispare apetitul. E caraghios rau de tot.

Crisstiana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

fetelor mut succes in orice intreprindeti (sau la tot ce va trece prin cap, inclusiv "" taticilor la ...

eu ma pregatesc acum de plecare ... va dulce pe toate si o seara placuta...la tot ce vreti voi...

Simona 29+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Neata si de la noi ,toata ziua am dormit si am papat non-stop.Fetelor nu mai pot sa ma opresc mananc non-stop,tot ce prind.M-a durut spatele si nu am stat la pc,dar acum va citesc din urma ...
Am fost la tara unde m-am simtit ca o printesa, tot ce era mai bun venea la mine...si raspalata :am luat 2 kg in 3 zile...
darleena- feliciatri pt bebelina, sa ne spui si noua ce ai facut azi...
Yasmi si RGE -nu mai vb de mancare,in special de clatite ca nu mai pot si nu are cine sa imi faca.Ma doare spatele si stau numai in pat de 2 zile.

Dana 26+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Vad ca va arde de ...eu nici nu ma pot intoarce de pe o parte pe alta,dar sa mai ...ma linistesc cu gandul ca vom recupera noi,nu imi fac pb

Dana 26+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput