Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

dany26 ia mai da tu niste amanunte, unde in magazinul Victoria ?

3 mil parca nu ma indur sa dau pe ea pentru 2-3 luni

laura1713 le-am invelit in fasa sterila din aia la sul pe care o tai la dimensiunea dorita . Comprese sterile ( patratele ) am sa cumpar doar pt igiena lui bebe.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Camelia la noi nu am vazut asa frumusele prin magazine

laura1713 lungimea sa fie cam cat un tampon absorbant de noapte si grosimea cam 2 degete. Eu le-am pus ambalate separat in pungute subtiri de plastic sa ajung repede la ele.

crisstiana exact atat aveam si eu colul la ultima eco.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mersi de raspuns Lala. Deci nu sunt singura in cauza. Ce bine!
Ma gandeam ca m-a prostit medicul ala si mi-a luat banii degeaba.

Crisstiana 26+

Mergi la inceput

Mai astept baby expo sa vad ce gasesc si pe acolo si daca nu reusesc sa cumpar nimic mai prospectam piata salopetelor

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi de unde ai cumparat campuri sterile si cat costa?? sunt pe dimensiuni??
compresele sterile sunt de fapt bucati patrate de tifon,. nu??
darleena, felicitari pt bb Kara!! sa creasca mare, sanatoasa si frumaoasa!!! ai vazut ca ti-am scris ieri ca eu cred ca are aceasi pozitie ca si Iasmi !!!
roxana, pe mine nu ma doare pasa, ma dor oasele de acolo si am dor de vreo saptamana dar nu le-am dat asa mare importanta, cred ca se pregatesc pt venirea bubulinei. ma dor [arca asa cum a aexplicat Laura.
cristiana, felicitari pt bb!!! tu te plangi ca ai pus 2 kg in 3 sapt??? dar de 2 kg in 2 zile ce zici???? nu uita ca esti gravi si tot trebuie sa pui 2-3 kg pe luna!!! asa ca nu te mais tresa atata cu kg si gandestete mai bine la bebelu sanatos din burtica!!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

BB vezi ca am pus si eu si Camelia pe pagina 5 link cu paturile ( campurile sterile )

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

JASMIN sa va bucurati de tati si el sa va iubeasca mult
CAMI felicitari pt bebe sanatos si in grafic!!
..si noi mergem diseara la eco...
BB YASMI...de abia la ora asta v-ati dat jos din pat?!..eu vorbesc ca toata ziua am fost buimaca...la mine durerile de os au coborat ca sa zic asa....ii simt capul foarte jos si foarte greu..mai ales daca stau jos cand ma ridic ma doare....

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

dany26 am retinut, etajul 3 , saru'mana

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Pai mda ...si eu 3 mil nu prea imi vine sa dau desi, anacami, e super dragut ala care l-ai aratat.

Deci Lala...mag. Victoria e pe calea Victoriei langa Pol. Capitalei(desi cred ca stiai)si au asa ceva la et. 3 , iar salopeta care ti-am zis e exact la magazinul in fata liftului, sunt agatate si salopeta si port bebe la vedere

29+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

BB_Yasmi, ma gandesc eu ca-s gravi, dar mai am 14 sapt. pana nasc si tre sa controlez cumva kg astea ca altfel, daca ne ingrasam prea tare si eu si bb, pe unde il mai scot? Si asa sunt ingrozita de nastere.
Si oricum, tu pui 2 kg in 2 zile pt ca in ultimul trimestru se pun mai multe kg ca in primele 2. Vreau sa spun ca ritmul de ingrasare e mai accentuat. Eu sunt inca in trim.II, deocamdata.

Crisstiana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxana, pai pe vremea asta ce sa facem?? copii nu mai fecem... bani nu mai avem de numarata ca i-am cheltuit.... asa ac stam in pat!!! aici e vreme nasoala, is vreo 15 grade, a plouat si e intunecat. numai de bine de "motzait"
lala, ma voi uita!!

eu sunt asa de happy, ca trebuia sa pleci tati peste o saptamana din tara timp de 3 saptamani si s-a anulat plecarea!!! ma tot gandeam, daca pleaca cine ne mai alinta toata ziua, cine pupa burtica.... imi era frica sa nu ma apuce sa nasc si sa nu fie tatai cu noi!!!! acuma sunt mult mai linistita!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput