Kilogramele...

Kilogramele... | Autor: ottilia

Link direct la acest mesaj

Salut tuturor buticilor!Eu sunt noua pe acest forum si am o nedumerire,poate ma puteti ajuta...Sunt insarcinata in sapt 17 si inca nu m-am ingrasat nici un kg!Burta creste dar kilogramele mele raman aceleasi.E cazul sa ma alarmez?+17

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

stai calma, daca ai fost la medic si ti-a spus ca totul e ok, nu ai de sa-ti faci griji.
eu la ambele sarcini nu am lut nici un kg in primele 4 luni, pe urma am laut la greu, la prima am avut 16 kg, la a 2-a 14 kg.
deci daca sarcina decurge bine nu te ingrijora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

buna.dupa parerea mea nu ai de ce sa te ingrijorezi.
eu sunt insarcinata in 40 de sapt si nu am luat de 12 kg.Si eu eram ingrijorata ca am luat prea putine ca nu s-a dezvoltat bebele dar doctorul meu m-a linistit,mi-a zis ca totul este ok
iti doresc o sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bine ai venit pe DC!!!!
stai linistita!! pana in saptamana 20 nu am luat nici macar 100 de grame, iar acuma am ajuns la 15 kg deja!!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu in primele 3 luni am slabit 4 kg. Acum sunt in 17 sapt. si am 1kg in minus, desi burtica mi-a crescut...
Ai timp destul sa te ingrasi, nu-ti face griji in privinta asta!

Ioana
16+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Si eu am slabit in primele luni.Acum am doar 3 kg in plus fata decat aveam cand am ramas insarcinata.Si bebe e bine dezvoltat.Nu ai de ce sa te ingrijorezi.

Elena
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

saliu,iti spun ce mi-a spus si mie medicul: si daca n-ai manca nimic, bebe are tot ce-i trebuie. ia de la tine pe saturatelea! doar daca e vorba de probleme grave de placenta si lichid, atunci e sensibila treaba, dar... bucura-te! pe mine ma monitorizeaza la sange sa nu pun nimic pe mine, si-mi iau dela gura si-s frustrata cat e lumea:( pana acum n-am pus nici eu nimic, dar la mine e un efort continuu.

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Nici eu n-am pus pina la 17-18 sapt.nimicutz,insa acum am +17!!!
In lunile a 6-7-8 pui cca 5kg/luna!
Asa mi s-am intimplat mie,iar acum de vreo 3 sapt.desi maninc bine n-am mai pus nimic!

Teodora 36 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary-lou123 spune:

Draga mea,

Fii mltumita ca nu ai pus nimic pe tine, eu am pus cam 10-12 kg dejfa si m-a acut doctorul cu ou si cu otet cand i-am zis, m-a pus la dieta si mi-a zis ca nu ma mai primeste daca nu slabesc... sotul nu ma lasa sa mai mananc nimic "rau" si am niste pofte teribile (visez de 2 zile la pomana porcului cu mamaliga si mult usturoi).

E normal sa iei intre 9-15 kg (zic ei) pe tot parcursul sarcinii, asa k eu as fi multumita in locul tau.

Chiar, am putea sa facem un mic sondaj, fiecare cat la luat in greutate in timpul sarcinii si in ce faze.

Pupici la toate mamicile si bebeii lor.

Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Nici eu nu am luat in greutate primele 4 luni, acum la 25 sapt. am 7 kg in plus, desi se vede doar pe burta, in restul corpului am ramas la fel.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra 25+

Mergi la inceput