Atentie la comenzile online... casaretro

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Nu inteleg ce cauta in depozitul lor o jucarie stricata, murdara si folosita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

gegea, sa ne tii la curent cu desfasurarea. Te-au contactat cei de la firma? Stii la topicul cu produse quelle, mai era o fata care a comandat un capac de wc. L-a primit tot asa vechi si uzat. L-a returnat si-a luat banii si dupaaaa muuulte luni l-a comandat inapoi. Stupoare! A primit acelasi capac! In ambalajul pe care l-a trimis ea!! Lipit cu acelasi schotch!!! Va dati seama? Pai daca si la Q... se intampla atunci ce sa mai spun? Traim in Romania si aste e DESTUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

eu sunt nemultumita de sumedenia de date personale pe care trebuie sa le dau fie si numai pt. un catalog Quelle;de ce au nevoie de CNP-ul meu,cand m-am nascut,etc.si mai si te atentioneaza ca datele sunt stocate in siguranta...in Ungaria!
ca m-au apucat nervii,adica un s.r.l.din Romania isi tine arhiva la ..vecini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Ptr ca tot bantui pe net aiurea ..imi permit sa raspund in locul lui gegea..care nu cred ca a mai intrat pe aici din lipsa de timp ... am vb cu ea astazi pe privat ...si mi-a spus ca nu a primit absolut nimic ...nu mail ..nu telefon nimic ...tacere totala ...asteapta sa ajunga pachetul la firma ...dar nu are sperante prea mari in vreun miracol ...in schimb in povestea ca un alt magazin online ..de carti de aceasta data a avut niste probleme cu livrarea coletului... vina le apartinea..dar si ea a fost un pic neatenta ..ma rog au rezolvat ...si ca la sosirea comenzii in colet a gasit o carte in plus semnata de directorul editurii respective cu scuzele de rigoare ..emotionata de gest( mai ales dupa povestea asta cu casaretro) a trimis aseara un mail de multumire..azi dimineata avea mail inapoi incaodata de genul "Cu placere, si ne cerem scuze pentru nemultumirile de moment provocate"....
Deci se poate ....numai sa vrem

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

gegea, alessia ... se pare ca daca vrei se poate ... sunt mirata si surprinsa de atitudinea lor... nici o data asa ceva nu s-a intamplat de cate ori am avut contact cu acea firma.
nu voi incerca sa mai caut scuze.. deja a avut destul timp la dispozitie sa clarifice situatia.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetele,

Hai sa va lamuresc eu pe toate care este misterul.
Am fost vineri la CASA RETRO, la magazin si le-am spus despre patania lui Gegea.
Mi-au promis ca o sa rezolve in cel mai scurt timp posibil, insa saptamana trecuta au fost plecati la un targ (ei merg adesea si expun la tot feluri de targuri), plus ca incep gradinitele si scolile si sunt aglomerati rau. Unul din cei 2 domni de acolo mi-a spus cinstit ca nu au apucat sa citeasca nici un mail (nici pe al meu, ca si io le scrisesem sa intreb ceva ce ma interesa pe mine, in legatura cu concursul de la Atelierul Piticilor, pentru care ei ofera premii fara sa aiba nici un avantaj - de aceea m-am dus personal, sa vorbesc pentru concursul lunii septembrie).E mai sigur ca Gegea sa-l sune pe mobil pe domnul Nicu Tataranu, si sigur va rezolva. Sunt niste oameni de isprava, doar ca nu se pot clona ca sa faca totul perfect asa cum si-ar dori.
Este o afacere mica (cred ca pot sa zic de familie), cu putini angajati, si foarte multa treaba de facut. Ei sunt implicati in multe asotiatii (cum ar fi "Asociatia Parintilor din Bucuresti" cu care scot o revista educativa pe net "Joaca-te istet") si lucreaza cu multe fundatii (copii cu dizabilitati), ofera cursuri gratuite pentru parinti de "arts and crafts" si cum sa te joci "istet" cu copiii, cum sa-ti peterci un timp de calitate in familie. Vanzarea de jucarii si tot felul de minuni din care poti face lucruri dragute a venit la ei firesc din dragostea pentru copii si din dorinta de a-i face pe parinti, bunici, educatori, invatatori sa invete cum sa intereseze copiii in activitati "istete", si nu pentru a obtine profit.
Poate o sa spuneti ca nu va intereseaza toate astea, ca au gresit si basta. Da, sunt de acord ca au gresit, dar nu au facut asta ca sa insele pe nimeni, nu le sta in caracter. A fost pur si simplu o greseala fara intentie, pe care precis o vor remedia cat de repede vor putea. De aceea vreau sa intelegeti ca nu sunt nici hoti, nici nesimtiti, doar ca au atatea de facut ca nu prididesc cu treaba, si totul este pentru copii, pentru care pun tot sufletul. Daca nu i-as fi cunoscut personal, nu as fi stiut toate astea si poate si eu i-as fi judecat ca si multe dintre voi. Dar ii cunosc, si nu pot sa tac si sa las sa se creeze o impresie gresita despre ei.

Deci, Gegea, suna-l pe Domnul Tataranu. E mai sigur si mai rapid asa. Daca te pot ajuta sa-mi spui, ca eu mai trec pe acolo din cand in cand.
Sa auzim de bine.

pup you all,

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Caprioara multumim frumos ...ma rog eu ma bag ca musca... si ma fac purtator de cuvant dar stiu sigur ca gegea are fff mult de lucru si nu prea intra in ultima vreme ...i-am lasat mesaj pe mess unde stiu sigur ca intra ...
Te rog frumos poti sa imi/ii trimiti pe PM nr de telefon ... pentru ca nu stiu daca il are sau care este exact ...sau este nr de mobil de pe site?

O parte din mine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alessia105

Caprioara multumim frumos ...ma rog eu ma bag ca musca... si ma fac purtator de cuvant dar stiu sigur ca gegea are fff mult de lucru si nu prea intra in ultima vreme ...i-am lasat mesaj pe mess unde stiu sigur ca intra ...
Te rog frumos poti sa imi/ii trimiti pe PM nr de telefon ... pentru ca nu stiu daca il are sau care este exact ...sau este nr de mobil de pe site?

O parte din mine

Ai pm de la mine cu numarul.

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Imi cer scuze pentru absenta, dar alessia m-a reprezentat constant si ii multumesc frumos inca o data!

Astazi, am primit mail de la d-l Tataranu si ne-a inaintat scuze (citez "Imi fac datoria de a va prezenta scuzele mele pentru acest incident chiar daca inteleg ca sunt aproape imposibil de acceptat.
Singurul motiv al acestei situatii a fost ca personal nu am participat la trimiterea acestui colet lucru care oricum nu scuza situatia creata. Am fost bucuros ca mai exista pe stoc acest produs si nu m-am gandit nici o clipa ca baietii de la depozit nu vor verifica starea produsului.") plus promisiunea ca va returna banii. (citez "Nu incape discutie ca veti primi banii inapoi. Eu am fost plecat si am revenit astazi 17 septembrie. Maine ma voi ocupa personal de aceasta situatie. Va rog sa-mi trimiteti un numar de telefon pentru a va contacta pentru a rezolva cat mai urgent aceasta situatie si a va trimite banii.").

Nu mai comentez acum ca unele aspecte nu se leaga (de exemplu, nr de telefon care a fost lasat odata cu preluarea comenzii), important e ca se fac eforturi, chiar daca tardiv, ca lucuruile sa intre pe fagas normal.

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gegea

Nu mai comentez acum ca unele aspecte nu se leaga (de exemplu, nr de telefon care a fost lasat odata cu preluarea comenzii), important e ca se fac eforturi, chiar daca tardiv, ca lucuruile sa intre pe fagas normal.

Gegea, in nebunia de acum cu inceputul scolilor si targurile de profil, poate ca au ratacit numarul de telefon. Ca sa rezolvi mai repede mai da-l o data.
Mai au de lucru la partea organizatorica, dar chiar se straduiesc sa o faca sa mearga bine. O sa mai dureze insa un pic pana totul va merge ca pe roate. Insa ce minuni gasesti la ei nu prea gasesti in alta parte, sa stii, asa ca eu am considerat ca merita sa fiu intelegatoare cu aceste probleme deocamdata, pentru ca am vazut ca se fac eforturi in acest sens, se lucreaza la partea asta, dar sunt multe de pus la punct si nu se pot face toate odata. Iar ei pun accentul si multa energie in a aduce si prezenta noi lucruri interesante si de a participa la expozitii si targuri, nemaiavand fizic timp de probleme organizatorice. Si asta din dorinta de a aduce cat mai multe jucarii si materiale de lucru istete copiilor (si chiar adultilor) din tara noastra. Daca ajungi vreodata in magazinasul lor o sa te convingi singura.

Sper sa rezolvi cat de repede.

Sa ai o zi buna .

Caprioara & Matei

Mergi la inceput