hpv in sarcina +rana pe col
Buna!
Am si eu mai multe nelamuriri. Poate cineva s-a mai intalnit cu aceasta situatie. Cand am nascut acum doi ani, la nastere au observat existenta unor papiloame, care ulterior au disparut. am fost suspectata de existenta hpv-ului. De curand am ramas iar insarcinata, iar la control mi-au descoperit o rana pe col destul de extinsa. medicul mi-a recomandat intreruperea sarcinii pentru ca altfel rana mi s-ar extinde mai mult, plus ca vrea sa imi taie o bucata din col , sau ceva de genul pentru biopsie. Pana acum nu am avut probleme de genul sangerari, dureri si nici dureri la contact. Acum 2-3 luni mi-am facut si analizele la sange si mi-a iesit neutropenie. Poate cineva sa ma ajute? Va rog mult.
Fetelor sa nu faceti ca mine. Sa va duceti la control din timp.
Raspunsuri
lilina spune:
si eu am avut o problema similara descoperita in timpul sarcinii
nu am intrerupt-o, pt.ca era vorba despre primul copil
si bine am facut, ca dupa, am facut o interventie de reparare a colului, care imi limiteaza posibilit.de a mai ramane insarcinata pe viitor
activeaza-ti PM daca vrei sa stam de vorba
multa sanatate
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
alinusha06 spune:
eu am aceasta problema am hpv high risk si sunt insarcinaata,si rana pe col depistata la colposcopie asa ca am riscat si ma pastrat sarcina chiar daca toti medicii au spus nu ,voi face tot ce este de facut dupa ,pt ca altfel nu se mai putea dupa o excizie sau conizatie,si mai mult m-as fii pus acum la punct iar la o eventuala sarcina rana ar fii reaparut si tot o luam de la capat asa ca am decis sa pastrez sarcina,nu sangerez ,nu ma dureri ,si imi este ok dar urmez trat naturiste .activeata-ti pm
Flori 15sapt
lilina spune:
exact asa am patit si eu, ca oprescuflore....noi doua am mai stat de vorba, avand in vedere problema similara de care ne-am lovit
activeaza-ti PM
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"