ANALIZE PENTRU GRADINITA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Mersi pt. raspuns Anya! Noi am fost pana acum la program prelungit si am facut in fiecare an xeudatul copro si idr-ul. Anul asta ne-am mutat la gradi de 4 ore, deci vin de acasa cu pachetelul. gradinita este in cadrul scolii, la acelasi palier fiin si copii de clasa I, deci nu vad sensul analizelor... Educatoarea ne-a spus in prima zi de gradinita ca si pe ei i-au anuntat pe ultima suta de aceasta noutate, de care medicul de familie nu stia... Si cum am mai scris, are in evidenta majoritar copii...

Astazi cand i-am dus avizul epidemiologic, fara restul analizelor, educatoarea a zis ca ii va comunica medicului scolii, sa vedem cum ramane pana la urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaF

Buna fetelor
Pai copilului mi-a cerut : exudat faringian, coprocultura, coproparazitologicul, fisa de vaccinuri si adev ca nu este cu boli cronice, iar noua, parintilor:analize la sange si radiografie pulmonara. Am umblat la 2 cabinete pt ca nu faceau radiografii pulmonare.
Am inteles ca unii medici dau adeverinta si fara aceste analize. De aceea sunt sceptica in privinta lor. Noi le facem, dar altii........

cristy

LA FEL CERE SI LA NOI

MAI MULT SUNTEM PE DRUMURI

DE CE NU VINE UN REPREZENTANT DE LA UN LA BORATOR SA LE IA DIRECT DIN GRADINITE?

Mergi la inceput