Fetele din America (90)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Bic, uite aici despre cum sa faci un Payment Plan la MD Anderson.Ar fi foarte bine daca ar putea mama ta sa ajunga acolo ca este cel mai bun...

http://www.mdanderson.org/patients_public/current_patients/display.cfm?id=E323C692-748B-11D5-812B00508B603A14&method=displayFull

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna seara fetelor, in sfirsit mai am si eu timp s ascriu cite ceva, avem niste zile, sapt. f. ocupate d ecind a inceput scoala, nu atiu cum sa ne mai impartim intre servici, casa scoala, footbal, amindoi baietii fac footbal, cel mic a avut meci si bucurie mare ca a dat citeva goluri.Doina sper sa gasesti o cale care sa-l vindece pe Andrei, pareera mea, ar fi bine, nu stiu cum s agasesti ceva caritabil, un spital asociatie, stiu ca esti dispusa s afaci orice, oricare dintre noi ar face la fel, dar eun cred ca procesul d emutare aici este d edurata, stiu multi , d eani d ezile care se lupta sa primeasca green card, noi am venit cu loteria vizelor, si cum spuneau si fetele probl. asigurarilor medicale e mai grea, noi numai ptr. copii platim pe luna 260$, destul d escumpa, dar mie teama sa nu-si rupa o mina un picior, sint asa d escumpe vizitele la urgenta.Eu am asigurare d ela servici si nu platesc nimic, ptr. dentist platesc cam 7$ pe luna, mai este sotul trebuie sa-si faca si el.Este o decizie grea, merita sa lupti, stiu ca in Romania, era la PROTV o emisiune:Povestiri Adevarate si s earatau diferite cazuri, prin intermediul televiziunii ai putea sa faci ceva?Nu stiu ma gindesc, ei aratau cazuri rezolvate, s edeschideau conturi, erau sponsorizari, e greu, dar trebuie s aexiste o cale.In rest cum va mai petreceti weed-end-ul?La noi ploua in fiecare dupa amiaza, s-a mai racorit si asa ma bucur, putem sta pe terasa si e racoare.V alas, o seara buna
gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Poftiti, va rog la capitolul 91.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput