Fetele din America (90)
Raspunsuri - Pagina 13
Ramona J spune:
Am vazut Brain Quest. Le stiu, nu i le-am cumparat. Am luat jocurile alea electronice, Turbo Twister sau cum ii zice. Parca tu spuneai de ele mai demult. S-a jucat o vreme, vad ca le-a lasat deoparte. O sa-i mai amintesc de ele.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Aoleu! Si in clasa a treia tot cu ceasul? Pai ce mai e de invatat despre ora? Eu deja m-am saturat de exercitiile astea, pai cine n-a invatat in trei ani sa spuna ora corecta?
Ramona J spune:
Stiluri de inot, uite aici citeva. Nu sint sigura ca stiu denumirea corecta in romana:
butterly - fluture (eu m-as ineca rapid daca m-ar pune cineva sa inot asa)
breast stroke - asta e stilul ala ca broasca (la care excelez!)
crawl - nu stiu cum ii spune, barbatii inoata de obicei asa
backstroke - pe spate
Mai sint? Altele nu-mi vin in minte. Scuze pentru denumirile romanesti "stiintifice".
Ma gindesc ca la voi sint multi inotatori, nu aveti un loc pe aproape?
Eu o duc si pe Anuta, incepe o data cu Alex (la categoria ei de virsta, desigur).
cenia spune:
Salut
Fetelor am o veste : sunt insarcinata. Sunt happy dar si foarte speriata de pret, nu de altceva.
Asadar HELP! Am nevoie de informatii: cit costa o nastere? nu sunt asigurata.
pina acum doua variante:
1. faci deal cu spitalul sa platesti cash si ajunge 5000 USD
2. asigurare 700 USD pe luna contract pe minim 12 luni nu conteaza in ce luna esti, trebuie sa platesti 700 timp de 12 luni. beneficiu: asigurarea e pentru toata familia.
daca aveti cunostinte despre planuri de asigurari pt oameni din astia iresponsabili ca noi(adica fara asigurare)va rog sa ma ajutati.
Abia am 5 saptamini. Vom stringe cureaua ca sa economisim. Dar pina atunci as vrea sa fiu informata.
Multumesc anticipat pentru orice raspuns, parere, sugestie.
Siminaf spune:
Cenia, nu exista si acolo la voi asigurare de la stat pentru cei cu venit mic? Daca sinteti mai la inceput... Daca nu... asta e.
Felicitari, mamico!
Oana_B spune:
Cenia, felicitari si o sarcina usoara
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Ramona J spune:
Felicitari Cenia!
N-ai dat date suficiente. La varianta unu iti acopera toate vizitele la dr. si testele? Cred ca e deal bun in cazul asta.
Varianta doi e buna si ea, dar ce anume acopera pe banii astia? Ce fel de asigurare e? Pe linga ca sinteti voi asigurati, iti acopera nasterea si intra si bebe pentru primele luni. Intre timp poate gasesti ceva mai ieftin. Noi platim $550, nu acopera o eventuala sarcina. Am avut o asigurare un pic mai buna, dar ne costa aproape dublu! Cum m-am lasat de facut bebei ne descurcam si cu asigurarea asta.
ruxij spune:
In California sunt asigurari speciale de la stat pentru femei insarcinate si copil, asigurari care acopera absolut tot, nu te costa un sfant. Nu stiu in ce stat esti tu. Ar tb sa te interesezi. Eu cand am fost insarcinata nu m-am interesat, n-am stiut si am platit. Nu asa de mult, am avut asigurare, dar din aceea PPO si am dat destui bani. O nastere normala costa cam 10 mii in mod obisnuit.
sinzi_ana spune:
Cenia, felicitari pentru sarcina!!!!
Si noi facem inot...am facut de la 3 ani aici, apoi in vacanta am facut in Ro, si am ramas atat de impresionata de nivelul la care se facea in Ro incat am cautat antrenoar de inot cu un acelasi stil...
Am gasit o romanca, dar care antreneaza copiii mari si merge la competitii si ne-am bagat si noi in seama...Am dat concurs , dar inca nu suntem pregatiti...
Tipa insa ne-a spus ca mai trebuie sa ii antrenam un pic...
Asa ca eu ii antrenez (pe David si prietena lui) in fiecare zi cate o ora...(eu am facut inot de performanta si apoi am voluntariat la Crucea Rosie unde am facut tehnici de scoatere din apa) dupa modelul din Ro si mai dam un examen peste inca o luna...
Eu nu stiu ce o sa fie la scoala publica...cum intentionez sa il inscriu pe David peste 2 ani...nici nu vreau sa ma gandesc...uf...
Ei fac inmultire, impartire, fractii de pe cand pot...incepand cu pre-k!!!
Suna tare "sf" dar asa este...
O fac "babeste" dar stiu cum se calculeaza 2*4 sau 4/2 sau 1/2 +1/3 (cel putin David este familiar cu ele, in schimb le trebuie materialul "montessori" sa o faca, si nu le fac "din cap"....)
Si pt adunari (cu orice numar cu 6 cifre) au un sistem simplu si ff logic, pe care il pot folosi si copiii de 4 ani...
Si voi spuneti ca de abia in cls 3-a se face inmultirea??? Uita copilul tot pana atunci...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, 3000km prin Romania
ruxij spune:
Daca merge la scoala publica, vezi ca tb sa nu stie prea multe, ca cica nu e important sa stie prea mult academic, ci sa fie "a well rounded student".
Si noi facem inot de un an si ceva, cu profesor particular, pt. ca eu nu prea le am cu inotul si nu pot invata copilul. Eu inot doar "broasca" si pe distante scurte.:)) Bogdan inoata binisor, in sensul ca poate parcurge cam juma' de bazin olimpic singur, dar nu e de nivel de concurs inca.