Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

quote:
Originally posted by cati_magureanu

matgravidut, multumesc mult pentru informatii...inca nu stiam de pachetele astea..abia astazi am intrebat-o pe doctora, cand am fost la consultatie, si mi-a zis ca nu beneficiez de 3D...Dupa ce am citit ce mi-ai scris, chiar am cautat si am gasit aproape de mine un cabinet unde se fac 3D/4D si un pachet complet costa 155$ (+7%taxe)...O sa vb. si cu husbandu' cand se intoarce (momentan este plecat din oras) si sa vedem daca agreaza ideea de a da 160 para' sa-l vada pe fii-su tridimensional ...

Pup!

caty
(23+)&Matei

No .. Cati, ma bucur tare ca ai gasit.
Succes maxim cu husbandu' ca al meu nu de bani a zis nu .. dar nu i-au placut pozele de la 3D, cica sunt "ciudate"

Pup si eu

Monica-Matz 20+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si eu am par pe burta... se pare ca e chestie generala la gravide. Am citit ca trebuie sa apara linea nigra, dar vad ca voi, care sunteti mai avansate decat mine, inca nu o aveti...deci mai astept

Honey, aici nu se face vaccin antigripal in sarcina. E interzis. Asteptam sa vedem ce carucior punem in listuta. O fi roz?!

Ioana
16+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Fetelor, dar dc eu am linia nigra de vreo 1-2 luni ce inseamna?

A venit Bebica!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina nu inseamna nimic,asta poti sa o ai sau nu

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Zuzici , gasca , multam fain ! Maaaaama , ce de felicitari ! Pai o data fac 30 de ani .

Azi dimineata ma uitam ca proasta dupa riduri , dar nu e cazul ...

Micsunea , eu nasc pe scaun , in apa am inteles ca nu s-ar putea , fiindca nu au cada si daca au dat comanda in vara nu ajunge sigur in ianuarie ...

Am vorbit deja de epidurala sau Remifentanil ca analgezic , intravenos , si au zis ca imi vor trimite recomandare la ginecolog , avand in vedere rezistenta mea scazuta la durere ( lesin foarte usor sau intru in panica ) , ca si predispozitia la depresii . Deci asta sigur se rezolva .

Pana acum , slava Domnului , am avut parte de tot ce mi-a poftit inimioara , echografii parca vreo 5 sau 6 , acoperite de asigurare 100 % , consult , fizioterapie . N-am de ce sa ma plang , zau .

Haideti ca se incalzeste sampania si bebe deja saliveaza , ma duc sa ma fac gagica , ca ies in targ mai pe seara . Avem "programare" la o crasma neaosa .

Mai , mai stie careva in cate saptamani sunt , ca eu nu le mai numar !?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Multumesc Ancutz! Razi de mine, nu-i asa?

A venit Bebica!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

1. Honey, draga mea - pariez pe fetita!!!!
2. Virgo - LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA, IAR COPILUL TAU SA FIE SANATOS, FRUMOS SI DESTEPT! SI ITI VAND UN PONT: AM ANTECEDENTE DE URSITOARE!
3. Clopotei suna exceptional, dar la clubul scutecelor.
4. Eu am 1,68 inaltime si TOT 67 kg, in continuare. Astazi am fost la niste clienti si fumau. Le-am spus ca ma deranjeaza, mai ales ca m-am lasat. Si au inceput cu felicitarile. La care eu adaug "cam cu o luna si ceva inainte sa raman insarcinata". I-am blocat. Si azi chiar am o bluza cu maneca lunga, mulata pe corp si o fusta din aia larga si lunga, dar sus cu banda aia speciala pentru gravide, deci mulata pe burta. Si poti sa spui ca mi-a crescut putin burta. Dar atat. Sper sa reusim diseara sa mai facem un photo shooting, ca fotograful din al meu sot de-abia asteapta.
5. Tineti minte testul din batrani cu sarea in cap?? I-am spus mamei mele acum ceva vreme sa mi-l faca si mie, de curiozitate si de amuzament. Mi l-a facut aseara si reiese ca este baiat. Sa fie intr-un ceas cu... CUC, sa zic! Tot mai vreau sa fie o Maria prin burtica, dar la cat da din craci... ma indoiesc. Doar daca o semana cu mine! Ceea ce iarasi ma indoiesc. Si ne-am hotarat! Poloist sau tenismen sau badmintongist. Si cum nu pot face pe ursitoarea si nici pe mama Omida pentru propriul copil, o sa va rog sa va aliniati, sa trageti un numar si sa ziceti daca testul cu sarea e adevarat or ba. Urnele se inchid luni dimineata, la ora 11.00, inainte sa plec spre morfo de trimestrul 2.
6. Am o amica care a nascut anul trecut, in decembrie, la Euroclinic si a platit in jur de 70 milioane. Cezariana. Cazare in rezerva VIP, doar cu mama ei in camera. Dar nu a venit cu nimic de acasa. Nici macar cu pampersi sau tampoane. Si la sfarsit au primit o nota de vreo 10 ori mai lunga decat una normala de cumparaturi in Carrefour. Da, suna extraordinar, dar trebuie sa indeplinesti mai multe conditii. Sa ai acesti bani, o data, sa fii dispus sa ii dai pe spital, a doua oara, si sa ai incredere in doctorii de acolo, daca doctorul nu are intelegere cu spitalul si nu poate asista la nastere. Eu am stat in cumpana, ma batea gandul sa nasc la Euroclinic, sotul meu ar fi fost de acord pana la urma (chiar daca el e mai cumpatat), dar decizia finala am luat-o datorita faptului ca o vroiam pe Dracea neaparat. Si ea e in Giulesti.

Acestea fiind spuse... ma alatur fetelor cu saptamana 20+ (21+ dupa UM).

Creata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

quote:
Originally posted by creata2008

Da, Monica, si eu ma gandeam la ideea de marturii. La nunta nu am avut, pentru ca in tara inca nu intrase moda cu asa ceva. Si pentru botez mi se par foarte haioase articolele 4712 si 4713, cutiutele cu confetti de baie. Roz sau albastre. Dar nu am vazut cat costa si de unde le pot cumpara. Ai idee?

quote:
Originally posted by matgravidut

Mi-a placut ideea cu Clopoteii ...
Inca ma gandeam ca am putea sa-i numim si "Botosei de ianuarie-februarie 2008"

Inca asa de tare mi-a placut ideea ca m-am apucat sa caut o imagine frumoasa cu clopotei sau botosei si am fat peste niste lucruri tare dragute... care aici se dau la botez (favours). Se dau si pe la nunti si stiu ca pe la ultimele nunti de care am auzit in Romania s-au dat aceste mici favoruri.
Ia priviti ce chestii dragalase:

http://www.favorcatalog.com/christening-baby-shower.php

20+ Monica ((

Uite ca nu-ti stiu numele .. asa ca o sa te botez acum ... Cretulica.
Acela este doar un catalog... Trebuie sa ma dumiresc si eu de unde pot sa le cumpar. Probabil ca o sa le comand online. Eu sunt foarte sperioasa cand e vorba sa dau credit cardul pe net... si evit tot ceea ce arata suspect.
Iti promit ca voi face o cercetare azi si iti spun...

Monica-Matz 20+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Nu rade Alina de tine .Mie la Bogdan mi-a aparut in sapt 15-16 , acum inca nu o am ...poate scap fara , nu e o regula .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

mai,fetelor,dar mult mai scrieti...in cele cateva zile cat am lipsit,s-a trecut iar la un alt capitol...sa va pup intai pe toate,ca mi-a fost dor de voi,si sa va zic de mine...m-am maritat intre timp(am devenit d-na Serban),am fost in semi-luna de miere,bebele a miscat in fiecare dimineata si seara la program,incepand cu ziua mea,asa cum va spusesem...astea sunt noutatile,sper sa reusesc sa citesc tot ce-ati scris intre timp...pupicei

Adriana S.

Mergi la inceput