Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 20
AngeliquedeS spune:
Mai, irinouka, al tau barem iti cere CIOCOLATA cu rom, al meu imi cere tequila la metru... desi nu am baut in viata mea asa ceva, dar mi-e o pofta....
Fetelor, daca e sa fie Clopotei, adjudecat sa fie!
Pupici,
Angelique
24+
bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
docdecap spune:
fetelor, stai sa poate sa zica toata lumea
doar suntem niste DUAMNE, ce ... noastre ![]()
dar zgubilitici? (copii de zuze) ![]()
asa, sa ne mai radem
Monica
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
AngeliquedeS spune:
Gina, eu spun sa adoptam titlul cel nou abia cand vom ajunge la Clubul scutecelor, si sa ramanem deocamdata la Mamici. Asa pot sa isi dea si restul fetelor cu parerea. Ce zici? Si apropo de scutece, cum ai ales pana la urma lenjeria pt patutz?
Pupici,
Angelique
24+
bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
kossir spune:
Fetelor "mi-ati tras-o" (scuze de limbaj), m-ati ametit ce mai
. Am intrat din instinct la subiect ca era proaspat accesat si se remarca, apoi imi apare pe bara Clopotei de ianuarie februarie, ma mai uit, verific, ma duc inapoi
, ce mai uluita
. Apoi citesc, sunteti voi, cunoscute, prietene, ce mai nedumerire mare, pana ajung la mesajele cu pricina.
In sfarsit sunt foarte incantata de idee, sa ne traiasca "Clopoteii", sa fie sanatosi
si sa vina cat ai repede sa ne cunoastem.
.
Noapte buna la toata lumea.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 ;
19+,
irinouka spune:
biata kossir!
a fost o proba, acum suntem iar cumintzele. :-) cat de cumintzele pot fi niste zuze.
io am zis ca-mi place chestia cu clopotetii si zau ca nu ma deranjeaza daca o sa o preluam acum sau cand intram in clubul cu scutece. sunt de acord ca e bine sa isi dea cu parerea cat mai multe zuze. docdecap, vocea ratiunii. ;-)
angelique, daca ar fi dupa mine, i-as baga o sonda babana de palinca, mi-e o pofta si un dor cum nu imi imaginam!
irina
21+ 
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by iulia82
fetelor care sunteti din cluj,recomanadti-mi si mie un dr. bun,ca ma bate gandul sa dau o fuga pt. un 3d peste vreo luna.aici am fost deja dar dr care face eco vb tare incet si nu prea intelg ce zice,parca ar vb pt el
de vineri mi-am luat concediu si asa ma plictisesc...nu mai am rabdare,de-abia astept sa vina bebica,dar mai avem....
iulia22+
iris-maria
Eu am fost la dr. Daniel Muresan , la Medstar. Am fost f. multumita, mi-a dat si CD, si a costat doar 1.800.000.
Tel \ fax: 0264 / 421.638
0264 / 571.184
Email: cm_medstar@yahoo.com
Adresa: str. Mehedinti nr. 1-3, Manastur, Cluj-Napoca, Romania
Iti pun link-ul mai jos.
http://www.medstar.ro/ginecologie.php
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
23+
honey79 spune:
Zuzici...si eu sunt de acord cu Clopoteii.
Pupicei.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey
17+
16+
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Intrebam si eu ieri daca stie cineva ceva despre herpesul bucal in sarcina , ca m-am pricopsit la mare cu unul si sunt cam ingrijorata....chiar nu stie nimeni sa-mi raspunda ?[/blue]
Am facut si eu de 3 ori in sarcina asta, dr. a zis sa nu-mi fac probleme, sa nu pun nimic.
23+
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by matgravidut
Ioana
Daca nu ai aflat pana acum ce este... poate faptul ca nu-i plac dulciurile sa zica "sunt baietzel"?
Zic si eu.
S-ar putea insa sa fie o intoleranta a organismului la dulce.20+ Monica ((
Nici bebele meu nu agreaza dulcele, si e...... fetita.
23+
matgravidut spune:
Mi-a placut ideea cu Clopoteii ...
Inca ma gandeam ca am putea sa-i numim si "Botosei de ianuarie-februarie 2008"
Inca asa de tare mi-a placut ideea ca m-am apucat sa caut o imagine frumoasa cu clopotei sau botosei si am fat peste niste lucruri tare dragute... care aici se dau la botez (favours). Se dau si pe la nunti si stiu ca pe la ultimele nunti de care am auzit in Romania s-au dat aceste mici favoruri.
Ia priviti ce chestii dragalase:
http://www.favorcatalog.com/christening-baby-shower.php
20+ Monica ((