Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 18
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Gina Mquote:
Originally posted by AngeliquedeS
Am o propunere inspirata de Irinouka atunci cand a pomenit de cantecul sanie cu zurgalai: am vazut ca mamicile dinainte si-au denumit coilasii cu diferite nume specifice perioadei, adik Fulgusori de noiembrie decembrie, capsunici de mai iunie (de asta din urma nu sunt sigura, mi-e sa nu fie din capul meu) ce-ar fi sa le spunem la ai nostri "Clopotei de ianuarie - februarie?" Ca Zurgalai suna totusi cam prea dur...
Pupici,
Angelique24+
bb Victor
Angeli' - mi se pare super buna sugestia ta!
Mie mi-ar place insa ceva mai mult:"Stelute de Ianuarie - Februarie 2008"!Ce parere aveti?!
Fug sa va citesc din urma si revin.
Poze - Recente & David Benyamin24+
Exista deja parca "Stelute de Ianuarie - Februarie 2007

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by Lala_Dquote:
Originally posted by Gina Mquote:
Am o propunere inspirata de Irinouka atunci cand a pomenit de cantecul sanie cu zurgalai: am vazut ca mamicile dinainte si-au denumit coilasii cu diferite nume specifice perioadei, adik Fulgusori de noiembrie decembrie, capsunici de mai iunie (de asta din urma nu sunt sigura, mi-e sa nu fie din capul meu) ce-ar fi sa le spunem la ai nostri "Clopotei de ianuarie - februarie?" Ca Zurgalai suna totusi cam prea dur...
Pupici,
Angelique24+
bb Victor
Angeli' - mi se pare super buna sugestia ta!
Mie mi-ar place insa ceva mai mult:"Stelute de Ianuarie - Februarie 2008"!Ce parere aveti?!
Fug sa va citesc din urma si revin.
Poze - Recente & David Benyamin24+
Exista deja parca "Stelute de Ianuarie - Februarie 2007
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2)
Eeeeeee... nu ne-a iesit pasienta! Atunci ce facem, ne multumim cu clopoteii? sau exista si clopotei?
Pupici,
Angelique
24+
bb Victornoi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
Lala_D spune:
Clopotei nu cred ca am vazut ...dar nici nu m-am uitat foarte atenta .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)
LaLa_20 spune:
si mie mi-a crescut ceva par pe burtica.deci e de la srcina sau nu?
Cea mai optimista gravidutza!
19s fix
http://bd.lilypie.com/mJwKp3.png
matgravidut spune:
quote:
Nici eu nu am linea nigra si dr de familie mi-a spus ca se poate si fara ea...
Shose, Gatta, si eu am 1,60m, facem un club!
Numeioana, nici eu nu mai suport ciocolata, dulciurile in general imi fac greata...Pupici,
Angelique24+
bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
![]()
Mare, Munte, Flori
Angeliques, esti foarte draguta... si funny.
Apropos de inaltime... pai eu ziceam ca sunt pitica dar se pare ca sunt destul de Gulivernoasa ... am 1.64
wow.. nu am crezut vreodata ca ma voi considera inaltuta [:)))]
20+ Monica ((
LaLa_20 spune:
fetele care e faza cu stelutele si clopoteii?k am pierdut sirul...
Cea mai optimista gravidutza!
19s fix
http://bd.lilypie.com/mJwKp3.png
matgravidut spune:
quote:
Originally posted by Anca.Diana
intrebare intrebatoare:
Voua v-a aparut par pe burta?
Inainte nu aveam si acum am din plin. Nu e din ala negru si urat, dar oricum.... sunt tare pufoasa, ca sa zic asa... O fi de la Utrogestan? O fi de la sarcina? O fi normal? Oare asa o sa ramana dupa sarcina? Am visat intr-o noapte ca aveam blana pe burta.
Anca D.19+
Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
Si inca cum...
Eu nu iau nici un fel de medicamente ... doar vitamine.
Am probleme mari cand ma uit in oglinda. Sunt un monkey mic si urat.
Mai problema este ca nu mai reusesc sa vad anumite parti si sa le aranjez.

20+ Monica ((
Gina M spune:
matgravidut & camiedi - felicitari pentru fetite!

cati_magureanu - bine ai venit printre noi!
NataliaS - felicitari pentru implinirea celor 25 saptamani de sarcina!Ce mai zboara timpul!
Shose - ma rog sa-ti treaca durerea de burtica si sa te simti mai bine!De la ce ti se trage?!
Fetelor, apropos de 'stelute' era doar o idee!Imi place insa la fel de mult si 'clopotei'.
'Zuze' - 'clopotei' se leaga de minune. Trebuie insa sa ne uitam la celelelte odiseei de ian-feb dinaintea noastra sa nu-l fi luat careva.
Poze - Recente & David Benyamin
24+
AngeliquedeS spune:
Monica-mat, la 1,64 esti fotomodel, mamica, pe lānga, noi, astea mai pitice... pardon, am vrut sa spun mignone. vezi cum totul e relativ?
Cat despre faptul ca esti un monkey mic si urat, am lesinat de ras... 
LaLa, ne gandeam cum sa ne numim bebelushii, adik noi suntem Zuze dar lor trebuie sa le alegem un nume mai frumos, nu? Chiar daca vor fi pui de Zuze, macar sa le spunem cumva simbolic pt anotimpul in care apar. Si eu am propus Clopotei de ianuarie-februarie 2008 si Gina
a propus Stelute. De teama sa nu ne luam de par, a intervenit Honey si a spus ca fetitele sa fie stelute si baieteii clopotei dar a venit si LalaD si ne-a dat peste cap planurile spunand ca Stelutele sunt deja adjudecate de mamicile de ian-feb 2007. So.... am ramas numai cu clopoteii. oricum majoritatea decide. Dar oricum noi suntem niste DUAMNE si nu o sa ne luam de par...
Gina, eu spun ca daca nu s-a "luat" numele anul trecut e ok sa il luam noi! Ca daca s-a luat acum 2 ani, e totusi mare diferenta...
Pupici,
Angelique
24+
bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
miri_mik spune:
laura ioana, inca n-au aparut castanele, dar in tara apar mi devreme decat aici. aici am sa mananc in decembrie:)))
natalia...io zic sa stai blanda pana maine. o glicemie punctuala nu e hotaratoare. vei face o glicemie provocata probabil pe stomacul gol (apropos angelique, te-a umflat ala cu glucoza, dar el stie care tre sa fie valorile dupa, deci ar trebui sa repeti faza de dimineata. daca dimineata totul e ok, nu e rost de facut griji) sau doar din sange pe stomacul gol. o singura valoare e fix apa de ploaie. fara stres. si daca doamne-fereste e cazul, vii la "mama" sa te incurajeze, ca se poate trai cu defectul asta, deci fara disperare:)
parul pe burta... exista. eu sunt un maimutsoi declarat, dar de cand nu ma mai epilez cu ceara pielea mea e foarte fericita si parca nici parul meu atat de oribil. linia neagra io n-am avut-o nici la bruno, nici acu. poate scap:)
maine ma vad si eu cu diabetoloaga. am luat-o razna, recunosc... ins ensul ca mananc mai des decat inainte pt ca mi-e mai foame ca inainte. glicemiile le controlez mult mai greu ca inainte, dar... nu ma mai necajesc atata pentru ele. sa vedem care e verdictul maine.
felicitari pentru morfologicele bune! s-a mai terminat o tura de emotii! si daca bebeii nu sunt fix conform normelor din carti, asta e pt ca nici noi nu suntem dupā carti! iaca, io, 1,60, 85 de kile, se cheama ca sunt in afara normelor, dar niciodata n-am fost in ele:)))
mai vroiam sa zic ceva... a, si la mine e teren de fotbal. ma gandesc ca burta inc anu e foarte mare de aia nu o vad plimbandu-se, dar simt ca miscarile sunt mult mai profunde, adica asa "din adancuri".
a, stelutele d eian-feb sunt la grupa lui bruno, eram cu fetele inainte, acu sunt iar la ian-feb. deci sunt buni si fulguletsi si clopotsei sau pufuletsi?
pusici
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png