Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Ginette, Lala, voi mergeti la ecografii la CMU pentru ca acolo aveti medicii ginecologi sau doar pentru ecografii...? Va intreb pentruca poate ne intalnim in sala de asteptare si nu ne recunoastem... Si eu merg la CMU dar numai la ginecolog....

Laura 18+ si Dimitrakis 25.04.2003

Laura, Eu am fost acolo la eco morfologica la 21 sapt, pentru ca CMU (sau SANADOR) mi le-a recomandat dr meu ginec; normal ar fi trebui sa o fac la Albu (la Giulesti) dar era in concediu cand trebui s-o fac.
Si am facut-o la Iosup.

Roxana 23+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si Bogdan adormea cel mai bine cu cutiutele muzicale

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Sunt 6 cutiute muzicale???
Eu am cumparat una doar..mi se pare ca vol.II, cand am fost in Bucuresti, anul trecut...desi pe-atunci, doar se vorbea ca ar fi timpul sa apara un bebe in viata noastra. Mi-a cumparat atunci si carti romanesti, cu basme, scriitorii nostri pe care i-am citit cu placere.
Unul din motivele pentru care vreau sa ajung iar in tara, inainte de-a veni bebe pe lume, in afara de dorul de ai mei..e si faptul ca as vrea sa mai iau pentru bebe ceva uzica romaneasca,ceva carticele..etc.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 17+
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Va multumesc foate mult ptr raspunsuri!

Georgiana
22 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

imi cer scuze ca-s mai zuza...da eu nu-nteleg ce e cu morfologia asta.mergeti la medici separati ?unul pt morfo si altu pt eco lunare?sau cum? si Doamne,ce preturi!!! in baia mare e cel mult 150 lei 3d cu morfo si un cd cu poze.

iulia 22+ iris-maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Salutare zuzele dragutele,
Ieri n-am reusit sa intru si de doua ore incerc sa recuperez. Sa vedem ce mai stie neuronu:
Babee felicitari pentru fetita, nastere usoara si sa fiti sanatoase si frumoase.
Matgravidut si tie felicitari pentru fetita, e super tare cu degetelul in gurita, iti vine s-o mananci.
Mihaela Neacsu, "LA MULTI ANI", sa fii fericita si sa te bucuri de bb; da unde esti?
Lala , "Casa de piatra" si fericire cat cuprinde.
Gatasalvaje superbe pozele de vacanta, se vede ca esti graviduta fericita si ca esti relaxata. Bine ai revenit si s-auzim de bine.
Catibine ai venit printre noi, sper sa ne cunoastem mai bine.
Docdecap super haios video, Shumacher il face mama.
Cam asta am retinut eu, aaaa si Gina, unde esti, ce mai faci, ziceai ca ai treaba da mai treci si pe la noi cate putin.
Va pup, o zi buna

Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 18+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Doamne ce zuza sunt, de trei zile am trecut in saptamana 19 si am uitat sa-mi schimb semnatura.
Si am si o steluta nu stiu de cand si de ce, bravo mie.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 19+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

fetelor care sunteti din cluj,recomanadti-mi si mie un dr. bun,ca ma bate gandul sa dau o fuga pt. un 3d peste vreo luna.aici am fost deja dar dr care face eco vb tare incet si nu prea intelg ce zice,parca ar vb pt el

de vineri mi-am luat concediu si asa ma plictisesc... nu mai am rabdare,de-abia astept sa vina bebica,dar mai avem....

iulia 22+ iris-maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Buna fetelor,
Ieri am fost si eu la eco.Pt prima data l-am vazut pe bb.AM facut si analize de singe pt TT. Acum astept rezultatele.Tehniciana care mi-a facut eco a fost tare tacuta.Cam o jumate de ora a tot masurat bb.LA sfirsit cam 5 min mi l-a arata si mie.Dar pot sa zic ca pe parcursus vizite am tras si eu cuochiul la bb.Pozitia era cam nasoala.Nu prea vedeam monitorul.Oricum astept sa vad interpretarea rezultatelor.
Nu am vrut sa aflu ce culoare v-a avea caruciorul.Asa am facut si la primul.
Am luat deja cam 4kg.Burta mi se pare ca e cam mare.Oricum pare mai mare decit am avut-o la primul bb.Pe bb am inceput sa il simt cam pe la 12sapt dupa care a facut o pauza cam de 2-3sapt cind nu prea il simteam.Erau zile in care ma intrebam daca o fi totul ok caci bb nu misca, sau mai bine zis nu il simteam.Cam de o sapt il simt miscind zilnic.Miscarile sunt finute.Am vazut ca unele simt cum bb sughite.Cred ca e interesant .

neda 19+

http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Kossir - multumesc mult de tot

Neda - nici tehniciana mea nu a fost mai limbuta si a tinut ecranul sa-l vada numai ea... egoista
Cere-i doctorului copii dupa rezultate. E obligat sa-ti dea. Eu am platit $25 pentru fiecare copie... fain eh?

despre cutiuta muzicala - am rugat-o si eu pe mama sa-mi trimita CD-urile. vreo 2. si o sa dau o comanda pentru carti de povesti.
Stie vreuna dintre voi un website bun cu carticele?

20+ Monica ((

Mergi la inceput