Contractii nedureroase (3)
Raspunsuri - Pagina 16
aylin_tarcan spune:
mai vroiam sa spun ca ma trec toti fiorii cand imi aduc aminte cum am creat acest capitol ca sa aflu daca tot ce simteam eu sunt contractii sau nu. si cum ma intrebam daca o sa am musterii la capitolul asta....si s-au afiliat lia (colega mea de generatie) si incetul cu incetul celelate fete cucuiete....
va
din nou pe toate si...incredere!!!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by danonique
Ancadragoman ma bucur f mult ca ai reusit sa treci cu bine peste neplacerile provocate de deschiderea colului.Pt mine esti un exemplu.La mine colul e deschis si in interior si in exterior si as vrea sa te intreb cum era al tau pe la 30 sapt.Te pup si nastere usoara.
danonique30+
La 30 inca nu era deschis dar era f scurt si a trebuit sa fac efort moderat si sa stau cat mai mult la pat.
Hai ca o sa fie bine daca stai linistita.
Aylin nici nu ma gandeam ca ajung la termen si uite ca am patit ca tine

Te pup pe tine si pe Alma

anca
38+Maria Alexandra

poze
AMR MAXIM 9 ZILE!!!!!!!!!
aurel_cris spune:
cum mai o duceti fetelor??Vad ca nu prea ati mai dat pe aici inseamna ca sunteti bine![]()
Eu tot am contractii din cand in cand parca nu mai sunt asa de speriata ca m-am obisnuit cu ele

ANCUTA cum este barza gata sa vina??
ENI tu ce mai faci??
23
ancadragoman spune:
Cris eu am mai avut contractii dar nu de nastere si eu acum dalea vreau![]()
Azi merg la control si sunt curioasa ce spune.
Tu cum esti?
anca
38+
Maria Alexandra
poze
AMR MAXIM 7 ZILE!!!!!!!!!
aurel_cris spune:
ANCUTA asteptam vestile de la dr,eu ce sa zic am avut o noapte buna ca nu prea dormisem si sper sa avem o zi buna deasemenea,bebe are ora de tumbe acum
Eu tocmai saptamna viitoare pe 8 mergem la doctor sa vedem ce ne mai spune

23
ancadragoman spune:
Noi am venit de la dr si dupa controlul de rigoare se pare ca domnisoara nu are niciun gand ,a zis ca mai sta o saptamana lejer ba chiar m-a programat saptamana viitoare la eco
Cris iti tin pumnii si o sa fie bine
anca
38+
Maria Alexandra
poze
aurel_cris spune:
Deci printesa ta Ancuta sa lasa asteptata,altadata se grabea sa iasa si acum....
.Chiar daca tie greu sa sti ca e bine ca mai sta la mami in burtic asa va veni chiar la termen pe lume

23
g24hit spune:
hello
noi am fost ieri la dr, bebeluta e micuta, mai mica cu 2 sapt,dar dr a zis sa nu-mi fac probleme ca doar si eu sunt mica....pt ca avem 36 sapt mi-a oprit duphastonul si gynipralul , a zis sa mai iau no-spa la nevoie.
contractiile tot asa sunt, dese dar nu dor.sper sa mai stea bebeluta macar o sapt.
Anca ziceai tu ca pana la urma va trebui sa te rogi de ea sa vina pe lume....
Cris e foarte bine daca nu mai esti asa stresata , face mult.....

ENI 36+
IULIA
ancadragoman spune:
Cris eu stiu ca ptr ea este mai bine dar eu sunt din ce in ce mai mareeeeee
Eni de acum poti sa nasti oricand ca bb nu mai este in pericol ,dar precis patesti ca mine si ajungi sa faci plecaciuni sa iasa.
anca
38+
Maria Alexandra
poze
aurel_cris spune:
ENI daca dr a zis sa nu iti faci grijii inseamna ca stie el ce zice, oricum daca si tu esti micuta,bebelusa seamana cu mami probabil.Sa dea DD sa mai stea la caldurica inca o saptamana asa cum vrea mami.
ANCUTA mai relaxeaza-te putin ca dupa vei vrea si nu mai poti caci bebelusa te va tinee ocupata non stop
.
Uau imi dau seama ca o sa raman singura la subiectul asta,ma bucur ca toata lumea este ok.Acum noi avem ora de tumbe![]()
23