Contractii nedureroase (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Ancadragoman ma bucur f mult ca ai reusit sa treci cu bine peste neplacerile provocate de deschiderea colului.Pt mine esti un exemplu.La mine colul e deschis si in interior si in exterior si as vrea sa te intreb cum era al tau pe la 30 sapt.Te pup si nastere usoara.

danonique 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Fetelor...eu sunt racita de moorrrrrrrrrrr...am vorbit acum cu medicul si in afara de Tachipirina(paracetamol) nu imi da altceva si ceai cat de mult.
G24 -pentru durere de gat am facut gargara cu apa calda cu sare ,e foarte scarbos da' are efect.
De contractii...la ultima eco colul meu iar s-a scurtat...am iar 1,7 cm.Mi-au prescris injectii de Lentogest si parca ,parca dupa 2 ture s-au mai linistit dar nu au trecut.Bineinteles ca iau si No-spa.
Danonique-mie de mi se deschide colul imi si ies afara bebeii ca unul e cu capul chiar acolo.

+28 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Fetelor...eu sunt racita de moorrrrrrrrrrr...am vorbit acum cu medicul si in afara de Tachipirina(paracetamol) nu imi da altceva si ceai cat de mult.
G24 -pentru durere de gat am facut gargara cu apa calda cu sare ,e foarte scarbos da' are efect.
De contractii...la ultima eco colul meu iar s-a scurtat...am iar 1,7 cm.Mi-au prescris injectii de Lentogest si parca ,parca dupa 2 ture s-au mai linistit dar nu au trecut.Bineinteles ca iau si No-spa.
Danonique-mie de mi se deschide colul imi si ies afara bebeii ca unul e cu capul chiar acolo.

+28 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

Ginger nici nu m-am gandit la gargara.... azi nu ma mai doare asa de rau. ieri sotul mi-a cumparat propolis cu vit C , am mancat multe citrice , ceai....sper sa treaca repede. imi pare rau pt colul tau, sper sa mai faca fata sa mai creasca bebeii!

ENI 36+ IULIA

Mergi la inceput

Vezi ca propolisul nu e indicat in sarcina,am citit pe site-urile de aici.Tu ai intrebat la farmacie sau la medic daca poti sa iei?

+28 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

am vorbit cu prietenele mele gravidute care au luat. si pe prospect nu scrie ca e contraindicat in sarcina.oricum maine il sun pe dr si il mai intreb pe el ce se mai poate lua.

ENI 36+ IULIA

Mergi la inceput

M-am uitat chiar acum si scrie ca aici exista o circulara interzic uzul in sarcina a biflavonoidului(e ceva substanta) si propolisul are in compozitie mult .Acum, tu stii daca e bine sa iei sau nu,eu am acasa dar nu risc....

"A quanto pare esiste proprio una circolare del Ministro della
Salute (4 luglio 2002) che vieta in gravidanza l'utilizzo dei
bioflavonoidi (che il propoli contiene in abbondanza)!

+28 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

am luat doar ieri si azi cate o tb. si maine nu mai iau pana nu vorbesc cu dr. o sa fac gargara cu sare....

ENI 36+ IULIA

Mergi la inceput

foarte bine ,sa ceri parerea medicului.
Uf, eu ma sufoc din cauza tusei seci....bag la miere in mine si la ceai de mi-e rau deja ...ma retrag .
Noapte buna cotractoaselor

+28 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

anca, vad ca tot aici esti! si nu mai am rabdare. uite ca patisi si tu ca lia si ca mine. adica aproape. sa vedem daca ne intreci ...si ce temeri aveam toate!

abia astept vestea cea mare!!!

iar pentru restul fetelor: curaj, optimism, rabdare si ....liniste interioara. trece el timpul, chiar daca mai greu acum. si luati antispastice pentru ca paza buna trece primejdia rea.

toate fetele

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita

Mergi la inceput