Contractii nedureroase (3)
Raspunsuri - Pagina 13
g24hit spune:
hello
aurel_cris eu incerc sa reduc doza de gynipral desi contractiile continua. mie mi se pare ca nu e cu mult mai bine fata de per in care luam no-spa cu scobutil.am fost la eco si bebeluta e mai mica cu o sapt dar mi-a zis sa nu ma ingrijorez.in rest stam cuminti...
anca e bine...asteapta si ea...
ENI 35+
IULIA
aurel_cris spune:
ENI eu nu am luat scobutil si nu stiu diferenta,nu te ingrijora de ce au zis la echo, mie mi-au zis o masuratoare la Londra,alta la Manchester,nu-mi bat capul cu asta.
Sa te ajute DD sa ajungi cu bine la 37 de saptamanii si dupa poti sa te ralaxezi,fetita e oricum la termen

22+
g24hit spune:
quote:
Originally posted by aurel_cris
ENI eu nu am luat scobutil si nu stiu diferenta,nu te ingrijora de ce au zis la echo, mie mi-au zis o masuratoare la Londra,alta la Manchester,nu-mi bat capul cu asta.
Sa te ajute DD sa ajungi cu bine la 37 de saptamanii si dupa poti sa te ralaxezi,fetita e oricum la termen22+
multumim , la fel si voua

ENI 35+
IULIA
aurel_cris spune:
Ce liniste pe aici,sa inteleg ca toata lumea este bine,ce ma bucur.
ANCUTA ce mai faci???Ai bebelusa in brate oare??

22+
pussi spune:
eni stati cuminti...ca si noi stam!
n-am mai scris aici, ca o parte suntem la Odisee impreuna .. si cu restul la Fiv... asa ca stie cam toata lumea cum e situatia!![]()
continui tratamentul... ce sa fac...
PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 31 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
SMS GILL " La 37 sapt. si 4 zile raportez una bucata Printesa Sara Ioana, 3000g, 50 cm, apgar 10, cezariana. Mami si fata sunt bine.Pup toate mamicile!"
PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 31 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Cris inca nu am nascut dar nu am avut net
....si nici contractii tocmai acum cand le vreau![]()
Gill FELICITARI!!!!!!!!!
Fetelor inca o contractoasa care a reusit

anca
38+
Maria
poze
AMR MAXIM 14 DE ZILE!!!!!!!!!
aurel_cris spune:
GILL felicitariiiiii

ANCUTA important este ca esti bine si bebelusa vine ea stai fara grija

Fetelor vroiam sa va intreb si eu cand se intareste burtica doar de la buric in jos asta tot contractie este.De la buric in sus era ok.Aseara am avut o noapte tare agitata nu am dormit bine,am avut cateva contractii si ma deranjat rau in partea dreapta

22
g24hit spune:
GILL FELICITARI!!!!!!!!
ANCA bravo draguto si tu esti atat de aproape....nu vrei din contractiile mele?

aurel-cris ,da este tot contractie.....ai grija de tine ( de voi)
pupici
ENI 35+
IULIA