Fatarnicia
Raspunsuri - Pagina 3
Oliv75 spune:
Ce sa zic? La asa sef, asa subalterni. Seful tau reprezinta o generatie , colegii sunt niste "muraturi" Daca nu ar fi iesit la pensie pe unii dintre ei i-as fi suspectat de o frica exagerata privind un loc de munca si un venit sigur, dar asa, stiind ca pleaca, e ciudat; inseamna ca sunt stupizi, nici macar nu le pasa daca-i injuri
Theiuta spune:
Da, Oliv. Si mai e si chestia ca lasa, ma ca merge si asa.
O colega zice: "ce ma, il mai schimbi la 53 de ani? lasa-l in pace!'Desi eu tare nu l-as lasa...
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
printesa_roz spune:
quote:
Originally posted by april16
"Vrem, nu vrem, trebuie sa acceptam ca aceasa este lumea romaneasca in care traim. O lume a spectacolului, adeseori ieftin, de prost gust, dar cat se poate de adevarat." Robert Turcescu - Dans de Bragadiru
In fata spectacolului dur al vietii singurul lucru pe care ni-l dorim pentru noi si cei dragi sufletelor noastre e sa primim o doza suficient de puternica de antidot . Antidot pentru prostie, fatarnicie, indiferenta, vulgaritate, ... you name it.
Din pacate antidotul asta se primeste in cele mai dese cazuri sub forma de suturi in fund si palme peste obraz.
APRIL
April, daca tu crezi ca doar "lumea romaneasca " este asa, te inseli amarnic. Oamenii sint la fel peste tot. Asa cum este inteligenta uniform distribuita in lume, asa este si fatarnicia (din pacate). Trist.....
Brigit spune:
Draga printesa roz,
sunt absolut convinsa ca distributia fatarniciei e uniforma..unfortunsatelly. prima parte era un citat din Robert Turcescu. Mi s-a parut potrivit pen ca theiutza, care a deschis subiectul descria o realitate cu care s-a confruntat pe minunatele plaiuri carpato-danubiano-pontice.
Asa, off-topic: nasa mea sta in Olanda de vreo 7 ani de zile, si am avut ocazia sa constat cu ocazia vizitelor la ei, dar si din ce imi povesteste , ca atunci cand nu esti "la tine acasa" - a se citi in tara ta de bashtina, unii oameni considera ca tre sa fie si mai mitocani /fatzarnici/ dezagreabili. Ca si cum te-ar supune la un test. Daca il treci , bine, daca nu - pardon ca nu ai "mutra de salon".
APRIL
www.youtube.com/watch?v=l9KHHkEluv4" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Ophelya spune:
ce ma intristeaza pe mine situatiile cind oamenii maturi sint lasi si nu au intiativa de a corecta ce nu merge bine!
Violetik spune:
La mine e culmea : am patit-o cu SOACRA-mea. Acum se comporta dulceag cu mine, de parca nici nu a fost nimic. Eu nu pot sa revin la relatia de altadata, chiar daca inclei, se vede doar crapatura!