Salut.
Ne-am hotarat sa mergem la Budapesta intre Craciun si Revelion (25.12 - 29.12). Am gasit o super oferta la hotel de patru stele, insa cineva mi-a spus ca in zilele de Craciun (respectiv 25, 26) nu se gaseste absolut nimic deschis: nici un magazin, restaurant, bar, etc. Chiar asa este??? Ca n-as vrea sa tinem cura de slabire tocmai de Craciun. Macar daca as stii ca cel putin 2-3 pravalii sunt deschise in perioada asta m-as duce linistita, dar sa stau doua zile in hotel si sa mananc din traista nu imi prea surade. Voi stiti ceva de asta?
Sar'na.
Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
este foarte probabil ca restaurantele sa fie inchise pe 25. dar pe 26 sunt deschise. iar restaurantului hotelului precis va fi deschis, doar sunt destui turisti in perioada aceea!
Roxana
Sper si eu sa fie asa... mai bine schimb perioada si ne ducem inainte de craciun ca sa fim siguri ca avem ce vedea...
Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
I tarile occidentale petrece toata lumea craciunul asa ca e foarte probabil sa traga oblonul daca nu organizeaza efectiv ceva.Pentru craciun si revelion se recomanda tarile musulmane unde totul este deschis :magazine,restaurante si obiective turistice.