Curatare jaluzele verticale

Curatare jaluzele verticale | Autor: oana_h

Link direct la acest mesaj

Buna

Am si eu o intrebare: cum pot fi curatate jaluzelele verticale acasa? Cand mi le-au instalat au spus ca le pot lasa jum de ora in apa calduta cu putin detergent. Stiti cumva daca se poate asa? Sau exista si alte metode mai eficiente.

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Pai e simplu cand s-au murdarit cumperi altele. Acuma serios, decat sa iau fiecare lamela in parte, s-o montez si s-o demontez, mai bine renunt. In plus, nu prea vad cum sa pui niste jaluzele de aprox. 2,5 m lungime la inmuiat, fara sa le sifonezi.
Parerea mea e sa incerci sa le aspiri de praf, iar dupa o perioada...altele. Oricum, daca ai ales o culoare practica, nu se vor murdari asa usor.

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

In TCM am vazut ceva asa ca un cleste (nu stiu cum sa ii zic) si scria ca este pt curatat jaluzele verticale (prindeai fiecare lamela in parte intre "clesti"). Nu stiu daca curatau doar de praf sau se putea curata si cu apa si detergent ca nu le-am dat atentie.

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Spalarea clasica este sigur exclusa, fiindca dupa un astfel de tratament sigur va trebui sa le schimbi.

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Eu le-am spalat dar cam asa e cu sifonarea. Se cam stramba. Daca ai cum sa le usuci perfect drept e ok. Nu se strica de la spalat incat sa le arunci. Si nici o data pe an nu poti lua altele, zic eu.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_h spune:

Dar nu exista nicio substanta gen "biocarpet", sa dai cu spuma sau sa pulverizezi si apoi sa aspiri? Cred ca ar fi de mare ajutor sa existe asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

In hipermarket-uri sunt tot felul de dispozitive pentru curatat jaluzele verticale, nu mai tin minte unde am vazut.

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (14+)

Mergi la inceput