MONTIGNAC: ce am mancat azi (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Fetelor trebuie sa iau o pauza de dieta ca sunt super stresata.

Tinem legatura.
Imi cer scuze , nu am crezut ca o sa cad iar in panica.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Aida sper sa nu fie nimic rau si sa vi cu vesti bune
Pupici la pisoi

M-ai speriat.....

MIRELA mami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzutzu_1984 spune:

Buna fetelor,
Asa timid...ma alatur voua in acest forum, si pentru ca nu pot spune ca stiu chiar atat de bine cum stau lucrurile as vrea sa ma ajutati!!!!
Datorita faptului ca am pus FOARTTTE multe kg pe mine, nu ma mai suport asa ca sunt in stare sa fac orice ca sa dau nici mai mult nici mai putin de vreo 30kg, stiu ca este greu dar am vointa si trebuie.Sunt constienta ca o sa dureze chiar si un an, dar cu incurajarile voastre vreau sa incerc. Va pup pe toate si astept sfaturi de la voi, Vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Merci de primireEu am slabit cu Monti, dupa prima sarcina, si chiar daca merge mai greutz decit alte cure minune ce promit 30kg intr-o luna si 5 minute, ce am dat atunci jos nu s-a mai pus la loc. Normal ca am incercat si altele si a dat un efect yo-yo peste mine de mi-am revenit in juma de an, intrasem din cauza acelor cure minune intr-un cerc inchis cu plus 3kg, -2kg Asta e un regim f bun.Aida felicitari pt slabit! Nu te panica, mai exista si momente in care esti down. Revenire usoara Ca sa iesi din pragul de incetineala la slabit, poti schimba usor stilul de mincat, tot monti sa fie:) De ex daca in general mincai legume preparate in fel si chip, maninca vreo 3 zile carne f slaba facuta grill, fara nici o picatura de ulei, si alaturi o salata cu ou fiert taiat bucati. Eu dau doar un ex, ideea e sa schimbi un pic, si sa ramii pe asta vreo 3 zile.Lili eu beu numai cafea fara cofeina cu lapte degresat. De fapt nu stiam ca ccc cafeaua normala de e bauta cu lapte degresat ar face rau. Oare nu merge cu lapte de soia? Eu azi si ieri am mincat brinza de vaci slaba, si multe mere. Si piiine prajita cu miere, ca ieri am fost bolnava.Miine mai vad eu, ma mai inspir de la voi:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Andanii , sunt si eu pe aici....nu ma pune absenta!
Am fost si eu in conccediu la mare ,apoi am avut o perioada groaznic de incarcata la lucru( inca mai e asa ,am tot felul de controale de nu se mai termina ...)
Si ca sa nu intru numai sa ma aflu in treaba recunosc ca m-am ingrasat si eu in conccediu doua kilograme ,am cam tinut monti dar am mancat mult mai mult si poate si ceva bere in plus...
Asa ca ... pe baricade !
Pup grasutele si gravidutele !!!

Mergi la inceput

Buna seara fetelor!

Unde umblati?Prin frigider?

Crisstinuta pupici

Azi nu am avut ce face si mi-am bagat nasul pe Culinarde am salivat toata ziua...Nu la retete Monti ci la dalea adevarate
Ma tot gandesc....fetele alea ar trebui impuscate...
Sper sa le fac si eu fomistilor mei o placinta de dovleac sau branza(de la ticaloasele alea)

Va pup si noapte buna

POZICI

Mergi la inceput

Pe mine nu ma mai incurajeaza nimeni?

Mergi la inceput

Tzutzu_1984

Asa-i in wekend....bate vintu....toata lumea papa iar maine la raport plang
Vezi si tu pe prima pagina ca e cartea plus multe alte chestii interesante pentru inceput.....retete am postat si eu ieri,restul raportezi si tu ce mananci iar noi daca este cazul te tragem de maneca.
Lunea e zi de raport si ce este mai important,nu uita sa scrii datele tale .
Andanii te trece la tabel daca esti fata silitoare

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Neata buna
Aida..nu pleca mamicule..ia uite ce de fete pe aici..Hai iata-te in oglinda si vezi ce tipa puternica gasesti acolo si dupa asta treaba treci colea ca de nu iti punem absenta...
Cristinuta..te-ai plimbarit nu gluma la cat ai absentat.. ma bucur sa te revad..
Sanse..nu te mai uita la retetele alea..eu numai cand ma gandesc salivez...
Despre mine de rau..m-am ingrasat (cei drept in we dau iama la frigider si pap orice) acum am 62.6 si abia 19 saptamani..deja 5 kg in plus

meniu de azi:
d:fagaras + pui fiert + putin cascaval
g: 2mere
p: inca nu stiu ca avem zile onomastice azi...offffff

o saptmana minunata va doresc

am 18 saptamani

Mergi la inceput

Important pt toate este sa avem multa vointa, caci fara ea nu castigam nimic, eu oficial am inceput regimul de joi, 13.09.2007, datorita faptului ca nu ma mai suport, iar cand ma uit la poze in urma cu 2 ani nu imi vine sa cred ochilor, am pus 25kg, e adevarat ca pt mine dulciurile faceau parte din viata mea si ca sunt pofticioasa, dar trebuie sa incep odata si odata!!!datele mele le postez pe forum sau cum se procedeaza/ ce anume trebuie sa scriu?
Am inceput de la 93 de kg, (miercuri), si probabil cu ajutorul unor pastile (reductil & xenical), am reusit sa dau jos 1 kg,ceea ce zic eu este un inceput, (decat nimic...) ....asa...ceea ce am mancat voi detalia mai jos ca sa imi ziceti dk e ok.
VINERI: MD-3 Nectarine ora 09.00
P -Salata de rosii,castraveti, ardei,ceapa) cu 2 cremwusti (fara zahar sau amidon), si vinete toate fara painica
C -1 strugure
sambata: 10.30 MD - FRUCTE (cateva boabe de strugure, 2 mere)
13.30 P - 1 ROSIE cu branza
19.00 c - fructe (mar, strugure)
duminica
09.30 - fructe (mar, strugure)
14.00 - Pui la cuptor, cu ardei si divlecei ( am zis ca sa nu simit lipsa cartofului sa pun cubulete de dovlecel, dk puneti si ardei din plin, atunci e super) + salata de varza alba cu lamaie
19.30 - 2 mere,1 portocala

In rest am baut cam 1.5kg (mai mult nu am putut) de apa cu lamaie, nu am mancat nimic intre mese, iar in loc de paine, am gasit in supermarket-uri Paine prajita de secara care contine faina integrala de secara 93%, apa, drojdie, si sare, nu e grozava dar combinata cu branza sau vinete e buna. Pretul e 40.000,
O intrebare de a mea este ca nu stiu cand si cum sa combin laptele de 0.1 (dorna)? in ce moment sa il beau? combinat cu ce?.
SI...acestea fiind spuse astept de la voi precizari,va pup si aveti grija ce mancati!!!
Vera alias TZUTZU

Mergi la inceput