MONTIGNAC: ce am mancat azi (89)
Raspunsuri - Pagina 21
sanse spune:
Buna fetelor!
Ma bucur ca vad bucatzi ratacite pe aici
Sper ca nu trebuie sa mananc aiurea in continuare ca sa mai apareti si voi pe acilea.
Latrisia va pup pe toate
Inushco eu nu trebuie sa fiu graviduta ca sa basculez atit...dar am de gand pe la anu
Astept sa vad ce faci tu,cum i-ti merge cu Monty
Eu am deja doua cezariene si am putina retinere
jollyies somn usor!
Ce ashi mai dormi si eu....
Pana acum am fost cuminte,sa vedem in seara asta
Dimineata am papat branza mozzarela si perlute de branza cu sm.
Pranz:friptura porc la gratar cu salata de castraveti
Seara:nu stiu...sper ca o salata mica
Va pup inca o data si poate mai intru mai tz.
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
tzutzu_1984 spune:
Revin....dar nu cum as vrea sincer.
Sunt o nesimtita MARE, ma simt ca ultimul om dupa planeta, eu care eram cu "sfaturile", cum sa va abtineti uita-ti-ma acum ce am putut sa fac!@
Am mancat in o saptamana vreo 5 ciocolate dietetice Milka, si nu mai mai pot opri, mare dreptate avea cel care spunea ca cel mai greu este cand incepi , sa te mai lasi.
Asa si cu mine, nu stiu ce naiba m-a apucat, mananc normal, fara paine si doare alimentele permise dar mi-au scapat ciocolatele.
Pur sii simplu nu am putut sa ma abtin.
Ce sa fac sunt O VACA.
Va rog opriti-ma!!!!!!!

Nu vreau sa stric tot ce am realizat pana acum si nu vreau sa mai ajung de unde am plecat, dar acum am zis GATA, nu mai fac., ce sa fac am gresit si tare mi-e greu acum,
Ce sa va zic am facut si pasul de a ma urca pe cantar si intr-o saptamana cu 5 cioco am luat 1kg si jumatate!
deci am 89,5
SUNT VVVAAAAAAACCCCCCCCCAAAAAAAAAA
Va rog eu da-ti-mi UNA mare peste ceafa.
TZUTZU
inuta12 spune:
Jolly...pup mamica..
Sanse...pe bune, nu sunt deloc un exemplu de urmat...nu vezi ce fac? ai sa vezi ce am mancat seara...oau prajite cu salata de telina..si apoi tine-te bine...biscuiti (un deliciu la naiba) si ciocolata si nu ma mai pot opri...ce naiba fac? deja ma simt super umflata...Dar Sanse...daca mai ai dubii in privinta cezarianei, mai asteapta un an - doi si ramanem amandoua gravi..si tinem impreuna Monti..poate asa ne indemnam una pe cealalta..eu mai vreau un bebic..(zic asta ca inca nu stiu cat de greu sau usor va fi cu primul..
) dar vedem noi..]
Andanii...te pup
Valentina, Latrishia..tineti-ne fetelor in frau ca uitati ce de perversiuni culinare se intampla aici...
Unde e Cristinuta cu biciul ei fermecat?
Ariel...ce faci mami? te-ai innecat in ciocolata? sau tu chiar tii pe bune Monti..atunci scuze..
Tzutzu...nu te-a usturat ceafa? tocmai iti dadui una sa-ti revii...pupam fata sa treaca ..
Meniul de maine:
d: pui cu salata de varza
g: struguri
p: pui cu rosii si branzica
s: offf..parca e un cosmar..cand se lasa seara se intampla numai orgii 

am 21 saptamani
valentinag spune:
Helau la fetele frumose si viitoare slabeee!
Inuta,ti-am mai zis io,tu acum esti graviduta,nu e cazul sa te abtii daca ai pofta de ceva!Nici sa exagerezi,dar nu daca vrei ceva sa salivezi si sa nu bagi in gura,o bucatica mica acolo,nu 5 ciocolate,ca tzuzu![]()
Azi am baut un suc de portocale doar,ma duc acum sa-mi iau niste fasole batuta cu castraveciori murati si diseara vad eu!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
andanii spune:
AM deschis capitol nou
aici

ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.