Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna fetele
ce mai faceti ??.. 2 zile nu prea am avut net , caci am fost in delegatie ,si a si picat reteaua ... insa azi , cum am venit direct aici m-am "oprit" , sa citesc ce mai faceti ...
cleo , roaga-l pe DD sa ii fie mila de tine , si sa il tina sanatos pe bb
valeria72 , bine ai venit
marian, nu te mai gandii decat cum o sa arati cu un bb in brate ; asa m-a invatat pe mine o dna ca trebuie sa gandesc pozitiv
virginia , si eu stiam la fel cum zice criss , nu poti intra in mijlocul bisericii , stai mai in spate , si nu te impartasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Sunt si eu pe aici, poat enu e o scuza lipsa mea ca nu am timp de prea multe, si in schimb postez la fiv in ungaria.
Dar credeti-ma abai apuc si acolo mai ales ca paote la sf de sapatamian deaj is plecata spre o reusita, sper eu.
Va doresc numai bien si implinirea visului cit de cudind poscibil.
Cleopatra

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

magduta o sa ne gandim la tine.
mult curaj si gandeste pozitiv, ai incredere in Bunul Dumnezeu. sa te gandesti numai la lucruri frumoase si sa nu te stresezi, sa asculti muzica care iti place si daca poti sa citesti rugaciuni.
eu te astept cu o veste mare mare.
te pup si zambeste in curand vei deveni mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Criss, ce binecuvantare sa vorbesti cu parinele Arsenie Papacioc, as fi vrut sa ajungem si noi la Techirghiol, dar deocamdata nu am ajuns!!!
Multumesc tuturor pt sfaturi , stiam de Sf.Impartasanie, am intrat o data si in biserica pentru ca trebuia sa ma spovedesc si a zis preotul sa nu plec, nu stie nimeni ce se intampla si ramai cu "sacul"in spate, adica pacatele, asa ca atunci cand te-ai dus te si spovedesc, dar nu stiam cum se procedeaza la slujba si mai ales ca la Sf. Maslu se acopera capetele cu patrafirul, dar o sa fac cum mi-ati spus voi, stau mai la usa si pt Sf Maslu o sa las bilet cu numele noastre .
Doamne ajuta tuturor si mai ales bebicilor si Magdutei, care pleaca spre implinirea visului!!!Pupici de seara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

virginia iti multumim ca ai sa dai pomelnicul nostru la Sf. Maslu.
eu sunt trista ca astazi a trebuit sa vin la scola, avem consiliu, asa de mult imi doream sa raman la slujba, am trecut am lasat pomelnicele si a trebuit sa plec.
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Magduta, noi iti tinem pumnii , si eu sper sa ajung azi la slijba , si o sa ma gandesc si la tine , mai ales ca azi e mare sarbatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna fetelor dargi,
Am fost si eu de dimineata la slujba si am dat pomelnicul cu numele noastre si cu dorinta noastra cea mare de a avea un copilas, cu o presucra si o lumanare la biserica Sf Mina. Nu am putut sta prea mult pt ca trebuia sa ajung la servici.
Magduta iti urez mult succes si du-te cu Dumnezeu inainte, caci sigur te va ajuta si sa vii cu vestea cea mare.
Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

georgia_c multumesc frumos de sfat si eu stiu ca trebuie sa gindim pozitiv si ca trebuie sa ne imaginam ca si cum am avea copilul in brate, din cauza asta si am visele astea....azi noapte am visat ca eram la ecografie si miam vazut copilasul pe monitor...m-am trezit cu liniste sufleteasca dar nu imi pot explica de ce eu vizezi intruna asa ceva pu ca chiar nu ma gindesc zi de zi la acest lucru si mai ales ca deja m-am obisnuit un pik cu ideea ca nu pot face nimik decit doar sa astept si sa ma rog la bunul Dumnezeu!
Eu astazi am fost la biserica dimineata si am dat pomelnicul cu numele noastre si am aprins luminari si mam rugat ca Dumnezeu sa ne ierte pacatele si sa ne binecuvinteze cu copilasi, sper sa fie auzita rugaciunea sus la Tatal!
Magduta te cunosc de la aspirante, o sa ma rog ca Dumnezeu sa te ajute sa fie reusit FIV si sa fii binecuvintata cu copii sanatosi!
Cleo ma gindesc mereu la tine, cum te simti, noi ne rugam pu tine!
restul fetelor sa ne ajute Dumnezeu in toate!

Maria

http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png

imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

hera, si eu merg la biserica Sf Mina , imi place tare , de fapt acolo m-am si cununat religios , tocmai pentru ca imi place bisericuta si parintele George (parca asa il cheama ) e un om deosebit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Fetelor, mii de multumiri, ati ajuns voi la biserica si eu pacatoasa nu am ajuns, ma mai si caiam ca din cauza musafirilor nu ma pot duce!!!Probabil duererile de la rushii s-au calmat spre dimineata si am dormit ca porcu', ce sa mai zic...probabil mai bine asa, decat sa ajung eu in zi sfanta...desi Dumnezeu primeste pe toata lumea.
Oricum, sunt tare fericita cand vad cate fete si-au pus toata nadejdea in Dumnezeu pentru a primi un bebe, ma gandeam la un moment dat ca eu nu fac destul, nu umblu la medici,analize,tratamente, ca sa fac un bebe!!!La ce bun, ca am vazut copil operat pe inima la 3 luni???!!!Deci trebuie sa avem rabdare, sa vina de la Dumnezeu un puiut sanatos.
Trebuie sa ne curatim noi, asta-i tot, rugaciunea, spovedania si Sf. Impartasanie.Va pup pe toate si fie ca Sf.Cruce sa ne apere si sa ne acopere de toate relele, in toate zilele.Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput