Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

aditi iti multumim ca ne-ai impartasit si noua experienta ta.
chiar avem ce sa invatam de la tine.
vreau sa va spun ca de cand a deschis cleo acest subiect am impresia ca mi-am schimbat foarte mult viziunea despre bebe, daca pana acum eram in stare sa iau orice tratament acum ma gandesc ca toate sunt de la Dumnezeu si bebe o sa vina cand o sa fim pregatiti.
acum sunt mult mai optimista si sunt convinsa ca o sa vina si la noi bebe, dar trebuie doar sa avem rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Georgia, crezi ca noi suntem sfintisori???Stai linistita, ca oricata credinta am avea, suntem firi omenesti si ne rugam cu putere atunci cand avem mare nevoie, insa apare lenea care te tine pe loc!!!Asa-i cand pornesti la drum, mai greu la inceput, mai apar piedici, ce crezi...eu nu ma rugam seara de lene, ca chipurile sunt obosita, dar multumesc lui Dumnezeu ca le-am gasit pe fete si in felul asta poate ma urnesc si eu...Toti avem credinta in Dumnezeu si cei care nu prea ajung la biserica au credinta, dar Dumnezeu ne iubeste si nu vrea sa ne piarda, asa ca mai gaseste cate o cale sa ne intoarca spre el, de asta mai ingaduie cate o suparare, o boala,ca sa nu uitam cine ne este ajutorul si spijinul in fiecare clipa.
Ne-a spus parintele la predica Nasterii Maicii Domnului sa ne rugam cum putem noi, chiar cu cuvintele noastre este bine primita rugaciunea daca spui din tot sufletul!!!Au si rugaciunile, acatistele, paraclisele, rostul lor,dar cand ai spus din tot sufletul "Doamne iarta-ma"sau "Doamne ajuta-ma" sau "Doamne iti multumesc"asta e mare lucru.Nu numai in genunchi ne putem ruga, ci oricand, daca ai iubire in suflet si ti-e gandul la Dumnezeu,asta inseamna tot rugaciune.Ca decat sa citesti ceva si gandul sa-ti fuga aiurea,iubirea fata de aproape si fata de Dumnezeu e mai presus de toate.
Asta din ce am inteles eu, poate fetele ne ajuta mai mult, dar nu-ti mai face probleme, mergi inainte si vei spori in toate, inchina-te de cate ori vezi o icoana sau o biserica si asta inseamna ca nu l-ai uitat pe Dumnezeu!!!Sa-i multumim tot timpul, ca El intotdeauna ne va trimite ajutor si binecuvantarea neconditionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria68 spune:

Buna tuturor.As vrea sa ma primiti si pe mine in cercul vostru, candidez si eu la titlul de mamica, cam de multisor.Numele meu este Delia-Marta.
Vreau sa va spun ca am copiat si eu lista cu toate cate sunteti trecute acolo si am dus-o la Manastirea Sf.Ana de la Rohia sambata 8 sept. Ne intalnim la ora 21 la rugaciunea colectiva, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Fetelor, a fost cineva la biserica din Mosuni, la 10 km de Tg. Mures, cica se fac minuni pentru cine merge acolo. Nu e nimeni din zona , sa ne spuna sau cineva care a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Maria bine ai venit in grupul nostru, iti multumim pu pomelnicul data la manastire sper si cred din tot sufletul ca Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa ne indeplinim dorinata de a deveni mamici!

Maria

http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png

imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Buna si eu sunt o aspiranta la titlul de mamica cu un FIV la activ in iulie dar cu sarcina oprita din evolutie.
Poate cinva sa ma treaca pe listuta? Numele meu este Valeria.
Eu merg foarte des la Manastirea Pasarea de langa Bucuresti si cu mare drag o sa duc listuta si acolo


Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Bine ai venit valeria la noi sigur o sa te icludem pe listuta noastra numai ca cleopatra trebuie sa faca modificarile, sau ma gresesc....eu nustiu cum, dar noi oricum ne vom ruga si pu tine, ca Dumnezeu sa te ajute sa ramii cit mai repede graviduta!
Dumnezeu sa ne ajute pe toate!

Maria

http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png

imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Buna,dragele mele!
Oana_B,iti multumim din suflet ca ai deschis al doilea capitol,iti doresc multa sanatate si Dumnezeu sa te aiba in paza Lui!
Bine ati venit in grupuletul nostru,v-am trecut in listuta noasta frumoasa,dragutele noastre noi!
Va multumesc celor care ati mai dat acatiste la biserici si manastiri,va doresc sa fiti in continuare credincioase si sa vi se indeplineasca visul cel frumos de pe aceasta lume.
Va mai multumesc pentru cuvintele voastre frumoase care mi le-ati adresat!
Eu sa stiti ca nu am mai intrat pe la noi prin grupulet ca mi-a aparut ieri dimineata o pata maronie deschisa,doctorul mi-a zis sa stau numai in pat ,sa mai iau no-spa pe langa utrogestan(2pe zi),magne b6(1 pe zi) si acid folic(2 pe zi),acum mi-a disparut pata dar nu am voie sa ies din casa cateva zile si sa stau linistita mai mult in pat.
Va rog sa ma intelegeti daca apar mai rar dar asta e situatia,Dumnezeu are grija de mine si nu mi-e frica ca nu o sa fie bine,eu ma rog in continuare ca de obicei si totul se va rezolva cu un final fericit.
Dumnezeu sa va ajute si sa nu va indoiti niciodata de puterea Lui!
Doamne ajuta la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Buna!As vrea sa va spun si eu ceva.Din fericire eu nu mai sunt o aspiranta,sunt o viitoare mamica in vreo 2 saptamani.
Am intrat pt a va povesti ceva:anul trecut in august pierdeam o sarcina la 3 luni jumate.Din cauza unei malformatii ale uterului,nici un medic nu imi dadea seanse de a reusi sa duc sarcina pana la final.Am plans mult si m-am rugat la Maica Domnului,la Sf.parinti Ioachim si Ana,Sf Stelian,ocrotitorul copiilor.De Craciun am fost la socri mei,iar soacra mea avea o icoana cu Sf gheorghe,la care m-am rugat intr-o seara.Am venit acasa,si cu cateva zile inainte de a avea vre un semn de sarcina am avut un vis.Se facea ca eram in fata icoanei de pe peretele soacrei mele si ma rugam,la un moment dat o voce din spatele unei usi imi spunea "stii ca esti insarcinata?"M-am trezit buimacita,si in acelas timp fericita,stiam ca cineva acolo sus ma iubeste.Nu a durat mult si in perioada cand trebiua sa am menstruatie surpriza,nu venea nimic,am facut testul si au aparut 2 liniute.Acum sunt in luna a 9a si in curand voi avea marea intalnire cu bb meu.Ma rog mereu la Maica Domnului ca totul sa fie bine.
De obicei merg la sf Anton sa ma rog,cu prima ocazie cand voi putea ajunge acolo,voi duce si eu lista cu numele voastre.DUMNEZEU SA VA AJUTE!
37+ amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

mami25_7 multumim frumos de marturisire,Dumnezeu sa fie cu tine si sa te ajute sa ai o nastere usoara si bb sa fie sanatos,care e numele tau?
Cleopatra o sa ma rog incontinuare pu tine si bb tau ca sa fiti sanatosi amindoi, nu te stresa si roaga-te ca o sa fie bine, iti tin pumnii, si daca o sa mai ai ceva timp mai intra sa ne spui cum te simti.
Mereu pling cind citesc asa povesti de succes si mai ales cum Dumnezeu lucreaza, eu in octombrie voi face 3 ani de casnicie si am plins mereu, am cerut mereu de la Dumnezeu sa ma binecuvinteze cu un copilas nu mai multi macar unul, si mi sa parut ca nu a fost destul, ma rog in continuare poate Dumnezeu sa indura de mine si de lacrimile mele ca sa am si eu cel mai frumos cadou de ziua mea! Va multumesc tuturor fetelor pu rugaciune!
Dumnezeu sa ne ajute!

Maria

http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png

imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput