Transport Baneasa-Otopeni

Transport Baneasa-Otopeni | Autor: erin20

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

Am si eu o intrebare. In noiembrie, am pe cineva care va veni in vizita. Problema este ca primul zbor va ateriza la Baneasa iar cel de-al doilea va pleca catre Timisoara din Otopeni. Puteti va rog, sa imi explicati cum se poate ajunge de la Baneasa la Otopeni? Este complicat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Exista sigur un autobuz care merge pina la Otopeni si are statie in fata aeroportului Baneasa. Nu ar ede ce sa ia un taxi si sa se lasa jecmanit de hotii aia de soferi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Poate incerca Fly taxi,daca face comanda ar trebui sa functioneze,de regula taximetristii nu vor sa plece pe o distanta asa mica.Au intr-adevar tariful mai mare,si in plus mai au o taxa pentru ca merge afara din Bucuresti.Autobuzul este si el ok insa atentie la hotii de buzunare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Autobuzul expres 783 din fata aeroportului Baneasa pina la Otopeni. Cartele pentru autobuzul expres se gasesc peste drum de aeroportul baneasa, la capatul autobuzelor 131,335, la chiosc. O cartela are 2 calatorii.

Sau taxi, recomand Fly Taxi, merge sigur la Otopeni. Au si aparate de marcat pentru pretul cursei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

Va multumesc muuuult fetelor, mi-ati fost de mare ajutor Vom opta pentru autobuz si doar daca intervin ceva probleme ii voi chema un taxi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Cu taxi de la baneasa pina la un hotel Confort,deci pina in Otopeni tariful a fost 400.000 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

quote:
Originally posted by dulcetica

Cu taxi de la baneasa pina la un hotel Confort,deci pina in Otopeni tariful a fost 400.000 lei.

dulcetica

Mersi mult de informatie, dulcetica

Mergi la inceput