Piept lasat dupa alaptare!
Am intarcat de cateva saptamani. Acum laptele s-a restras si sanii mei s-au lasat, mai ales cel care facea mai mult lapte. In afara de vergeturi acum mai sunt si flescaiti. Exista ceva exercitii sau ce pot face ca sa le mai imbunatatesc un pic aspectul?
DanaR si baietii ei : http//www.ealbum.ro/danar/a165
Raspunsuri
roxicucu spune:
Cunosc problema, am trecut si noi prin asa ceva la primul copil. Am fost socata cand am vazut ce fel aratau dupa ce l-am intarcat pe Stefan. Acum alaptez din nou dar dupa ce il intarc si pe Andrei ma voi orienta spre operata de ridicare a sanilor....
Intre timp poti sa faci exercitii cu gantere. Eu asa am facut dupa ce l-am intarcat pe Stefan dar nu pot sa spun ca am obtinut rezultate spectaculose dar oricum a fost mai bine...
Gantere am luat de la Metro, de-acelea care se umplu la inceput cu apa, apoi cu nisip... Am ales varianta asta pentru ca nu erau foarte scumpe. Eu sunt acum la varianta cu nisip dar nu le mai folosesc
, nu ca n-as avea nevoie...
http://community.webshots.com/album/560562208aEOGLy?vhost=community
addiana spune:
cred ca multe dintre mamici se confrunta cu aceasta problema.
la prima fetita am avut noroc, adica de lasat tot s-au lasat dar au ramas destul de "plini". in schimb la a doua fetita n-am mai avut norocul asta...si lasati si flescaiti, si cu vreo 2 nr mai mici decat ii aveam inainte de cele 2 sarcini...
am incercat si eu cateva exercitii, dar fara rezultat, sau poate n-am facut destul de mult... mie personal mi-e frica de operatie, am trecut prin doua cezariene si operatie de apendicita si nu-mi mai trebuie... cand imi va permite sanatatea ma voi reapuca de sport si ma voi orienta spre tonifierea pielii in general.
cateva exercitii luate de pe net:
Cu mainile impreunate (palma in palma- ca la rugaciune) ridicate astfel incat coatele sa fie in dreptul umerilor, apesi palmele - 100 ori
* Culcata,cu greutati in fiecare mana, mainile in lateral,la nivelul umerilor, si le ridici pana deasupra pieptului (coatele intinse) - cel putin 50
* In picioare(picioarele departate), cu bratele intinse in lateral,la nivelul umerilor, cu greutati in fiecare mana, lasi mainile in jos,si le ridici din nou pana in dreptul umerilor - cel putin 50
diana, denisa si raisa
poze
bird70 spune:
Din pacate mare lucru nu se poate face pe cale naturala
. Exercitiile intaresc muschii care sunt sub sani si nu rezolva problema sanilor lasati. Pentru mamicile mai conservatoare care nu sunt interesate de operatie raman sutienele care 'arata' sanii bine
.
carmenpit77 spune:
Da da. Si eu ca multe alte mamici am aceiasi problema ca si tine(dc asta te consoleaza cu ceva).
Atunci cand alaptam si aveam catamai merele nu credea eu ca am sa patesc asa ceva dar iata ca s-a intamplat. Si pe langa faptul ca am sanii lasati am mai si slabit ca un ogar. Sunt sexi ce mai
Roxana Claudia spune:
Dana - e exact subiectul la care tot ma gandesc de ceva zile. Si eu am avut un soc cand am intrerupt alaptare, in iarna. Acum sunt insarcinata din nou si sanii arata iarasi beton insa dupa ce termin si cu alaptatul nr 2 merti si eu o MAMOPLASTIE. Da....Eu ma gandeam la silicoane dar ieri a venit pediatra copilului meu la consult si era cu sanii bandajati in urma unei mamoplastii pe care si ea si-a dorit-o enorm dupa ce a nascut 2 copii. Orice exercitii sunt aproximativ inutile. Din nefericire tot bisturiul face legea. Buuun: i-am cerut amanunte. Si pretul nu mi s-a paurt mare: 20 mil la MedLife plus cazarea pt 2 zile la ei. Sigur imi fac si eu dupa ce termin cu bb 2. O merita si sufletul nostru dupa ce ne-am stalcit pieptul atata vreme, nu? 
Roxana
15 sapt si
Catalin (5 iunie 2006)
DanaR spune:
Va multumesc fetelor ca ma consolati cu ideea ca nu sunt singura.
Imi pare rau pentru voi cum imi pare rau si pentru mine.
Oricum nu ma asteptam la un pret atat de rezonabil. Ar fi o idee operatia... dar ne mai gandim.
DanaR si baietii ei : http//www.ealbum.ro/danar/a165
cristina1974 spune:
Si la mine s-au lasat, dupa sarcini si un pic de alaptat. I-am mai adus eu cat de cat la normal prin exercitii, insa am facut operatia de lifting si remodelare si rezultatul e bestial. La inceput ma gandeam la silicoane, insa am facut bine ca nu am apelat la asa ceva, ca oricum pieptul mi-a ramas marisor.
Nu a durut cine stie ce, si recuperarea a fost foarte usoara pentru mine.
Ajutati-o pe Sonia
cristina1974 spune:
Mihaela, ceea ce se vede la ora actuala,deci la vreo sase luni de la operatie,este ceva,exact de dimensiunea unui fir de par,insesizabil aproape. Practic, doar cine stie ca am facut operatia si stie ce sa caute, ar putea gasi greu eventuale urme.
Operatia este una din categoria celor estetice,si a fost o reusita, in sensul ca daca fac proba creionului,rezultatul este foarte bun. Proba asta consta in introducerea sub san a unui creion. Daca asta se duce, inseamna ca sanul e ok, si nu trebuie nimic de retusat. La mine nu am in ce sa il sprijin, asa ca pica imediat, si asta doar dupa operatie.
Am facut operatia in Dubai, la clinica unui prieten al sotului meu.
sunt extrem de multumita.
Ajutati-o pe Sonia
mamy_taty spune:

Doamne!Daca a-ti sti cat de stresata,cat de complexata am stat cativa ani buni cu acele jartele cum ii placea mamei mele sa rada de mine....asa ajunsesera sanii mei dupa cele doua nasteri..dupa alaptatul celor 2 baieti ai mei facuti la diferenta de 5 ani..ce sport?ce gantere?ce creme?
am incercat tot pana anul acesta cand in sfarsit mi-am luat inima in dinti si am plecat de nebuna singura sa imi fac operatie de ridicare si remodelare...sotul meu avea mai multe emotii ca mine..m-am dus am facut toate analizele intr-o zi ,mamografia si apoi m-am prezentat la BODY PROFILE la Dorobanti...4 ore a durat operatia..nu am simtit nimic in timpul ei..dar dupa...3 saptamani..nici sa ridic mainile in sus nu puteam..ce dureri,ce chin.noroc cu sotul ca ma spala pe cap si fcea toata treaba..acum am aproape 5 luni de la operatie..ma simt super,arat Super..NU MAI PORT SUTIEN,devenise obsesie ptr mine..MA SIMT IMPLINITA SUFLETESTE.poate o sa radeti dar am cpatat mai multa incredere in mine,ma simt mult mai frumoasa..Ce mai..Merita banii[2000e] cu tot cu analize si crema de cicatrici de dupa..