Mamici de septembrie - octombrie 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

holariooo,

am revenit, v-a fost dor de mine ?
sunt tot 2 in 1, imi cer scuze daca v-am dezamagit
am fost la doctor, facut control (tuseu vaginal), toate bune si frumoase, bebelina e ok, da' se pare ca mai vrea sa stea putin la mami in burtica, asa ca asteptam...

Tomitza 40+ Natalia Ioana
mi-a facut sotu' blog
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Poze

Mergi la inceput

offf, Afibebe si Roxana imi pare rau ca treceti prin starile astea, dar eu zic ca cel mai bine ar fi sa incercati sa va stersati cat mai putin si bineinteles sa dormiti
ascultati-o pe Tomasa ca ea le zice cel mai bine
Carpatina, Piciulika, Roxali, Sim, Tomasa, isabeluta, multumesc tuturor pentru incurajari, da' se pare ca micuta intarzie la intalnire
sa inteleg ca va fi o fitzoasa ??

mi-a facut sotu' blog
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Carpatina, ma tot gandesc la tine. Acum ca am inteles de unde vine temerea ta, vreau sa te rog doar sa nu-ti faci de pe acum un "plan de bataie" in privinta felului cum vei proceda cu Ioana. E bine sa lasi lucrurile sa curga de la sine, ea iti va imprima modul de actiune, iar tie nu-ti va ramane decat sa actionezi in consecinta. Ma gandesc ca nu e bine sa-ti impui ceva strict de pe acum, poate va fi un copil linistit, care se va cere sigur in patut...sau poate nu si atunci e bine sa te pliezi pe nevoile ei. In nici un caz nu incerca sa o "dresezi" intr-un anume sens, chiar daca esti convinsa ca e spre binele ei.
Iar cu cresa la fel, vazand si facand. Stai linistita ca bebelusii sunt foarte adaptabili si nu exista invat fara dezvat, in nici un caz in cateva luni de viata nu se "obisnuiesc" intr-un fel, o sa vezi tu.
Ca exemplu: am avut faze in care l-am adormit numai la san pe Tudor, apoi faze in care il leganam chiar (desi fusesem absolut impotriva, dar ce nu face omul pt. o ora de liniste...), etc, etc, o gramada de "tabieturi", fiecare parand de neinlocuit la momentul respectiv si ma intrebam cum voi scapa vreodata de ritualul respectiv. Ei bine, toate au fost pur si simplu depasite la un moment dat, in final adormind singur-singurel si fiind unul din putinii copii din jurul nostru care nu are un tabiet de culcare, nu-si suge degetul, nu-si da cu coltul pernei pe la nas, nu se trage de lobul urechii, nu are un anume ursulet pt. somn. Se culca pur si simplu, ca noi, adultii. Se aseaza in pat si inchide ochii, dupa care adoarme. Si singurel a renuntat pe rand la toate cele, pe care insa nu i le-am putut refuza la timpul lor, nu ca n-as fi vrut dar...a urlat pana a fost ca el . Si eu am fost slaba la momentul respectiv si m-am temut si eu ca-l voi legana pana se insoara sau ca va suge suzeta ani in sir, dar uite ca ei stiu exact ce le trebuie si o data satisfacuta nevoia respectiva, depasesc ei pur si simplu momentul.
Un copil caruia i se ofera dragoste si atentie neconditionata e foarte echilibrat si lucrurile astea le simte si daca e la cresa sa zicem, ii sunt de ajuns cateva ore de calitate in familie, eu asa cred.
Oricum ei stiu mult mai bine ca noi ce le trebuie si isi cer drepturile cu multa tarie. Dar astea le vei constata tu singurica in curand De asemenea au un foarte puternic instinct de conservare si supravietuire care ii face sa se adapteze foarte bine la nou.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Tomitza, printesa ta o sa vina cand vrea ea, lasa ca e mai bine asa.

Afibebe, nu te mai gandi la burtica, nu asta conteaza acum si ici ce spune lumea, gandeste-te ca esti mamica- cel mai frumos lucru din lume, ca esti norocoasa, bebe e sanatos.Daca te mai apuca supararile, ia-l pe bebe in brate sau uita-te la el si o sa vezi ca o sa creasca inima in tine si uiti de toate.Pupicei la amndoi sa nu mai fiti suparati.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Neata' fetelor!

Sabina bine ai revenit printre noi! Tare dulce e BB Gheo, eu una abia asteptam sa-l vad...

Roxana, uite un pentru mica depresie, probabil asa se intampla cand simti ca evenimentele te coplesesc...si chiar e de inteles in situatia ta.
Dar tu esti puternica si sigur vei face fata cu brio. Ai nevoie doar de sustinere...

Si mie mi-e teama ca dupa nastere sa nu pic in vreo depresie, pentru ca situatia noastra e mai delicata. Stau in acelasi apartament cu socrii, cu care nu avem o relatie foarte buna sau mai bine zis nici un fel de relatie...Sper totusi sa le fac fata si sa ma descurc singura cu bebelusul...

Gabri, multumim pentru sfaturile de alaptat.

Urmy tu faci ceza saptamana viitoare?

Tomasa sfaturile tale sunt o adevarata alinare...ceea ce ne impartasesti tu denota mult calm si echilibru...

Tomitza tocmai ma pregateam sa-ti pun majoretele...
Hai ca mai asteptam daca domnisoara nu se grabeste, dar caaaaattttt???

38+ Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput

Tomitza, nu nasti azi? Sa mai zica cineva ca fetitele sunt grabite... Ce ti-a spus doctorul, cum se prezinta situatia?
Oricum eu nu cred ca va fi o fitzoasa Nati...doar ca nu-i inca momentul ei. Si de altfel fetelor frumoase le sta bine sa se lase asteptate . Oricum, imi pastrez pronosticul cu nasterea naturala si rapida de ne vom inverzi toate de ciuda . Sa vezi ce mandrete de fetita faci, o sa merite asteptarea.

36+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Tomitza, Isabeluta, Sim, Roxana, multumim de aprecieri!
Sim, Stefan al tau e superb, si ce de perisor ale el, scumpul de el.
Gabri, multumim pentru sfaturi!

dar azi nu naste nimeni?

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Terrapin, eu am fost foarte singura dupa ce am nascut timp de 1 ani si 8 luni. Sotul ma ajuta, fireste, dar venea acasa seara tarziu si obosit... Am suferit si eu mult si am si gresit fata de Tudor, fara sa vreau fireste, de-aia sunt poate mai toleranta acum. Cred ca sunt putine intrebarile sau tristetile prin care n-am trecut. Noroc cu forumul si cateva carti care mi-au fost de mare ajutor...

36+Maria

Mergi la inceput

pai stiu si eu mai Terrapin cat...o asteptam pana vine
ei,...Tomasa...ca de obicei o scumpa
ce sa mai zic...imi doresc sa ai dreptate in tot ce ai scris tu acolo
dupa spusele doctorului, situatia e roz, adica totul e in regula, doar nu e ea inca pregatita sa vina
eu cred ca mi se trage de la faptul ca am ovulat mai tarziu cu vreo 5-6 zile; oricum Nati a fost mai mica cu vreo saptamana la fiecare ecografie
si conform ecografiei morfo-fetale de la 22 de saptamani, Herghelegiu a zis ca DPN dupa UM este 11 sept, dar DPN conform ecografiei este 17 sept.

mi-a facut sotu' blog
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Tomita eu pastrez totusi majoretele, dar le tin in spatele scenei. Iti zic eu la o asa mamica frumoasa bebe Naty nu poate sa fie decat la fel. Parerea mea e ca se pregateste de iesire: isi pune rosu in obrajori, isi lungeste genele, eiii... chestii de domnisoara. Ia sa vezi!!!

Noi si pentru fecioras. Sa te tii cand le-om calca... am emotii de acu... da cand oi naste????

isabeluta37 +
bebita
AMR 17 zile

Mergi la inceput