Mamici de septembrie - octombrie 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 24
toma_lly spune:
noapte buna fetelor !
eu ma duc la patuc ca mine dimineata la 8.30 tre sa fiu la doctor
Tomitza
40+
Natalia Ioana
mi-a facut sotu' blog ![]()
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt
Natty
Poze
andrruzza spune:
rox, daca doarme asa bine ziua normal ca omuletu' are chef de show noaptea
Poate te odihnesti si tu, somn usor
betty, ohoohoo, da' a crescut mandra ta, nu gluma. Clar ai lapte suficient, clar se satura, dar probabil e indragostita de tzizti si ar sta asa agatzata tot timpul!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Mada28 spune:
Multumesc pentru nr de telefon, Madalina. Eu cred ca maine va fi la cabinet. Mie asa mi-a spus sa vin pe 11 si Ramona nu a zis nimic cand mi-a facut programarea pe 11.
Eu am sa merg maine. Oricum sunt mai linistita ca a venit si nu mai plec din Bucuresti pana nu nasc.
Ar trebui sa vii si tu maine. Oricum esti mai avansata la termen ca mine.
Multumesc mult
te pup
Magda
39+
urmychance spune:
Roxana 

- scumpa de tine, imi pare tare rau ca esti tristuta, m-am intristat si eu cand citesc prin ce treci. In alte conditii, mi-as fi facut drum pe la tine (daca m-ai fi primit) macar sa stau cu Alex sa ii distrag atentia. Acum nu ma mai dau jos din pat, nu mai ies din casa caci flacaul meu este foarte mare si ma apasa si ma ia cu dureri. De abia astept sa se calmeze lucrurile la tine.
Piciulika arati super. Foarte sexoasa esti.
Betty - am vazut doua poze cu tine gravida, cand dormeai...foarte frumoasa si sexi.
Felicitari proaspetelor mamici!
Oare Bogdan al Annisiei nu intra sa ne arate o poza? Dar vine mami acasa, sper sa nu ne lase de izbeliste.
urmychance
39
baietelul nostru
Gabri spune:
Buna tuturor,
Am vazut pe aici niste mesaje ale unor mamici cu probleme de alaptat, si m-am gandit sa va scriu si eu din experienta mea de alaptat copil pana la 10 luni.
Roxana - ti-am dat si un PM, postez si aici poate mai foloseste cuiva.
Bb nu mai suge la san (sau suge tot mai lenes) daca ii dati biberon, afara de cazul in care ii dati de la un biberon de la care trage mai greu sau cel putin la fel ca la san. Ideal este sa-i dati cu lingurita, dar este foarte greu, ia mult timp daca aveti completare mare.
Atentie, daca Bb nu trage bine (puternic si des), va scade lactatia.
Daca va stresati si nu dormiti va scade lactatia (da, stiu...dar asa e!). Trebuie sa va gasiti un ritm de somn macar 3-4 ore pe zi, la inceput pe bucatele, apoi vor fi si continuu. Trebuie sa manancati bine - evitati ce va da voua gaze (ca doar e al vostru si va seamana!), in rest puteti manca aproape orice (fara cafea, cioco, bineinteles) - lasati alte regimuri, astea sunt povesti...
Puneti-l la san cat vrea, toata ziua daca trebuie. Luati-l cu voi in pat seara (atentie sa asigurati marginile!), daca se linisteste sa vedeti ce bine dormiti si voi. Orice, numai sa dormiti!
Aduceti-va aminte ce zice prin carti, nu ai cum sa-l rasfeti pe BB pana dupa 6 luni, pana atunci el plange doar daca are o problema, chiar daca problema lui este ca 9 luni v-a simtit langa el si vrea si acum sa va simta la fel, pentru ca nu i se pare corect tratamentul diferit de afara ![]()
Mult succes tuturor!
devylla spune:
Iubitelor multumesc din suflet pentru urari!Va pupacesc pe toate
Am implinit onorabila varsta de 23 anisori
,invat impreuna cu Erikuta sa devin mamica.
Rox fi tare!O sa treaca si depresia asta prin care treci.Sper ca si bb Andrei sa fie mai linistit si potolit.Un pupic de la noi
Sabinuta asa scump e bb Gheo....nu mai pot de dragul lui.
Eu nu ma pot plange,Erika e cuminte.Mananca si ea din 3 in 3 ore.Nu plange,adoarme imediat dupa ce papa si uneori dimineata sta treaza,dar fara sa faca galagie.Noptiile se scoala din 3-4 ore,cam de 2 ori pe noapte,papa si adoarme la loc.Sper sa isi continue programul acesta,ca ma ajuta enorm cand voi incepe munca.
Cu alaptatul merge bine,la inceput imi era frica ca nu voi avea laptic,dar vreau sa o alaptez exclusiv la san cat voi putea,nu stiu dupa ce incep munca daca voi reusi la fel ca acum,insa am sa incerc.Am cantarit-o ieri pe printesa si a luat de cand ne-am externat(5 zile)cam 300 grame.M-am bucurat tare mult,ca era ca o babuta cand am nascuta...numa' piele![]()
Iuli felicitari pentru bb!Refacere rapida si bb sanatos!
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
japonia prin ochii unui amator
Roxana_G spune:
Urmy,
vezi de odihna ta ca o sa ai nevoie.
Gabi, multumim mult, ti-am raspuns si la PM. 
Rox ,
Alexandra Maria
(10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Roxali spune:
Sabina frumusel foc baietelul...sa va traiasca si insanatosire grabnica Sofiei.
Rox a schimbat ziua cu noaptea
...bine ca doarme macar ziua , al meu nu reusea nici ziua.
Nana e draguta treaba cu cadourile , dar al meu baietoi n-ar crede
Ali
33
si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
Devylla ma bucur ca ai o fetita cumintica foc...cred ca sintem singurelele care vom reincepe munca rapid.
Tomitza santem cu gandul la tine.
Ali
33
si Enrico 7ani
poze
isabeluta spune:
Toma_Lly tinem pumnii azi la marea intalnire cu micuta Natty!
Sabina si Mandarinuta asa o pofta de nascut mi-ati facut cand am vazut bebelasii. Doamne ce frumosi sunt, ca niste ingerasi!!! Sa creasca mari si sanatosi sa le bucure pe mamicile lor!
Piciulika ce sa zic esti o super-sexy
si o "docomentata" pana-n dinti. Esti o comoara la casa omului, cum sa nu ai un sot asa grijuliu.
Si eu cu "docomentarea" mea ma tin tare din umbra ...ba din carti, ba de pe net, ba de pe la voi... Dar Tomasa tu ai reusit iar sa ma dai pe spate. Se vede ca nu esti doar cu temele facute, dar si cu experienta full. Si nush cum se face, dar ai raspuns la cateva intrebari "stressi" pentru mine. Adica stiam eu ca asa trebuie sa fie cu hranitul si greutatea, dar am primit neste "bobarnace" si incepusem sa-mi pun intrebari.
Azi e ziua cea mare... spal hainutele lui bebe si incerc sa pregatesc bagajul. Yupiii!
Ieri am avut
la greu si am facut si pe croitoreasa. Pana la urma le-am dus la bun sfarsit pe toate. Cred ca asta o fi de la sindromul ala cu "aranjatu` cuibului" ![]()
isabeluta
37 +
bebita 
AMR 17 zile