Mamici de septembrie - octombrie 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Nana, am citit si eu chestia asta cu cadoul, o voi aplica clar fiindca mi-au spus prietenele mele ca intr-adevar functioneaza. Si am mai inteles ca bine ar fi sa nu tina mama nou-nascutul in brate cand sosesc de la maternitate, tocmai pt. a evita eventuala gelozie a copilului mai mare. Pup ca te-ai gandit la noi.
Slippers, ma bucur mult ca Vladutz e mai linistit decat Miruna, esti norocoasa. Asa mi-as dori si eu...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

sa va pun poza pana nu plange bb:

bb gheo
(aici sotu meu zice ca are fata de fotbalist si sa nu pun asa o poza)

si cand e mai suav

http://upload3.postimage.org/5665/photo_hosting.html

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Tomasa la cerere se alapteaza , dar Gabriela preciza ca nu ia mult in greutate, deci mananca putin si doarme 2-3 ore.

Ali33si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Sabinutzo, e un dulce artistul tau mic

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Iar tu,Piciuliko,ne-ai dat gata pai nici nu s-ar spune ca esti gravidutza,ce mami frumoasa are Mihaitza

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Piciulika, esti frumoasa foc!

mandarinuta, ai o dulceata de fetitza! Mai, mai, aveti si cercelushi frumosi!

gabitza, daca bebita ta si-a facut deja program, ba chiar unul fain, nu i-l strica. Stie ea cat sa pape si cat sa faca nani, daca nu s-ar satura n-ar dormi flamanda. Important e sa ia in greutate, sa nu stagneze, unuii iau mai mult, unii mai putin. Lasa copila sa creasca in ritmul ei. Eu am mai spus candva, gras nu-i sinonim cu sanatos!

Sabina, ce scump e Gheo al tau!

Nana, misto chestia cu cadoul, am auzit-o si in parc la mamici. Acum Rares e topit dupa bebei. Si pozele bebelushilor de la odiseea noastra le admira.Acum tocmai ce ne-am uitat de nenumarate ori la fetita mandarinutei,! Sa vedem cum o fi cand va avea bebelusul lui :)

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by betty78

Roxana scumpo si eu sunt in aceeasi situatie. La mine plange si cere in brate, mai exact la tzitzi si ar sta acolo cu orele, iar ce este mai interesant este faptul ca suge. Adcica poate sa stea acolo cate 2 ore si sa suga, fara sa adoarma....sau eventual perioade foarte scurte de timp. Dupa ce isi face plinul, adoarme, ii scot gazutele si il pun in pat. In maxim 20 de minute se trezeste si incepe sa tipe cat il tine gura, iar dupa ce il schimb si il iau in brate, incepe sa caute tziti si este in stare sa repete operatiune de 2 ore nsi uite asa eu cedez psihic. Ma gandeam ca poate nu-i ajunge laptele meu, dar cand a iesit din spital pe 19.08 avea 3300gr, iar azi 10 septembrie are 4490 gr. deci in 22 de zile a luat 1190 gr, ceea ce este f f f bine, iar completare a primit doar 1 data pe zi maxim 90 ml. Icterasul inca nu a trecut si cred ca pna la urma o sa ma duc cu el la fototerapie. Azi de exemplu de la ora 8 pana acum la 16, a stat numai la tzitzi. Pe deasupra are super multe gaze, de zici ca este mitraliera si are si colici. I-am dat baby drink si bineinteles ca nu l-a ajutat, ba chair cred ca l-a stricat si la stomacel. Azi mi-a facut kk parca era apa si nici nu stiu ce sa ii dau. Am incercat sa sun la pediatru, dar nu mi-a raspuns.

Felicitari noilor mamici!!!! Sa aveti bebici sanatosi si mancaciosi si lapte in tzitzi!!!

betty78cu bebe Mario-Alexandru

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Betty, dar de ce il pui in pat????
stai cu el in brate si dormiti 2, 3 ore.la tine pe burta eventual.

eu asa fac cu gheo.

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Ana, si Sofia e racita rau
si Gheorghe e mult mai linistit decat sora lui!!!
in mod clar, este vorba de starea psihica a mamei.
eu am facut depresie si acuma, nu va ascund.Azi noapte am plans zdravan, sambata cand am venit m-am certat cu mama si a nceput si ea sa planga, etc etc.
ei bine, bb nervooooos!!!
azi m-am calmat, am stat noaptea cu el pe burta si daca la primele supturi cand boceam si am si urlat, recunosc, sugea cu sughituri si se agita rau, si dormea 35de min intre tzitzi, dupa ce m-am calmat a dormit 3 ore!!
si azi tot asa, cate 3 ore, o ora....

Unepri suge dintr-un san, alteori din ambii, alteori vrea 4 supturi la interval de 5 minute:suge portia 1, dam aerul, motaie, suptul 2.
Motaie 10 min, suptul 3, da el singur tzitzi afara...5 min pauza si suptul 4.

al meu nu prea face kk! 2 pe zi, maro si lichide. dar pampersul e plin de pipi, deci se hraneste.

eu sunt pt dormit cu bb si gata.e mult mai simplu, mai ales noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Roxali, pai daca o trezeste ca sa-i dea sa pape nu mai e la cerere... Te-am contrazis in sensul ca eu nu sunt pt. trezit sau schimbat programul fetei, mai ales ca pare perfect si si l-a creat singura. Cat ia in greutate nu mi se pare relevant, atat timp cat ia. Poate asta e ritmul ei si trezind-o nu-i face nici un bine. Daca doarme 2-3 ore intre supturi eu cred ca e satula mititca. Asta am vrut sa spun...
Sabina, e un dulce Gheo. Sofia cum mai e? Tot innebunita dupa el?

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Noapte buna fetele eu intru la somn... sper sa si reusesc...

Asa creste puiul meu
Rodica 39+
AMR 6 zile

Mergi la inceput