Mamici de septembrie - octombrie 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Piciulika, esti tare frumusica, cred si eu ca tati e tare mandru de voi!

Mandarinutza + Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Picio, ce sa-ti zic (si) eu ca arati bine? Chiar daca mie mi se pare asa, important e cum te simti tu.. si cum simti kg pe care le-ai pus.. Dar nu ma indoiesc ca dupa nastere vei reveni in scurt timp la greutatea /forma care te multumeste. Bravo sotului ca a stiut cum sa-ti ridice moralul!

36+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Hai sa ma duc si eu spre casa..

Tomitza... uite de la mine niste fete

36+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Am uploadat si eu poze cu bebelina mea din primele ei zile.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by mandarinutza

Am uploadat si eu poze cu bebelina mea din primele ei zile.

Poze

cat poate fi de dulce bebelina,off off asa micuta si ochioasa

danielle 38+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by toma_lly
eu ma duc maine la doctor, dar de data asta nu la cabinet, cica ma asteapta direct in maternitate
nush de ce, poate vrea sa-mi induca nasterea...

Si nu considera ca ar fi bine s stii ca nasti maine...?!!
Evtl. vrea sa-tzi stimuleze colul? Tot neplacut.
Aici spun ca inainte sa ajunga la hormoni si chimicale, medicul poate "stimula colul" - adica desprinde usor sacul ala amniotic de gura colului - practic cu doua degete merge pe conturul colului...
Poate de declanseaja nasterea in urmatoarele 48h, natural. ... sau nu se intampla absolut nimic!

Drl meu ne propusese asa ceva ca sa-l imboldim mai iute pe Michael, ca el pleaca in concediu cu o sapt inainte de DNPul nostru. Dar tati + moi am hotarat ca nu vrem...
Mai bine metodele tale , Tomitza!

Piciulika 36+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bine ai venit pe lume bebe Kosmas! Felicitari Iuli!
Piciuliko, tare bine arati!
Mandarinutza, ce dulce e bebelina voastra!
Roxana, pupici si curaj pt tine!
Nana, nici un semn de la Razvanel?

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Uite ca tzopai prin pagini, postez, se sterge... re-editez si pun linkuri pt Rox... "Swaddling" ii spune la infasatul ala mai strans un pic, pentru calmarea bebe. Pus link in post...

Descoperit ca s-a sters postul in care:
- o pupam pe Nana ca poate i-or fi de folos info dupa care ma scarpinasem in cap pentru Rox-
- o pupam pe Iuli si Kosmas al ei!

... uff, am ametzit. Se vede ca iar am fost la servici dimineatza si sunt cam habauka acuma.
... si-mi spunea o tipa ca fiind in concediu medical 100% dar mergand la servici, daca se intampla Domane-fereste ceva, asigurarile se vor codi - ca cica nu respect instructziunile medicului... Ma potolesc, promit!

Piciulika 36+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Piciulika, multumesc pentru raspuns...

Asa creste puiul meu
Rodica 39+
AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Iuli, felicitari pt. baiat! Sa va traiasca!

Alehiam, tu ce faci? Nasti si nu ne spui?
Carpatina, am inteles acum de ce-ti faci griji, chiar ma miram. Oricum eu cred ca mai bine 4 luni in brate si pe urma cresa, decat deloc in brate. Nu te teme, copilasii sunt foarte adaptabili, va fi totul ok cu Ioana.
La capitolul kk eu imi amintesc ca la inceput am consumat cam 6 pampersi pe zi, dar poate fetele cu bb mic iti spun exact. Pe urma se mai reduce ritmul.
Gabriela, asa sunt scaunele bb-lusilor alaptati exclusiv. Dese, explozive si de culoarea si consistenta mustarului. Ti-au spus foarte bine fetele, atata timp cat o alaptezi exclusiv pe Sara nu ai motive de ingrijorare, eu imi amintesc tot asa, alaptatul si kk-ul, alaptatul si kk-ul, parca functionam pe post de purgativ.
Andrruzza, stiu de ce . Same for you!
Piciulika, arati super bine. Ai facut sport cumva, candva? Ca prea bine esti .
Mandarinutza, e o scumpa Antonia.
Nana, chiar, nu-i mai spui Razvan? Te-ai hotarat la Andrei ca nume principal? Ca parca pana de curand te referai la el ca la Razvan...oricum sunt frumoase ambele variante, erma doar curioasa de unde schimbarea.
Tomitza, bafta maine!!! Iar in seara asta fa ce stii tu mai bine ca sigur vine natural .

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36+Maria

Mergi la inceput