Mamici de septembrie - octombrie 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 19
andrruzza spune:
tomitza, pai atunci nastere usoara fetitza!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
toma_lly spune:
fetili,
io am plecat in parc
ma duc sa ma plimb, poate-poate o fac pe pustoaica sa apara 
cand ma gandesc ca ma duc maine la doctor...ce sa zic, cam sunt cu morcovu'-n ... 
revin mai pe seara
Tomitza
40+
Natalia Ioana
mi-a facut sotu' blog ![]()
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt
Natty
Poze
Piciulika spune:
Dragele mele mamici si burtici,
hai sa ma laud si eu - adica sotzul ma lauda! 
Sambata mi-a facut dl fotograf amator o sesiune de foto shooting ca sa-mi arate ce mumoasa as fi
, sa nu ma mai simt balenutza...
Si chiar mi-a ajutat la pisic - ala ce plonja acum o sapt in abis. ![]()
Nu pozele ajuta, cat atiudinea lui! 
Toata lumea celebreaza bebici si nasteri, noi faptul ca
AM AJUNS IN LUNA A 9A! Yupeeeeee!!!
Cel mic e inca la all inclusive, ceea ce chiar nu am mai sperat uneori! Suntem asa de happy ca avem inca burtica si speram sa mai stam asa dodolotzi inca vreo 3 sapt.
Am pus cateva poze sus - adica aici mai jos
- traiasca burta!!!
Piciulika
36+
Michael
Si suntem in luna 9!
mandarinutza spune:
Iuli felicitari pentru bebe Kosmas!
Tomitza, bafta maine 

Bebelina mea doarme, azi am iesit o ora si ceva in parc pe la ora 1, super soare si frumos, a fost prima ei iesire, pana acum o mai scosesem doar in balcon. A dormit tot timpul plimbarii, desi am cam hurducanit-o pe drum ca repara astia strazile prin zona. Acum a papcit si doarme linisstita, asa ca pot sa ma mai odihnesc si eu.
Roxana, imi dau seama ca iti este greu. Ma gandesc ca poate e bine sa mai ai pe cineva de ajutor saptamna aceasta: mama, soacra, cate o prietena, care se te mai ajute. Si eu am fost agitata in primele zile acasa, citeam din cartile primite de la maternitate tot felul de lucruri, bebe era agitata noaptea, acum doarme mai bine noaptea, chit ca imi ia uneori mult sa o adorm, dar m-am mai linistit, si sunt convinsa ca bebe era agitata si pentru ca eram eu agitata.
Mandarinutza
+ Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Piciulika spune:
Luy, bine ati revenit! Ce emotzionant scrii!!!
Gema, cum spun fetele, nu e bine sa ai sarcina supra-purtata. Mergi la control si evtl 'sa-i dea un ghiont' lui bb.
Metode naturale
: spalat pe jos (cica bunicile noastre asa se pregateau sa-l puna pe pozitzia de start) si smotru
, plimbari lungi, pas vioi, ...amor-amor-amor (si medicul ne-a spus, si moasa - deci ii musai)
Dar nu se lasa aici la sapt 42. 41 da, mai mult nu, sau doar cu monitorizare zilnica (daca e prea mic/slab si-i mai dai timp un pic)
Alo diaspora, Carpatino!
Cetatzenie d-a noastra, of course! Roman curat va fi 'Mihai', pentru colegii de gradi Michael.
Aici nu e lex solis (unde se naste), ca la americani, ci dupa partintzi (lex sanguis - parca...?) Ajunge unul sa fie elvetzian, ar putea lua dubla cetatzenie... Noi mai asteptam.
Piciulika
36+
Michael
Si suntem in luna 9!
betty78 spune:
Piciulika super tari pozele!!! Ce gravidutza sexi!!!
betty78
cu
bebe Mario-Alexandru
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
danielle02 spune:

tomitza 
nastere usoara si bebelina sanatoasa !!!!!!!
piciulika tare frumoasa mai esti si nu esti grasa deloc,numai burticuta 

danielle
38+
Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici 
Terrapin spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Dragele mele mamici si burtici,
hai sa ma laud si eu - adica sotzul ma lauda!
Sambata mi-a facut dl fotograf amator o sesiune de foto shooting ca sa-mi arate ce mumoasa as fi, sa nu ma mai simt balenutza...
Si chiar mi-a ajutat la pisic - ala ce plonja acum o sapt in abis.
Nu pozele ajuta, cat atiudinea lui!
Toata lumea celebreaza bebici si nasteri, noi faptul ca
AM AJUNS IN LUNA A 9A! Yupeeeeee!!!
Cel mic e inca la all inclusive, ceea ce chiar nu am mai sperat uneori! Suntem asa de happy ca avem inca burtica si speram sa mai stam asa dodolotzi inca vreo 3 sapt.
Am pus cateva poze sus - adica aici mai jos- traiasca burta!!!
Piciulika36+
Michael
Si suntem in luna 9!
Piciulika dar chiar esti sexy, mai, sotul nu te pacaleste, ia baga tu pozele alea la concursul cu burtici !
Felicitari pentru faptul ca ati ajuns pe ultima suta de metri, sincer, si eu cand privesc in urma, parca nu-mi vine sa cred ca mai e atat de putin...
37+
Mario Andrei Laurentiuhttp://bd.lilypie.com/J1Arp3.png
Piciulika spune:
Yeah-yeah - I'm fishing for compliments, I know...!
Si voi ma complimentatzi de-o sa-mi zboare pisicu pe luna! ![]()
pe toate!
Mi se urca la cap p-orma si va fac responsabile!!!
Noroc ca am simtzul realitatzii si cantaru' cu 81 kg la afisaj. ![]()
Dar dupa ce am fost psihic mai jos decat imi imaginam vreodata, acum incerc sa vad partea frumoasa si bucuria ca am ajuns unde nici nu visam - nu mai suntem pre-maturi de iesim maine! 
Piciulika
36+
Michael
Si suntem in luna 9!