Mamici de septembrie - octombrie 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 18
isabeluta spune:

Iuli sa-ti traiasca bebe Kosmas!!!!

Si uite asa a aparut pe lume inca un
.
isabeluta
37 +
bebita 
AMR 18 zile
danielle02 spune:

felicitari iuli ptr. bebelinul grasunel !!!!!!!!!!!! sa fie sanatos si mancacios !!!!!!!!!!!!

danielle
38+
Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici 
betty78 spune:
Roxana cum ti-a zis si Carpatina, am si eu pe cineva, care s-a muls, pt ca bebe nu vroia sa suga si i-a dat doar la biberon. Bebe are deja 4 luni si e super grasuna iar mamica inca are laptic si se mulge iar apoi ii da la biberon. 
betty78[mamica[cu
bebe Mario-Alexandru
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
kriss79 spune:
IULI, Felicitari pentru flacaul grasunel, sa creasca mare si sanatos!!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
33+ cu Alessia Stefana
Happiness_4_us spune:
De HaveFB si de Alehiam nu se mai stie nimic?
Fetelor, cum stati?
Ati nascut deja?
Dati aici un semn de viata!
Nana,
39+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Terrapin spune:
Bine ai venit pe lume BB Kosmas 

!!! Iuli, multa sanatate si refacere cat mai rapida!
Tomita, punem 

la treaba?
Eu o facui cam lata fetelor. Joia trecuta cand am fost la control am uitat sa intreb de rezultatul la cultura de col. Am sunat astazi si cica trebuie sa merg cat mai repede sa-mi prescrie un tratament...
Off, sper sa nu fie grav sau sa ma apuce nascarea curand...
37+
Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png
andrruzza spune:
Felicitari, Iuli!
Bine ai venit Kosmas 
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
gema spune:
Alehiam, heiiiiiiiiiiii pe unde esti?
Da un semn sa stim de tine nu ne tine ca pe jar. Sau esti pe la Elias cu bebe in bratic???????
Madalina
40+ 
Piciulika spune:
Andruzza si Toamasa, mi-a placut pledoaria voastra pentru apropierea materna! Si eu asa as vrea! 
Dar le intzeleg si pe mamele epuizate, sau cu probleme de coloana, BB grasun etc ce nu pot sa ii care cat ar vrea...
Rodicamaries de ex eu fac curs de pregatire de nastere (Roxali, inca mai am 2 sau 3 lectii - deseara merg cu tati la curs+balaceala) Dar nu te invatza decat ce sa NU faci, nu ce sa faci - spune ca instinctul te ajuta cel mai bine si calmul/rabdarea.
Sa nu hiperventilezi - in sensul de sa nu tot iei aer, uitand sa expiri (ametzesti); inspiratzia e reflex, pe expiratzie lunga si calma te concentrezi (cel mai sanatos cica e sa spui/gemi AAAAA sau OOOO cand expiri, deci sa tzii gura deschisa. Cica ar fi o conectziune intre col si gura: daca te crispezi/inghizi gura, se contracta si acolo si nu ajuta travaliul sa progreseze.)
Sa te bucuri de pauzele dintre contractzii si sa te relaxezi cat potzi; deci nu te crispa ca acuma vine urmatoarea - oricum vine, si e bine! Fiecare contractzie te ajuta sa-l aduci mai aproape pe BB...
In rest, ne invatza sa NU aplicam lucruri invatzate!
Fiecare cu pozitzia si tipul de respiratzie care simte ca o ajuta in momentul acela.
Tocmai vad ca a raspuns Yaia, in aceeasi idee.
Scuze de repetitzie ...sau confirmare!
Piciulika
36+
Michael
Si suntem in luna 9!
toma_lly spune:
Felicitari Iuli, sa traisca bebe Kosmas !! 

Sim, pai asa a zis si doctoru' sa vin cu bagaj, sau daca vreau fara, dar neaparat cu sotu' (ca sa aiba cine sa mearga dupa bagaj)
Tomitza
40+
Natalia Ioana
mi-a facut sotu' blog ![]()
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt
Natty
Poze