Iasule, mandra cetate (58)
Raspunsuri - Pagina 17
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Nu am reusit sa mai urmaresc la tv meteo, asa ca intreb: stiti cumva cum va fi vremea in we?
A! Si inca o rugaminte: recomandati-mi un loc frumos unde sa merg, daca nu ploua, cu familia. Undeva in afara Iasiului, stiu si eu, cam la 100-200 de km distanta. Sa ne intoarcem in aceeasi zi. Sa fie o pensiune, ceva, sa mancam acolo. Ne-a venit masina si sotul vrea sa faca un drum mai lung. Ne propusesem sa mergem la Radauti, la socri. Dar vineri e sedinta cu parintii la gradinita, iar duminica avem o petrecere.
Carmen, sa inteleg ca Ionut e deja scolar? Ce a mai trecut timpul!
Oana, Stefansi Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Oana felicitari pt masina! Noi mergem la Sucevita la Casa Lina des... ne place f mult... si e a aproape de Radauti!!!
Sau la zimbrarie la Manastirea Neamt, la Agapia...
Inteleg ca avem copiii colegi! Super.
Trimite-mi si mie nr de tel pe messenger. Please. Sa te sun maine daca vrei! macar sa am pe cineva cunoscut langa mine...
daca esti pe Yahoo, am acelasi ID ca si pe DC... fa-mi un add.
l_carmen2003 spune:
Inca ceva, anul asta nu i-am facut nici o imunizare copilului...
Cum se da Osciloccocinum? E si pt imunizare sau e doar tratament?
Multumesc.
Darria spune:
L Carmen: nu am experienta propie(mergem pe septilin) dar vad la alte mamici. Stiam de oscilo ca e pt. tratament dar vad ca medicii il rec. si pt. imunizare.
mai multe inf. aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65434
Oana: sa folositi sanatosi masinuta si drumetie placuta ![]()
Darria spune:
Stiti cumva unde pot gasi in Is sac de dormit(fara maneca lunga) pt. un pitic mic? si la ce pret?
Piciul meu nu sta invelita si as incerca cu un sac de dormit(daca o sa-l accepte) numai ca nu am gasit pana acum.
O solutie ar fi sa comand de pe net dar prefer sa vad prosusul inainte de cumparare.
GabrielaG spune:

La multi ani Tudor!!!!Sa cresti mare si sa fii la fel de scump pt familie si cei din jur. 

Darria, nu stiu sa-ti spun de sac de dormit, cand erau puii mei mici stiu ca am luat unul subtirel, de la second...De fapt daca ma gandesc bine, la Octavian l-am folosit, Matei nu a stat nici o clipa in asa ceva, ca nu avea liberatate de miscare si se foia o gramada...pana i-l dadeam jos.
Daca mai ai rabdare pana in luna octombrie, in perioada 25-28 octombrie....vine targul acela cu produse pt copii la sala polivalenta si e posibil sa gasesti.
Mateiul meu deja a invatat azi un cantecel la gradi, despre o frunza, dar nu mi-l canta pt ca e secret...
O zi placuta maine,
Gabriela si baietii
PS. Pt cine e interesat de AVIVA si pensii private obligatorii il ajut cu cea mai amre placere...

mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI TUDOR!
Sa cresti mare si frumos puiule!
Miha
si Robert 
buli spune:
Darria, este un magazin in Alexandru, in zona piata voievozilor, "bebelusul" se cheama. chiar azi am vazut eu un sac de dormit acolo in vitrina.
alic spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Mateiul meu deja a invatat azi un cantecel la gradi, despre o frunza, dar nu mi-l canta pt ca e secret...
O zi placuta maine,
Gabriela si baietii
vai Gabriela, ce m-am amuzat..cum adica e secret? Doamne, cate mai nascocesc copii astia...
ALICe

Darria spune:
Gabriela si Anca: multumesc mult de tot
Credeam ca nu se mai organizeaza in IS, cam rare pe la noi targurile pt. bb.
Magazinul din Alex. il cunosc, o sa merg acolo.
Nu stiu daca o sa-l accepte ca se plimba prin pat dar macar incerc. Era bine daca o invatam de mititica in el.
aime spune:
Buna dimineata!
Darria daca vrei, am eu saculetul lui Vladut, in care nu mai incape
, macar sa probezi, sa vezi daca sta sa doarma in el. Cand era mic mic statea, il am si pe acela, dar cand a mai crescut, nooooo....Ti-l dau cu drag.
aime si
Vladimir

si Victor