Iasule, mandra cetate (58)
Raspunsuri - Pagina 12
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danna_36
Un an scolar nou bun, plin de succese va doresc!
Noi ne-am pregatit intens de gradinita...DAR...eu nu m-am gandit decat la faptul ca va merge in colectivitate,ca se va imuniza,ca va invata lucruri noi...Nu m-am mai gandit si la "amanunte" gen pipi,kk sau mancare. E adevarat ca l-am inscris la program scurt si nici prin cap nu mi-a trecut sa se va trece atat de usor peste aceste capitole. La capitolul mancare,au voie cu o gustarica,dar sa si-o ia singur daca i se face foame.Daca are nevoie de pipi sau kk trebuie sa mearga singur la baie,fara nici un fel de ajutor.Eventual poate o fi femeie de serviciu prin zona ca sa-l ajute.
Si cei care nu stiu nu mai merg la gradi?Robert mananca singur,dar numai cat ii este f foame si pana se plictiseste...dar nu i-am spus niciodata :"daca ti-e foame du-te la frigider si i-ati ce ai nevoie".
La capitolul asta sunt multe de spus,sunt constienta ca am facut multe greseli,dar eu una am fost multumita ca mananca fara sa faca mofturi.Prea multe. Mamici cu experienta...lamuriti-ma si pe mine...is eu cu prea multe pretentii sau am nimerit o gradinita...naspa?
Miha
si Robert 
addiana spune:
buna dimineata tuturor! o saptamana frumoasa!
mihaela, denisa merge tot la gradinita cu program scurt, si la fel mi-au spus cand a inceput ca trebuie sa manance singura si sa mearga la baie tot singura. dar ii ajuta si educatoarea si ingrijitoare, si la papa si la baie, mai ales cat sunt "incepatori". denisa n-a mancat mereu tot, si educatoarea imi spunea ca n-a vrut s-o forteze, si mi se pare normal asa. ce emotii am avut si eu atunci!
un an scolar plin doar cu calificative de la bine in sus si doar cu bulinute rosii![]()
diana, denisa si raisa
poze
GabrielaG spune:
Noi am inceput si scoala si gradinita...
SA vedem ce va fi, caci la Matei a plecat una din domanele educatoare, pe motiv ca nu se intelegea cu cealalta, iar la Octavian scoala va fi dupa amiaza...asa ca...nu ma pronunt inca, dar nu stiu ce randament vor avea dupa ora 14-15.
O saptamana minunata,
Gabriela si baietii
La grupa mica asa spun toate educatoare, dar se ocupa de ei, nu-i lasa chiar asa singuri, cel putin la inceput.
PS. Tot mai caut garsoniera sau apt pt inchiriat pt nepotii mei
Darria spune:
Bafta in noul an strumfilor de gradinita si scolareilor ![]()
pe moment nu intelegeam dimineata ce e cu aglomeratia si floricelele si apoi am realizat ca a inceput scoala
Liliana: sa reusesti in ceea ce ai de facut.
Ral: somezi?
de obicei dadeai prima buna dimineata pe aici ![]()
quote:
Originally posted by Danna_36
Unde e (mai exact) OMV-ul asta din Nicolina?
Danna, mami de printese
Pe partea dreapta: intre prima statie din Nicolina(din Podu Ros spre Cug) si Belvedere. Terenul pe care este ampalsat circul este chiar la intersectia semaforizata.
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Darria
Ral: somezi?de obicei dadeai prima buna dimineata pe aici
nu somez, doar ca azi m-am ocupat de bucatarie! nu prea am mai avut vreme pentru altceva, atata tot!
si acum plec la munca!

v-am pupat!
ps - Lili, bine ai revenit in Iasi!
Numai succese invataceilor care incep azi primul sau un nou an scolar!
miki68 spune:
quote:
Originally posted by adi69
Mult succes scolarilor si prescolarilor in noul an!
Miha,cum adica baie turceasca!!??
Adriana
Adi iti raspund eu cum e cu buda turceasca. E aia la nivelul pardoselii (fara vas WC). Nu stiu daca ai inteles, dar sunt sigura ca ai mai vazut, insa nu stiai ca se numesc asa
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
herra spune:
eu cred ca stie ce e aia buda turceasca, doar ca nu-si imagina ca au asa ceva la gradinita...
cum, nu sunt wc-uri micutze, ca de pitici?!
pai in buda turceasca si eu stau cu emotii, sa nu cad! 
cu vreun picior...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
herra spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by herra
ce sediu, ce sediu?
ala unde muncesc eu
da, m-am prins ca ala, dar unde e mai exact?!
GabrielaG spune:
Yesssssssss!!!
Sa ma laud, sa ma laud..ieri am reusit sa-mi inving frica si sa conduc masina vreo doua ore, iar in seara asta...pe la 11 noaptea am fost dupa sotz la gara singura...Cel mai greu mi-a fost sa ies din parcarea din fata blocului, dar AM REUSIT!!! yessssssssssss si am veniti tot eu inapoi cu ea, pe post de soferita....Ce mandra sunt...
O sa visez frumos...
Gabriela si baietii