Ce-ati visat aseara?
De obicei tineti minte a doua zi ce ati visat in noaptea precedenta?Eu, de cele mai multe ori, tin minte in detaliu visele...culori, senzatii, uneori ma sperie faptul ca retin toate tampeniile.Ati facut vreodata legatura dintre vis si o intamplare din viata de zi cu zi? Mie mi s-a intamplat de cateva ori, o data inainte de a a vea un accident de masina am visat un copil mic, un baietel, care era al meu, si pe care il spalam in chiuveta cu apa rece, ca apoi sa ma panichez ca raceste. Bebelusul era mult prea mic, il tineam in palma. In dimineata dinaintea plecarii a luat foc o veioza, dup-aceea mi-a spus cineva ca asta ar fi semn rau...dar asta e alta discutie.De obicei o visez pe bunica mea inainte sa se simta ft ft rau...Aseara am visat ca eram insarcinata, aproape de nastere...habar nu am daca semnifica ceva...Stiam sigur ca o sa am o fetita si stiam si cum o sa o cheme. Eva Maria
- culmea e ca imi place tare numele asta!Dar in seara asta am vazut un film infricosator pe HBO si mi-am amintit ca m-am visat intr-o seara posedata de diavol. A fost groaznic visul, m-am trezit plangand (de fapt de la accident incoace mi se intmpla destul de frecvent asta).Oooo, ce monolog!
Voi faceti vreo legatura intre vis si realitate? Visati in culori? Si ce anume?Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
Raspunsuri
Babee spune:
Eu visez mereu, uneori tin minte visele, alteori nu.Si sincera sa fiu nici nu vreau sa le tin minte, si sa aflu ce inseamna .Sunt niste porcarii, si e o vorba:visele de noapte duca-se.
Am si vise frumoase care ma fac sa ma trezesc cu zambetul pe buze, dar le uit ca n-are rost sa imi incarc memoria.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
alba spune:
Si eu ca si Babee nu tin neaparat mortis sa tin minte, ceea ce visez,daca imi aduc aminte bine,daca nu, nu-i bai.
Un lucru e pentru mine CLAR.
In vis ORICE e POSIBIL...
Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
Babee spune:
Ca mi-am amintit:vise de femeie insarcinata.Am visat acum ceva timp ca eram in plina pasiune cu un tip de-ala de cadeai pe spate si vorbeai singura, te udai cum il vedeai.Fu bine din cate mi-amintesc, dar m-am trezit langa sot si stiu ca aia-i realitatea
Sa mai tin minte visul?
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Lemoni spune:
Ce simpatica esti babee cu ultimul vis , am patit si eu odata asa , (numai stiu ce manechin visasem un tip de face reclame la chiloti barbatesti si actor e el dar nu prea renumit ) ma trezesc eu bucuroasa tare cand ma vad langa sot si incep sa rad zic offff ce frumos visam ii zic eu la consoarta ce si cum si ce crezi ca face nebunu se duce si imi i-a un afis cu ala si mi-l pune pe perete la capul patului.
Da in general visez si tin minte ce si cum uneori stau si analizez visul daca mi se pare ceva important .
Criss75 spune:
Chiar asa ce rost are sa ne incarcam memoria cu vise? Ca oricum raman doar vise, uneori visez frumos, si mi-ar place sa se intample in realitate ceea ce am visat. Dar indiferent de ce am visat niciodata nu m-am gandit la ce semnifica un vis, pur si simplu pentru ca nu cred in vise.
Criss si Alex
Muuh spune:
Eu uit imediat ce am visat. Raman doar cu senzatie de teama, implinire, relaxare depinde cum a fost visul. Iar eu visez numai si numai in culori. Spun asta pentru ca am cunoscut multe persoane care viseaza doar alb si negru. Nu nene la mine este colorat.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
anamariame spune:
Hmmm...nu ma asteptam la asa pareri...Eu chiar acord importanta viselor, adica imi place sa ma gandesc ce semnificatie ar putea avea in viata reala, pentru ca altfel nu as visa ceea ce visez. Eu cred ca fiecare vis pe care il am este declansat de o intamplare din viata de zi cu zi, si de multe ori ma ajuta sa vad altfel lucrurile.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
CrisaS spune:
Eu visez si de multe ori au o oarecare legatura cu ceea ce se intimpla in viata de zi cu zi.Culmea e ca si cred in vise ma influenteaza negativ sau pozitiv , uneori imi spun ca nu ma mai gindesc la ce se va intimpla si ca nu trebuie sa mai cred in vise dar...nu am reusit sa ma autosugestionez.
Crisa
Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/5yfXm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080