gradinitele little angels, universcult si happy pl
baietelul meu are un an si 9 luni si vreau sa-l dau la gradinita. a stat cu bona pana acum, dar vreau sa renunt la aceasta varianta din multiple motive.
stau in sectorul 2, am cautat gradinite in sectorul 2, din cele unde mi-au spus ca-l primesc la aceasta varsta mititica, am de ales in final intre little angels, universcult si happy place. ce-a de-a doua nu este inca data in functiune, peste o saptamana se deschide, dar v-as intreba daca exista cineva care si-a inscris acolo copilul sau daca este cineva aici care are deja copilul la una dintre celelalte gradinite (happyplace sau littleangels) si daca da, ce parere aveti de ele.
multumesc
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Raspunsuri
laura_mtx spune:
Spune-mi te rog daca ti-ai inscris copilul la una dintre cele 3 gradinite numite de tine. Tot in aria asta geografica caut si eu ceva ptr fetita mea de aproape 2 ani.
Mai are cineva informatii despre ele ?
Mersi
tapusele spune:
:) se intampla asa ca pana acum le-am vazut exact pe cele 2. despre little angels nursery am scris in alt post (pt cine e interesat - "gradinita Little Angels Nursery") si nu ma repet, dar va spun parerea (pe care mi-am putut-o forma despre Happy Place (Victor Manu):
- zona - foarte civilizata, de vile vechi;
- cladirea se afla aproape de o intersectie, dar care nu e foarte circulata;
- odai multe, amenajate ok, jucarii destule;
- personalul, la prima vedere, cat am schimbat 2 vorbe, mi s-a parut destul de cu bun simt. am mers cu Amalia acolo si o parte din vizita (dupa ce se trezise din somn), au avut ele grija da ea, asa ca am putut sa ma concentrez pe vizionarea gradinitei.
- curte pentru joaca foarte mica (sa zic .. 20 mp) cu mocheta de exterior tip iarba, un tobogan si un bazinas cu mingi, dar absolut nici un pom; la etaj o terasuica mochetata la fel, in care incap vreo 10 copii, inghesuiti. au in apropiere un mini-parculet "Nichita Stanescu", in care ar putea sa-i scoata, dar nu stiu cat de des o fac;
- ce m-a pus in garda - in curticica am observat o scrumiera. mi-e sa nu fumeze de fata cu ei cat ii scot pe copii "la aer" si eu sunt absolut impotriva fumatului, mai ales in prezenta copiilor. dupa parerea mea, acesta ar trebui sa fie unul dintre criteriile de selectie a personalului pentru o gradinita;
- ce mi-a displacut - cand am venit, priveau toti un film pentru copii la TV. as prefera sa imi gasesc copilul jucandu-se (singur, in echipa, cu educatoarea) decat privind televizorul, mai ales la varsta asta (pana in 3 ani).
cam asta, la prima vedere :)