Juniori de iunie-iulie 2003 (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

buna fete dragi,

recunosc, si eu sunt puturoasa...

noi suntem bine, nu am avut cine stie ce concedii, am fost la mare cu cortul in 2 mai vreo saptamana, dupa care pe andi l-a preluat mama ptr 10 zile au trecut la nivelul hotel, tot la mare timp in care am mai stat si noi singurei in 2 mai.

insa a fost un concediu ff relaxant, ne-am intors amandoi cu bateriile reincarcate la maxim!

andi a inceput gradinita, aceeasi de anul trecut, de unde oscilam intre vreo 3 la care sa il dau. insa are alte educatoare acum, si el e mai mare, o sa fie bine. inca n-a racit.
chiar: voi cu ce ii imunizati acum toamna? bronvaxonul la noi nu a vut absolut nici un efect. altceva? plante, ceaiuri?

la mine la job e ff relas, nu stiu ce ma paste in viitor, eu incerc sa caut si altceva, deocamdata nimic care sa imi placa.

la intalnire vin si eu, parol!

aditzu - felicitari pentru carnet!

romana - iti tzin pumnii! (mersi ptr griji, suntem ok)

crisa - bine ati revenit!

gabi - s-o stapaniti fericiti dragilor!

gio- interesant cu karatele... cred si eu ca sunt super haiosi acolo. da'... de ce nu mai vroiai sa scrii pe DC? din motive de dependentza, sau te-a suparat cineva?

amik - nu ti-a dor de alexandra? sau ei de voi? lui andi ii era asa de dor de noi si nu a lipsit decat 10 zile, incat nu ne lasa sa ne ducem nici la buda

andra - super jucariile, si ce preturi nesimtit de mici. am descoperit si eu un site mai demult, ala frantzesc de tzoale de la "femina intim", au si jucarii acolo, vreau sa ii iau si eu ceva fain lui andi de craciun.
v-am spus ca a trecut la puzzle de 100 de piese?

a propos de nr 2, imi pare rau sa te dezamagesc dar nu mai vreau alt copil; inca nu gasesc un motiv suficient de puternic si neegoist pentru care sa mai aduc pe lume un copil. voi avea grija de andi sa ii ofer tot ce se poate, si de ceea ce are intr-adevar nevoie: iubire, sinceritate, voie buna, dorinta de a fi un om bun si corect pentru el si cei din jurul lui. sigur isi va face multi prieteni. are deja.

cam asta e, de-abia astept sa va vad, am auzit de curand de un restaurant fain numit Element, zona 1 mai, specific argentinian. il caut oe net si revin cu un link.

va puuuuup pe TOATE!



b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Sa dau si eu raportul, ca nu (numai ) de lene n-am mai scris, ci si pt ca am avut tare mult de lucru/alergat si etc.

Intai, Aditzu - felicitari pt carnet, si, asa cum zicea si Gio, continua sa conduci, altfel te-nveti in dreapta si o sa fie mai greu, iti spun din proprie experienta.

Gaby - sa terminati mutarea cu bine si cat mai repede si te asteptam cand iti pui netu'

Romana - nu incetezi sa ma uimesti si sa ma faci sa ma intreb de unde ai atata putere, cu 3 copii, scoala de soferi, si acus si cu job. Da-mi si mie reteta, ca eu cu una si nu mai pot...

Apoi, LA MULTI ANI! pentru toate Mariutele noastre, sa aibe parte de tot ce-si doresc in viata.

Si pentru ca s-a luat Andra de noi, mamicile cu un copil, va zic si eu ca nu mai vreau, decat daca va fi un accident, si oricum fie-mea isi doreste o surioara mai mare , asa ca nici din partea copilului nu-mi fac probleme. Ce-o fi om vedea, dar in mod constient, sigur nu mai fac.

Altfel, noi sintem bine, w-e trecut am fost la munte, am plecat spre Voineasa si ne-am oprit pe valea Lotrului, intr-un sat unde am gasit o pensiune f.f. misto, daca era vreme de plaja, avea si o terasa pe malul apei unde erau sezlonguri pt plaja, cu o curte mare, mare, ce mai, bine de tot. Am stat acolo 3 zile, apoi duminica am plecat dis de dimineata si am traversat muntele pe partea cealalta, pe Valea Jiului, am vizitat pestera M.u.i.e.rilor, de care Mariuca a fost super-incantata ca au fost locuri unde chiar si ea a trebuit sa faca "mersul piticului" sa nu dea cu capul de pereti si am ajuns in Bucuresti noaptea pe la 11, dupa o zi de mers aproape in continuu. Prea curand nu cred ca mai repetam expeditia, ca fie-mea vorbeste non-stop si o zi de mers cu ea in masina echivaleaza cu vreo trei sticle de .
Noroc ca acolo la pensiune ea intra in vorba cu lumea care face greseala s-o bage in seama, asa ca seara ne cam scoteam, ea facea conversatie cu cate cineva, iar noi vorbeam linistiti cu prietenii cu care eram. Apropo de asta, intr-o seara, cand cam sarise calul cu discutia, am dat s-o iau langa noi, iar sotul doamnei cu care se intretinea fie-mea zice "lasati-o, doamna, ca e ieftin cu noi" .

Ieri am fost la Antipa, cu inca doi prieteni de-ai Mariucai, apoi in Herastrau si sa mancam o pizza, iar astia trei teroristii au speriat tot localul. Uneori imi fac mustrari de constiinta ca noi avem mai multi prieteni baietei, si ma gandesc ca poate de-asta e a mea asa neastimparata, dar apoi imi dau seama ca de fapt de multe ori ea e capul rautatilor, deci baietii n-au nici o vina .

Si ca totul sa nu fie bine, bona mea, dupa doua luni jumate in care nu cred c-a lucrat in total doua saptamani (nu legate), dar a fost platita integral, m-a anuntat ca ea si-a mai gasit ceva de lucru cand nu vine la mine, asa ca s-o anunt din timp cand intarziem sau e Dan de serviciu, ca ea are alt program, de parca seful meu m-anunta cand se prelungesc sedintele peste program, ca sa nu mai spun ca eu personal n-am mai facut ore suplimentare de nu mai tin minte. Am fost un pachet de nervi ca asta mi-a spus-o marti saptamana trecuta, dupa ce luni fusese again libera, ca noi eram la munte. Asa ca va intreb, mai ales pe mamicile cu un copil de gradi si bona (daca mai exista vreuna in afara de mine), cat le mai dati la bone, astfel incat sa fie multumite.
Eu ii dau acum 5 mil, pe program de cca 7 ore, din care 4-5 Mariuca e la gradi (dimineata). Sunt eu nebuna si cer prea mult, sau lumea a luat-o razna de tot?

Va las ca m-am intins cat o placinta, dar n-am mai scris de mult si mi-era dor de voi...
V-am pupat.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Madic: Nu am nici o reteta. E ceva de genul " ai intrat in hora... apoi joci cum e muzica". Iar putere nu prea mai am .
In privinta bonei: Daca nu e ceea ce-ti doresti cauta alta. Dar Maria nu poate sta program prelungit sau sa o dai la un after scool , sa vina ei sa o ia de la gradi? Intreb , ca nu stiu ce altceva ai putea face.
Un pupic pentru vorbareata. E minunat ca e asa de dezghetata si vorbeste fara inhibitii cu toata lumea.


Bobi Eu ma gindesc sa-i dau ursuleti cu echinaceea, dar n-am intrebat doctorita. Ii dau ca asa m-am gindit eu. Am senzatia ca daca o intreb imi zice ca nu sint foarte eficienti.

Voi ce parere aveti de echinacea.

Gio: Maria ramine cu tatal meu care e si bun bucatar si in plus o iubeste pe asta mica enorm. De multe ori il aud cum ii spune Romana in loc de Maria.

In privinta unui bb3 , eu nu vreau sa va dau nici o sugestie ( sa-l faceti sau nu) . Oricum e minunat sa-i vezi cum se joaca si se inteleg sau nu cind sint doi sau mai multi. Zilele astea ii zicem sotului ca daca eram mai tinara si daca eram sigura ca al patrulea ar iesi fata ( ca sa-i zic Ana) as mai face unul. Dar nu mai pot ( nici fizic , nici cu "nervii").


Va pup.








Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Romana, uite o floricica pt. tatal tau: !
Eu nu am baza sa las copii cu tatal meu nici 5 minute. II iubeste foarte mult, dar cam atat .

Andra, Maria inca nu a inceput gradinita. Sper sa mearga pe 17. Spun asta pentru ca se pare ca am luat-o de la capat cu tusea . Stefan tuseste rau de cateva zile si "o astept" pe Maria. Pe Stefan vreau s ail dau peste cateva luni, ca as vrea sa mearga la aceeasi gradinit acu Maria si deocamdata e prea mic si nici nu am tras inca sforile.

Pe fondul stresului din ultimul timp, eu m-am ales cu Zona Zoster din nou si am niste dureri groaznice. Motiv pentru care va scriu acum, pentru ca nu mai eram in stare sa ma concentrez la birou. Dar voi ma iertati si daca scriu prostii .



Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

Cornelia, imi pare rau ca v-au lovit si pe voi bolesnitele, un pupic sa va fie bine!!

Bobi, Romana, eu nu stiu ce sa zic de tratamentele pt imunitate. anul trecut am luat o gramada si efect=0. acum, mergem sa luam tratament homeopat si sper sa aiba mai mult succes.

madic
, ai vazut ce bine s-au inteles fetele noastre la intalnire. taisia facea la fel in concediu, purta discutii cu toti, pana incepea cu chestii de genul - dar tu ce ai pe nas? dar de ce ai par doar pe o parte si pe o parte si aici (in mijloc) n-ai? etc etc.

vroiam sa fac o intrebare, pt cele care stati in zona dristor, berceni, mihai bravu, ma rog, in principiu pe langa magazinul prosper. va spuneam mai demult ca taisia merge la un cerc de creatie - voi face si eu cu o prietena ceva asemanator si momentan suntem in "teste". asa ca daca va intereseaza, noi vom demara "testarile" undeva pe la inceputul lui octombrie, mai multe vorbim pe PM. vreau sa fac si un mic site, sa vedem ce iese.

pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele,

De al treilea copil nici nu poate fi vorba decat, vorba lui Madic, dintr-o mare greseala.... Daca s-ar cere (noroc ca nu e cazul ),as fi in stare sa nu mai fac sex... Cred ca sterilet scrie pe mine. Sper sa-l tolerez.
Daca eram milionara in Euro si aveam bona pentru fiecare copil, plus cineva de permaneneta in casa , faceam vreo 5. Nu e cazul..



Am fost cu Tudor pentru prima data la Ratatouille, un film de animatie, la Multiplex. A fost super. S-a distrat Tudor, o ora si 45 de minute, de toata frumusetea. Repeta dialogurile, radea si topaia... Ma gandeam ca nu rezista, ca nu dormise in ziua aia si am fost de la 19:15. Nici vorba. Cred ca mai statea o ora daca era cazul.

Rares e mortal. Cred ca are aproape 11 kg (in curand o sa-l depaseasca pe Tudor), 8 luni si jumatate, nici un dintisor (dar saliveaza intr-o veselie ca il tin numa cu barbita), sta bine in fund (baiat mare), se intoarce pe toate partile, sta sustinut foarte putin in picioare (funduletul e tare greu), baga tot ce poate in gura (spre deosebire de Tudor care nu baga nimic), ii plac jucariile la nebunie (de orice fel) si zambeste intr-una. Vorba doamnei Mandica "Credeam ca n-am sa-l iubesc ca pe Tudor dar mi s-a bagat usor, usor, pe sub piele".

Ce ma enerveaza ca niciodata nu pot scrie si io linistita 5 minute. De asta mesajele mele sunt ori scurte, ori alambicate ca scriu din sute de bucati.....

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Mai fetele, joi plecam la munte la Sinaia... haine groase, nu? Sper sa nu ploua!

Iar in concediu la mare mergem in Tunisia! Ati fost careva la Monastir , Hotel Rhiad Palm? As vrea referinte, desi pana acum sunt foarte bune si de fapt am si platit biletele pentru toti patru! mari nebuni sa mergem in Africa cu copiii, dar asta e... am facut noi si mai mari!

CRISA- mare dreptate ai...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

gio - mi se aprinsese beculetzul de cand ai povestit tu de taisia si vroiam sa te intreb in ce zona e si cat coasta...
super idee, mult succes!

pe mine ma intereseaza taaare de tot, si nici nu stam departe, la prosper ajungem repede. numai sa faceti mai pe seara pe la 18, 19...


a propos de business-uri, va intreb si eu ceva aici, ca daca va dau PM s-o considera spam

vreau sa ma fac agent de pensii in perioada asta septembrie - ianuarie cand sunt inscrierile obligatorii pana in 35 de ani. veniti la mine (de fapt o sa vin eu la voi)? ca sa stiu daca ma bag sau nu. o sa va prezint cele mai bune solutii posibile, trust me!

va pup,



b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Fete dragi,

Vad ca va "privatizati"... Bafta multa.
Gio, si io sunt mare amatoare. Te felicit de initiativa. Pune-ma pe lista. He,he, am si io un avantaj ca stau in Berceni. N-as fi crezut .
Pitzinuca ( ca asa trebuie sa-ti zic, nu? ), sa vii sa ma informezi dupa ce te instruiesti .

Cornelia, sanatate multa.

Gaby, cand nasti? Sa fiti fericiti in noul apartament. Unde v-ati mutat?

Eu i-am dat lui Tudor anul trecut, pentru imunizare, Bronhovaxin (sau ceva de genul asta). El a tot fost mucios si a tusit insa nu catastrofal. Oricum pe 15 iunie i-am facut operatie de polipi si vad ca acum nu mai e mucios. Daca aveti vreodata nevoie va dau nr. si adresa unui ORList foarte bun, undeva pe Mosilor.
La tara, Tudor nu a mancat foarte bine. Ma gandeam ca dau lovitura. De unde... Am inceput la sfarsitul perioadei de stat la tara un tratament homeopat+ceaiuri+un vin digestiv antiparazitar si vad ca ii merge foarte bine (de la dr. Chrila, daca ati auzit). Deja are cu 1 kg in plus. O fi de la asta, o fi de la mare, nu stiu.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Gio, ca tu erai specialista, cum combini tu fructele?
Io ii dau numa mar+piersica sau banana cu branzica.





Mergi la inceput