rasturnare de situatie in cazul Maddie

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eu am o nelamurire: daca intr-adevar a fost rapita, de ce doar ea si nu si fratii ei?

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Mie nu mi se pare chiar improbabil s-o fi sedat (cu multa siguranta de sine, tocmai pt ca sunt medici). Cate recomandari de a da Peritol copiilor ca sa doarma n-am citit numai aici, pe forum? Poate i-au dat prea putin, numai cat s-o ameteasca, fetita s-a trezit, a vrut sa faca ceva si a cazut cumva acolo in camera, de aici si pata aia mica de sange.

Nu este "absurd" ca parintii sa incerce, in cazul in care au venit si au descoperit-o fara suflare, sa-i ascunda corpul. Dimpotriva, niste oameni inteligenti exact asta ar face, ar incerca sa se protejeze pe ei de acuzatia de neglijenta si sa-si protejeze, mai ales, ceilalti doi copii de pericolul de a ramane fara parinti.

In cele patru ore pana au anuntat disparitia se puteau face multe, sa nu uitam ca vorbim de o statiune langa apa, nimeni nu se gandeste decat la ingropat pe undeva.

Pentru mine scenariul asta are logica dar recunosc faptul ca imi doresc sa aiba logica, lumea ar parea un pic mai buna daca fetita asta frumoasa ar fi murit in casa parintilor ei din greseala si nu ar fi fost rapita si chinuita de cine stie ce psihopat.

Si legat de circul mediatic, mie mi se pare iarasi clar, dpdv psihologic, ca au vrut, daca sunt vinovati, cu atat mai mult sa arate ce parinti buni si devotati sunt, a fost si presiunea rudelor care au deschis fondul acela si au inceput sa stranga bani, intrasera intr-un fel de hora, si in plus asta le tinea mintea ocupata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

daca doamne fereste mi-ar dispare copilul as anunta politia in 10 minute, ce sa faci in 4 ore? mai ales ca e un copil asa de mic...era un apartament inchiriat - unde putea sa fuga asa de departe incat au trebuit 4 ore sa realizeze ca nu e?
In special intr-o tara straina ...

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by chris80

eu am o nelamurire: daca intr-adevar a fost rapita, de ce doar ea si nu si fratii ei?

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

E mai usor sa iei un copil decat trei si, in plus, pedofilii (daca un pedofil a fost) prefera copii mai mari, ca de varsta lui Madeleine (s-a mai pus intrebarea asta de la disparitie si tin minte ca asta era explicatia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Unde scrie ca parintzii au anuntzat politzia abia dupa 4h de la disparitzia fetitzei? Am o mare rugaminte - de fiecare data fitzi dragutze si punetzi si link-ul unde atzi citit asa ceva.
Multzam fain
O zii buna va doresc!

Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Cine a zis ca au asteptat 4 ore? Aveti o sursa pt informatia asta?

Eu stiam ca in 10 min deja a venit politia, stire confirmata si de BBC News.

Mrs McCann said police were called within 10 minutes of finding her daughter gone. Guilhermino Encarnacao, director of the judicial police in the Faro region, said officers arrived within 10 minutes of being alerted, and an investigation unit began work within 30 minutes.

http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/6984836.stm

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

pai asa a zis mihaela 80 mai sus

In cele patru ore pana au anuntat disparitia se puteau face multe, sa nu uitam ca vorbim de o statiune langa apa, nimeni nu se gandeste decat la ingropat pe undeva.

na ma gandeam si eu. :)

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/6992372.stm

Inventatorul testelor de ADN isi ofera expertiza si ajutorul parintilor lui Maddie.

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

What happened in the four hours before Madeleine was reported missing?

Din asta nu reiese ca ei au asteptat 4 ore pana au raportat disparitia.
"Ce s-a intamplat in cele 4 ore inainte ca Madeleine a fost anuntata disparuta" sau ceva de genu e traducerea dupa parerea mea. Adica incearca sa afle se s-a intamplat in orele inainte ca ea sa fie raportata disparuta

Mergi la inceput