Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Mda... Eu sunt si cu nervii la pamant

Simonette, mamica de Luca si 15+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

dap...tot nu a aparut nimeni, eu ma duc sa ma intind, ca mi-e somn tare de tot

13+
eco 6 sapt eco 7 sapt eco 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Of, mi-a adormit piciul de pranz si eu nu am resit sa inchid un ochi din cauza burticii; deja ma deranjeaza. M-am foit in pat dar pana la urma m-am ridicat ca-l deranjam si pe sot. Ce ma fac pana la sfarsit???

Si nu mai pun la socoteala ca afurisitul de cantar mi-a aratat in dimineata asta 4 kg in plus...adica 57.5

Roxana 15 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

E fetita !!!! Si e o zbenguita! A topait aproape timpul!

Fetelor, sunt topita!!! E o gagalice de 87.7mm, care are buze si nas ( hihihi, m-a distrat enorm, nu stiu cum de le-a putut vedea!!!! ), perfect conformata, are fata mamii si vezica ( citez " vezica urinara evacuata" ), stomac, inimioara care bate cu 151 de batai pe minut ( asa puternic se auzeau!!! ), membre cu 3 segmente fiecare ( deci are si niste talpite mici ), are de toate!!! E incredibil!

Mi-a masurat si pliul nucal, are 1.3mm, perfect pentru cele 14 saptamani de sarcina. IR-urile sunt normale, hematomul nu mai este, si a zis Iosup ( Dumnezeu sa-l tina pentru toate gravidutele, ca tare a fost atent si dragut, si glumet- va povestesc si asta mai incolo ) ca nu e cazul sa fac nici un tratament deocamdata pentru trombofilia mea, tinand cont de valorile excelente ale IR-urilor. Colul elung tare ( 44mm ), inchis, placenta posterioara...A zis ca Ioana mea e perfecta!

Am fost si la Medlife sa fac triplul test, iar luni dupa ce vede si Anca ecografia, trebuie sa ma duc sa le-o las pentru interpretarea rezultatului.

Acum fug la tv ca ma duc sa vedem caprita mica ( am si inregistrat-o pe dvd- ca deh! daca ni se face dor pana la urmatoarea eco?!? ). Si sa stiti ca emotiile mi-au fost dublate de emotiile viitorului tatic. El e si mai topit dupa ea! Era atat e absorbit de ce vedea pe monitor ( ca el vedea pe unul mare de tot, pe o plasma, cred )si mi-a marturisit ca la un moment dat i-a venit sa iasa din cabinet sa respire, pentru ca era coplesit ! A murit de dragul ei cand o vedea cum topaie .

Revin, ca nu mai are rabdare!

Pup toate fetele pentru galerie! Ela, imi pui si mie un carucior "loz" in listoaka, pliiiiiiiiiiiiiiiiiz ?

Olga 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Olga - felicitari pentru Ioana ta! Sa va traiasca si sa fie o zbenguita pt tot restul vietii!! Ma bucur imens pentru voi desi mi-ai trezit nostalgia si visele mele despre o fetita!!

Roxana 15 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Olga BRAAAAVOOOOO!
Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si fericita!. Cred ca sunteti in al 9-lea cer de fericire! Ce ma bucur pentru voi!
Yupiii, deci avem primul carucior roz... ce bine!!!!!!

Eu abia acum m-am trezit - am fost dimineata la analize, care m-au daramat efectiv. Mi s-a facut un rau, de m-a scos sotul de acolo tinandu-ma de aripi...
Bine ca am scapat. Am facut vreo 2 liste lungi de analize (doar alea de sange), ca mai am culturile - pentru care trebuie sa astept sa termin cu utrogestanul. Noroc cu abonamentul de la servici, ca s-ar fi ridicat toata distractia de azi la vreo 10 milioane si ceva...

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Olgutzika - Felicitari!!!!! Imi inchipui ca esti coplesita de bucurie! Oricum multumim ca ne-ai dat vestea, ca tare am mai stat cu emotii pt tine
Stai sa vezi cand vine simonette, ca si ea a stat ca pe ace pana acum, eu m-am dus sa ma culc, dar m-am trezit ca mai arunc o privire, ca poate a aparut cineva.
Inca odata felicitari, si sa te bucuri de micuta ta

13+
eco 6 sapt eco 7 sapt eco 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Si pentru ca intrebase Clabuc de haine de :

exista magazinul de la Cocor, mai sunt 2 pe Dorobanti - unul inspre Romana, pe dreapta, aproape de intersectie, si unul inspre piata Dorobanti, tot pe dreapta (venind dinspre Stefan cel Mare) pana in cofetaria Ana. Plus cele din Mall-uri. Haine pentru noi sunt si la Debenhams (Vitan), si sunt tare dulcele - e adevarat ca sunt si putin cam piparate...

Si mie mi-ar trebui pentru servici tot ceva business, dar deocamdata intru in hainele vechi.

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gata cele 17 minute de inregistrare cu maimutzika mica! Am vazut-o si eu mai bine cum se impingea in labutze si se intindea ca un arc, si intindea manutele, si se rasucea! Care urmeaza la eco? Ca vreau sa fiti toate la fel de bucuroase!!! Roxana, multumesc mult, iti tin pumnii sa apara si la tine fetita mult-dorita! Ca Iosup deja ne-a intrebat cand facem si baietelul . Sa ai o harnicuta ca tine, sa te ajute la gospodareala! Pun eu vorba buna la Doamne-Doamne!
Si daca te incalzeste cu ceva, si eu tot 4 kg in plus pe raboj....

Simo, Raluca, iertare ca am intarziat, dar cu drumul in plus la Medlife, la iesirea din Bucuresti a fost teroare, am dat o fuga si pe la Ikea, si era atat de plina parcarea incat ne-am lasat pagubasi...a trecut timpul! Dar acum sunt pe metereze ! Si gata cu grijile, cu visele ciudate, da?!? Eeeeeeeeeee!

Avem Marii in stol?! Sa ne traiasca, si sa traiasca toti sarbatoritii pe care ii aveti dragi!!!

Incerc sa imi pun caruciorul roz la semnatura ..

Olga 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanapopescu spune:

Olguta, felicitari pentru bebelusa!
De-abia stept sa-ajung si eu sa-mi spuna ce e.Mie mi-a zis de la 12 sap. ca s-ar putea sa fie fetita, deci si eu tot carucior roz s-ar putea sa am.
Pupici la toata lumea!

Oana 13+
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601794418226/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601861150517/" target="_blank">eco

Mergi la inceput