Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 27
sovietica spune:
Randunici, stiti careva ce se poate face din coacazele rosii? Am dat comanda la coacaze (negre) ca sunt in limba dupa dulceata de coacaze. Si azi primesc pachetul - O galeata plina cu coacaze rosii, care nu numai ca nu imi plac la gust, dar am citit pe net ca sunt contraindicate gravidelor! Si nici nu gasesc ca ar fi facut careva gem din asa ceva. Le mai zice si merisor.
sovi
7+
simonette spune:
Buna dimineatza!
Am avut si eu niste vise azi-noapte de nu ma intrebati!
Olgutzica, imi pare tare rau ca ai dat peste un asa dr. care in loc sa te incurajeze te-a demoralizat in asa hal! Asa cum a mai zis cineva, noi te iubim si suntem alaturi de tine! Sunt sigura ca Iosup daca vedea ceva in asemenea neregula te informa, nu te lasa asa! La Cezara poti ajunge printr-o programare la cabinet sau la spital! Nr. de la cabinet ti-l pot da eu pe PM iar nr de la spital ti l-as da insa nu-l mai am
dar sunt sigura ca are cineva nr. de tel de la Panait Sarbu, pt programari! Fii tare si o sa vezi ca totul va fi bine! In primul rand ai nevoie de cel putin o a doua parere
Simonette, mamica de Luca si
16+
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Si da...nicio problema Olgutzica, facem targul cu venitul la mine si hranitul!!!
Reteta aia cu aripioare este chiar usor de facut!
Clau, asa cum ti-au zis fetele, esti o mamica tare frumoasa! E si normal sa te rasfete sotul atat! De aceea ti-e rau fara el acasa! Al meu nu ma rasfatza asa ca nu imi schimb parerea....vreau sa plece macar 2 zile sa mi se faca si mie dor de el! Mi-au placut pozele si peisajul!
Roxana esti mortala! Cum se cearta ea cu soatza si apoi se face mumoasa ca sa-l prinda-n capcana
16+
PozeLuca
BB2
mihutza11 spune:
Buna dimineatza!
Olga ce sa zic, m-ai lasat masca cu povestirea ta... cred ca daca mi s-ar intampla mie asa ceva as boci non-stop. Oare ce o fi avand doctorul? cred ca probleme "a la cavesa"... imi pare tare rau sa aud prin ce ai trecut. Suntem alaturi de tine. Eu nu sunt din Buc, dar am mai auzit ceva specimene si prin alte zone, dar asta fffff rar... oricum sunt convinsa ca sunteti bine si tu si bebe!
si io fata!
Avand in vedere ca si eu ma duc azi sa imi fac IgG si IgM, azi noate numai analize peste analize am visat si toate tampeniile... ufff! am niste emotii de numai... Sa dea DD sa fie bine!
randunicile!
Mihaela
11+
mihutza11 spune:
fetelor, m-ati terminat cu pate-ul... eu am mancat pate, habar nu aveam ca e interzis... bine nu am mancat mult, dar... offf... ce mamica lipsita de informatie 

Mihaela
11+
simonette spune:
quote:
Originally posted by Kya
Dragele mele, am nevoie de ajutorul vostru:
tocmai mi-am luat o parte din analize, si au iesit toate bune, dar:
IgG-urile pozitive la toxo, CMV si rubeola,IgM-urile negative la toate.
Asta inseamna ca am avut bolile astea in trecut, si acum nu le mai fac, am imunitate??
Eu stiam ca e important sa nu ai IgM-urile pozitive, adica boala acuta in prezent. La mine e doar trecutul pozitiv, prezentul negativ.
E bine asa?
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Citeste cu atentie mesajul ala luuuung al Olgutzei si o sa vezi ca ai acolo explicatia cat se poate de clara a ceea ce te intereseaza! Eu zic ca e de bine!

16+PozeLuca
BB2
nicol_conte spune:
Neatza mamici de randunici! va multumesc frumos pentru urarile de bun venit in gasca voastra.Acum am reusit sa intru si eu pe net, am venit la serviciu dis de dimineatza dar am avut ceva treaba si abia asteptam sa intru sa vad ce mai ziceti, ce mai faceti voi si burticile vostre..
Eu am o stare tare nasoala cu greturi, dar nu pot vomita, mi-e scarba de tot ce inseamna mancare gatita,as manca numai castraveti si iaurt....si tare mi-as lua cateva zile de concediu medical,sa stau si eu sa lenevesc in pat pana mai tarziu....oi mai vedea...
Va pupic pe toate si va mai scriu ca vreau sa fac si eu alea 15 mesaje mai repede, sa nu mai astept atat pana apar astea
Nicol,mamica de Alexia,in asteptare de bb2
nicol_conte spune:
A..vreau sa intru si eu pe mail la randunici, e prea curand?Imi spuneti voi parola?
Nicol,mamica de Alexia,in asteptare de bb2