Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 24
Monica9 spune:
Simonette si Mihutza11 mersi mult pt incurajare. Acum incep sa ma obisnuiesc cu toate, nu ma mai stresez atat, dar totusi nu sunt nici foarte linistita. Imi spun ca e bebe puternic daca a rezistat la sangerarea aia mare ce am avut prima data. Si de atunci e doar sangele vechi ce se elimina, cate putin. E neplacut si ma sperie dar nu am ce face decat sa sper ca va fi bine. Medicul mi-a spus ca in majoritatea cazurilor cu hematom se rezolva cu bine asa ca sper sa fiu si eu printre cele norocoase.
Monica
13+
mihutza11 spune:
Sovi sa dea DD sa aiba bebe ce papa
sa creasca mare si sanatos! 
p.s. pacat ca nu raman cu dimensiunea asta la 
Mihaela
11+
Kya spune:
quote:
Originally posted by simonette
Randunicilor, mai mananca pe cineva, in special sfarcurile???Mie imi vine sa le rup!!!
Simonette, mamica de Luca si16+
PozeLuca
BB2
DAAAAAAA, pe mine!!! Si ma apuca cateodata niste mancarici, ca imi vine sa ma scarpin ca ursul ala din Cartea Junglei...
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
simonette spune:
Sovi, la aripioarele cu iaurt nu se face sos din iaurt ci se lasa aripioarele la macerat vreo 3 h, in iaurt si alte mirodenii apoi se prajesc in tigaie, friptoza sau pe gratar! Iaurtul le fragezeste f. bine si le da o savoare super-buna! Apoi se face sos de usturoi frecat cu ulei de masline cu smantana sau tot iaurt si mananci de mori
pup fata!
Simonette, mamica de Luca si
16+
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Deci nu sunt singura cu mancarici de tzatzici! Ma gandeam io!
16+
PozeLuca
BB2
Kya spune:
quote:
Originally posted by cory3maz
Ne vedem mai tarziu, la "Rondul de seara"!
Mai am trebi...de facut mancare Balaurului de sotz, de incarcat masina cu rufe, de aerisit...multe!
cory3maz
Cory eu am incarcat masina de spalat acum vreo 3 zile, dar nici pana azi nu m-am invrednicit sa-i pun detergent si sa-i dau drumul...
Cu "balaurul" nu am treaba, ca e plecat pana vineri la Constanta, asa ca sunt singurica!
Kya
Monica9 spune:
Simonette si pe mine ma mananca sfarcurile uneori, deci nu esti singura. Tu cand afli daca ai fetita sigur? La 16 saptamani deja se vede, nu?
Monica
13+
simonette spune:
Al meu sotz nu pleaca niciodara nicaieri iar eu imi doresc uneori sa mi se faca si mie dor de el, macar 2 zile sa plece si el! Nu ma intrebati de ce ca nu stiu sa raspund! Vreu sa-mi fie dor rau de el!
16+
PozeLuca
BB2
clauclau spune:
Salutare randunici, acum sunt si eu acasa...
Si al meu sot e plecat pana maine la Sighisoara, dar mie imi place cu el acasa caci ma rasfata tare mult...
O sa incerc sa incarc niste poze din weekend. Revin.
CLAU
15+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
Kya spune:
Simo vrei sa-ti zic eu cum e cu plecatul sotului... Al meu e ofiter de marina (comerciala, nu militara), si sta plecat cate 2-3 luni in voiaj... Asa ca, sa vezi atunci dor si lipsa, si plans, si singuratate...

Partea buna e ca atunci cand e acasa (3-4 luni), nu are nimic de facut decat sa ma rasfete pe mine!

Kya