Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ia uita-te la randunicile mele!!! Ce vorbarie pe ele!!! Iar ati prins viteza ciripitoarelor??? Eu am tras un puiutz mic de somn si acum vreau spaghetti carbonara

Simonette, mamica de Luca si 16+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Eu am o problema! Nu ma lasa mai mult de 30 de secunde pe yahoo cu mail-ul nostru comun,...dupa 30 de secunde imi apare un mesaj cu error report si ma scoate afara? Are cineva idee despre ce este vorba? Asa pateam si cand incercam sa-mi trec datele in contacts Am io ceva? Vreo boala ceva care se ia asa??

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mmmm..Simooo o sa papi bun bun!!Mooor dupa carbonaraAh..si dupa cele cu scoiciBa chiar si dupa cele untmm!!Pfuu..mi-ai facut o pofta!
Fug sa mananc si io..aripioare la gratar!

Ela.. in 12+!!

Varsta mogaldetzei

Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Nu dati!

Nu am murit! Nu am disparut in ceata!

La 16.30 am plecat de la serviciu! Acum am ajuns acasa!
Activez PM!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Simonette,

ce bine de tine ca poti dormi la pranz. Ce-as mai dormi si eu, dar, din pacate, o pot face numai in week-end. De cum ma scol dimineata, ma gandesc ce bine o sa fie cand o sa ma bag in pat seara. Si eu mananc azi macaroane cu branza. Carne nu suport din momentul in care am ramas insarcinata (in afara de cea tocata sub forma de sarmale, musaca ...); in rest, sa n-o vad .

Plec si eu in 5 minute, merg sa-i iau mamicii mele cadou de ziua ei (va fi pe 20 sept, dar vreau sa fiu pregatita din timp).

Va pup mult fetele mele dragi, nu ma gandeam niciodata ca ma voi atasa ata de mult de voi. Sunteti extraordinare!

Laly 12+

Mergi la inceput

vreau si eu aripioare...dar cu iaurt!!!
Moamaaa ce pofta mi s-a facut!
Si de fructe de mare mi-e pofta dar aveti grija fetelor ca n-avem voie!!!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Va multumesc tuturor pentru promptitudine!

"Randunica-Ametita-de-Foame"

Acum joc in filmul "Falci"!

Si va citesc!

cory3maz

Mergi la inceput

Laly, o sa revii si la poftee de carne...rabdarica...o sa vezi! Asa eram si eu,dar de vreo 2 saptamani am devenit iar carnivora!

Cory, ce bine ca n-ai disparut!Ca tare ne mai inveselesti tu uneori!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Mai fetelor pe mine iar m-au apucat azi pandaliile. L-am facut albie de porci pe sot si fireste ca dup-aia am tras o portie de plans si mi-am varsta naduful. E incarcatura hormonala mare nene dar ma si da peste cap toata rutina asta cu treburile casei si copil. Ar trebui sa le pun pe toate la si sa fiu mai calma sa ma ocup si de sufletelul meu. Cand ma uit la al meu barbat asa impasibil nene ca-mi vine sa il cateodata. Si de cand cu sarcina am caderi d'astea cam de 2 ori pe sapt. Nasol e ca uite, dup-aia mi-e rau tot mie

Roxana 15 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

ZOZELINA,

multumiri fierbinti!!!

Am gasit pe mailul meu de pe yahoo, datele de acces!
Si dupa aia "Veni, vedi, vici!", adica "am accesat, am vazut, am capturat!"...CARTEA!

cory3maz

Mergi la inceput