Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 20
clauclau spune:
Ahaaaa, eu am aceasta carte, doar ca am imprumutat-o unei cunostinte cand era gravi si acum trebuie sa o recuperez ca deja e mare si bebele ei, cred ca deja face 3 anisori. A fost cartea mea de capatai la sarcina cu Razvanel, chiar o tineam pe noptiera langa pat si o deschideam zilnic. M-a ajutat foarte mult la vremea aia tinand cont ca nu aveam internet acasa. Acum abia astept sa o recuperez, ia sa dau eu un telefon!
Pup burtoasele!
CLAU
15+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
bitza037 spune:
Ancutz, cum adica de la burta???Esti glumeatza????
Cory, ti-a zis Kya sa-ti activezi PM-ul, adica in stang la mesaje private ,il acitvezi si ai sa vezi ca primesti.
IRINA
+9
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
clauclau spune:
Cory, ai reusit? Kya ti-a explicat foarte bine, dar trebuie sa-ti actvezi PM-ul. Il gasesti in meniul din partea stanga sus si il activezi de acolo. Daca nu te descurci mai trage o strigare si venim in ajutor.
CLAU
15+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
bitza037 spune:
Dragele mele, eu ma pregatesc sa plec acasica.Nu mi-e bine deloc.Ma duc si incerc sa dorm putin, ca ma doare si capul si imi vine sa vomit.Tot nu mi-a trecut starea de voma.O sa vorbesc maine cu voi ca acasa mai dureaza , cred, ca o saptamana pana ce baga net-ul.
Va pup dulce pe toate ca-mi sunteti tare dragi si m-a dezmeticiti cu multe, ca parca sunt aiurita.

IRINA
+9
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by bitza037
Ancutz, cum adica de la burta???Esti glumeatza????
Cory, ti-a zis Kya sa-ti activezi PM-ul, adica in stang la mesaje private ,il acitvezi si ai sa vezi ca primesti.
IRINA+9

anca
31+Maria

poze
AMR 9 saptamani
Kya spune:
Nicoleta, ai PM de la mine.
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
Cory ti-am trimis un mail cu parola de la mamici_randunici@yahoo.com pe adresa cory3maz@yahoo.com
Sper ca am nimerit!
Clau e super cartea!Expune treburile scurt si la obiect!Imi place!
Irina ma bucur ca ai reusit!Ai grija de tine,odihneste-te(sa nu faci pe viteaza
)si daca poti..sa ne mai dai si noua un semn!
Daca nu..ne auzim at.cand te intorci la serv(sau vin nenii aia si-ti trag cablu
).Pupici!
Kya sigur intepatura e din cauza uterului care se intinde!Nu te speria!
Anca!
Ela..
in 12+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
simonette spune:
quote:
Originally posted by nicol_conteBuna fetelor si bine v-am gasit, pe voi si pe burticile voaste. Va urmaresc de mult aici pe forum,recunosc ca nu am reusit sa citesc chiar toate capitolele de la mamici de martie-aprilie, dar in sfarsit, m-am hotarat,am lasat lenea la o parte si ma apuc si eu de scris, pai nu?
Eu sunt o mamica de ALEXIA,care exact in ziua in care implinea Alexutza 2 anisori(24 august), a facut un test de sarcina care spre bucuria noastra a iesit pozitiv (mai facusem unul cu 4 zile inainte la serviciu in graba si iesise negativ).Asa ca, cum se spune pe la voi sunt in asteptare de bb2.
Am fost la primul control,si fiind prea mic bb m-a chemat doctora abia pe 19, sa raman 1/2 zi internata pt toate analizele si eco, si tot ce trebuie sa facem.Sper sa fie totul ok. Acum ,ca am facut cunostinta cu voi, sa va dau si datele mele:
DN 25.10.1978
UM 21.07.2007
DPN 26.04.2008
Sa aveti grija de voi si de burticile voastre
+8
Bine ai venit alaturi de noi la odisee! 40 de saptamani de vis iti doresc si un bb sanatos si frumos foc! Poate iti doresti un baietel

Simonette, mamica de Luca si
16+PozeLuca
BB2
zozela spune:
Bine ai venit nicol_conte!Sarcina usoara si..de ce nu-sa va dea D-zeu un fratior pentru Alexia!
Fug sa te trec in lista
!!
Ela..
in 12+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Buna fetelor si bine v-am gasit, pe voi si pe burticile voaste. Va urmaresc de mult aici pe forum,recunosc ca nu am reusit sa citesc chiar toate capitolele de la mamici de martie-aprilie, dar in sfarsit, m-am hotarat,am lasat lenea la o parte si ma apuc si eu de scris, pai nu?