Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Clau, Nicoleta, ce baieti mari aveti!!! Sa creasca mari si puternici! Va invidiez

Simonette, mamica de Luca si 16+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Irina, mai ai putin scumpo! O sa treaca si o sa si uiti starile astea de rau!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari Olgutza si Flori pentru si !!Suuuper!!Avem carucioare colorate!Le-am trecut si in lista!
Kya am citit cu interes toate articolele postate in mailul comun.Foarte utile informatiile!Multe chestii despre care nu aveam habar!Multumesc!
blankar felicitari pentru samburelul jucaus!
Oana mie testul mi-a calculat o fetita!
Clau asteptam pozeee!Cred ca a fost foarte frumoasa excursia!
Pai..Irina ia-ti concediu medical!De ce eziti?Daca simti nevoia de o pauza-eu zic sa ti-o iei! io fata sa-i fie mai bine!
Simo bravo!Ce cuminte e Luca!Cat despre paranoia care te invaluie inainte de echo-subscriu!Eu maine la 16.00 am intalnirea...si simt deja ca o iau razna!
Ioana te simti mai bine?
Remaliss,Xor??
Elara?
tuturor!

Ela.. in 12 sapt.!!

Varsta mogaldetzei

Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

quote:
Originally posted by simonette

Irina, mai ai putin scumpo! O sa treaca si o sa si uiti starile astea de rau!

PozeLuca

BB2

Simo, pana la cat dureazastarile astea de rau????Pana misca bebe???Sau nu exista regula????

IRINA
+9

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Buna dimineata randunici dragi,

Tare dor mi-a fost de voi. Sunt si eu tare emotionata cand citesc de vizitele voastre la dok si derevederile cu bb-i. Ce sa mai zic de Olga, care deja stie ce e bb-ul (bebica) ei. FELICITARI!!!
Sper sa venim cat mai multe si cat mai curand cu vesti despre culoarea carucioarelor.

Sambata am fost sa-mi iau pantaloni. La Unirea nu am gasit absolut nimic pentru gravide, cam ciudat pentru un magazin "universal". Dupa acre, am fost la Cocor (e la fel ca acum 5 ani ...). La parter mi-am gasit si eu in sfarsit o pereche de blugi cu un fel de material elastic in parti, mai grosuti (vroiam mai ales pt toamna-iarna), au fost 97 lei; bine ca mi-am gasit. In rest, nu m-am uitat de bluze sau pantaloni business, dar, nu cred ca aveau. Cand e Baby Expo si unde? poate mai gasim ceva si pe-acolo. Duminica am fost la Belciugatele (aproape de Fundulea) sa-mi serbez ziua si am avut noroc de vreme buna. Am mai avut noroc si ca nu mi-a fost rau (a avut bb grija ca macar cand imi serbez ziua sa-mi dea o mica pauza la ). E foarte frumos acolo, e un local, se numeste Popas Diana, langa lac, locuri de joaca pentru copii, frumos amenajat. Chiar m-am simtit foarte bine.

Va pup si sa aveti grija de voi!

Laly 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

bitza, eu tocmai am implinit 15 saptamani si starile de rau tot persista...astept si eu sa se termine cat mai repede...

simonette, si eu ma panichez cand ma gandesc ca trebuie sa merg la control...paranoia e in floare...

toate randunicile!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Zozela
Maine ma duc sa-mi iau o saptamana de medical.

IRINA
+9

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Am gasit despre Baby Expo http://www.babyexpo.ro/

Laly 12+

Mergi la inceput

Nu e o regula cu straile astea de rau...Mie mi-au disparut complet la 11 saptamani dar ale mele erau simpatice! Altora li s-au redus considerabil pe la 10-12 saptamani, altora cand a miscat bb si altele se lupta cu ele toata sarcina (sarcina toxica)...Sa speram ca ne vom bucura toate cat mai rpd de sarcinile noastre infloritoare!!!

Ella, bafta multa maine la echo! Sa ne vii cu vesti minunate! SI eu abia poimaine la 15:oo am intalnire cu bb Ce sa fac eu sa treaca timpul mai rpd....sa dorm??? Asa vrea io
Maria trebuie sa facem fatza paranoii sa-i aratam ca bb este mai puteric decat ea... Cand apare, tb s-o intampinam cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Laly, bine ai revenit!!! Ma bucur ca te-ai simtit bine de ziua ta!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput