Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

victo a mea bebelina joi la eco avea 2 kg +/- 250g, deci ar trebui sa aibe 1.5 kg!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

BB, eu am burta micuta..am luat numa 6 kg...plus prostia de varicela si listeria..care printre altele pot duce la intarzieri in crestere..de-aia zic ca de are 1kg jumate eu zic mersi. ce epeste e fff bine!

31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

victo pai 1.5 kg e fff bine, e in grafic. atata are si bebelina ramonei. a mea e mai "grasuna" pt ca este cu o sapt mai mare.
fug sa imi cumpar ceva dulce de mancat ca altceva nu pot manca si ma doare stomacul de foame...

sper sa mai apara fete mai spre seara!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Fetele, am si eu o intrebare. De azi dimineatza parca ma dor sanii. E normal? Ca nu ma mai durusera de cateva luni...

Laura 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

laura..eu nu am pb asta..dar banuiesc ca e normal.
eu am alta problema..cu secretiile de pe chilotei..eu ii schimb de 2 ori pe zi...dar iarasi, banuiesc ca e normal, ca nu pare si nu miorase suspect.
pfuii BB ...numa dulciuri? mie imi dau niste arsuri d enuma..ca si fructele..eu sunt cu saraturile..

31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

victo, de secretii nici nu mai vb... nu imi ajunge nici mie o pereche de chiloti pe zi...

Laura 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

victo si eu am secretia, stau cu tamponel zilnic, e alba, nemirositoare, nu am mancarimi sau iritatii. La ultimul control i-am zis si dr.-lui si a zis ca este normala. Cu statul in pat... sa sti ca si mie numai in pat mi-e bine! Si cu vizitele... eu nu merg ca nu am chef, dar sa sti ca vreau sa fiu lasata in pace... adica, n-am chef de musafiri!
bb eu stiu ca banii se dau in ziua nasterii, in cazul tau.. pacienta constata si cuminte poti sa-i dai si dupa nastere! Ori tu ori tata! Sau inainte.. depinde decat de mult dureaza travaliul!
laura si pe mine ma dor, ca la inceputul sarcinii si ma ustura parca mameloanele! Si sunt tari!
vasari pe mine ma apasa cam de la 23 de sapt. ... si mi-e frica ca Elena e in placenta previa, exact pe col.. stau in pat cat pot eu si miercuri sa vedem ce facem! Ma gandesc ca si presiunea in uter e mare fiind deja aproape 2 kg. + 2 placente + 2 lichide amniotice.... ca greutate in abdomen e mult.......

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Mai eu inca nu am contractii sau nu stiu eu care sunt....dar nici nu-mi doresc ca mi-e frica, sa nu ma panichez si mai tare
Pe mine ma mai doare burtica, mai ales cand ma ridic, sau cand ma intorc de pe o parte pe alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Victo. fata mea avea 1400gr la 29+ si era perfect in grafic, cu vreo doua trei zile mai mica, dar asa a fost de la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

la 27 de sapt. a fost cineva la eco? cate kg. are un BB la 27 de sapt.?

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput