rana pe col

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

nu e obligatoriu sa ai si HPV daca ai rana pe col....75% din ranile pe col sunt provocate de HPV si nu toate tulpinile de HPV arata prezenta de celule precanceroase
NU o sa mori, o sa te tratezi (indiferent de rezultat) si o sa-ti fie bine, trust me
sunt solutii pentru toate variantele....important e sa mergi la medic si sa fii OPTIMISTA, sa fii tare indiferent de ce iti spune medicul....stiu ca ma repet, dar chiar exista solutii pt.astfel de boli, fie ele si drastice (solutiile)...ale exista....nu ai cum sa mori daca mergi la timp la doctor si de tratezi

activeaza-ti PM de la profil personal (in stanga pe ecran) si vorbim mai mult acolo

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

STAI CALMA! eu am avut 2 rani pe col ma speriasem groaznic dar nu a fost chiar asa . am fost la prof ancar in bucuresti care m-a consultat apoi mi-a recoltat pt papanicolau si pana cand au venit rezultatele mi-a dat un tratament cu ovule si niste pastile. cand am fost dupa rezultat mi-a spus ca sunt mici modificari si sa nu intru in panica pt ca se rezolva. am facut cauterizare la ambele rani am avut din nou tratament si acum este bine. au trecut 3 ani repet la 6 luni papanicolau ca sa vad ce s-a mai intamplat si este ok.atentie la infectiile cu candida pt ca in proportie de 90 % dau rani pe col

dana

Mergi la inceput