Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

mey fetelor mey...ce de vorbaretzi...monicuta mea are putintele cuvinte si mai mult din doua silabe.scriu si eu ce imi amintesc acu:mama,tata,papa,caca,puti(pute),dila(danut),tca_tca(???nus ce_i?)cand se bucura tare zice asa.pipi,bai_bai(baie_baie)apa,puci(papuci),titza(fetitza),ala(amy),bu(bunicu),chiti(cristi)
cucu,tzetzeti?(sosete),ciuf_ciuf(cand o trage frate_su de par,dar cel mai frumos spune MONA_MONA,si.....nu imi mai trec acum prin minte....

oanarusu pentru Paul.........

mami de danutu si monica.MONICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata cirese!!

iar n-am somn ( funny nu?!! si ziua abia ma tarasc de somn..hmmm!!) asa ca bantuit pe net.

Am ramas datoare cu poza cu Sofia si prietenul ei Andrew: pe tricicleta

Cami 5+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

cami.m cand"o sa o dai"pe Sofia sa nu o dai la altul sa "i_o dai lui Danutu meusofic frumos.

mami de danutu si monica.MONICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Buna dimineata! Mi-era tare dor de voi, chiar daca nu am maiapucat sa mai scriu nimic de atata vreme, tot am citit printre picaturi ceva.
cami, felicitari pentru sarcina, sa fie un baietel, de data asta, si totul sa mearga bine pana la capat! chiar ma gandeam ca suntem curajoase aici, la ciresele, ca de exp, la ghiocei de martie-aprilie, nu prea s-a "inghesuit" lumea la fratiori si surioare.
vivi, ce ghinion cu ingrid, bine ca ai depistat problema, mie nu mi-ar fi dat prin cap sa o verific asa de amanuntit, s-a rezolvat complet?
irina, sper ca razvan e bine acum, nici nu vreau sa ma gandesc la ce spaima ati tras...

fetele, v-ati mai intalnit pana la urma in buc? adica diana, lyly si cele care ati anuntat, ce eu n-am mai apucat sa dau prin capitala in perioada aceea, mi-ar fi placut tare mult sa fiu si au acolo. intreb ca n-ati pus si voi o poza sa va vedem palavragind...

noi suntem bine, eu am intrta in sapt 30, mai am putin, teoretic, timpul a trecut parca mai repede decat la ilinca, burta e la fel de mare, nu mai mare, cum m-a speriat toata lumea ca va fi la a doua sarcina. ilinca e tare nazdravana, e un copil istet, chiar daca am cam palit de invidie cand am vazut cate cuvinte stiu ai vostri, noi stam relativ prost la capitolul asta, adica zice clasicele mama, tata, plus apa, papa, bebe, mei-mei (adica mai-mai), pup, baca (asta nu stim ce inseamna), uf, alo, da, de (cand cere ceva), pa, nana, plus o serie de alcatuiri bebelusesti, tipa, taca, tuti, lolo, nono, sufla si suiera, de la povestea cu cei trei purcelusi, isi pune mainile la urechi si face vai, vai, si ce ma bucura e ca vorbeste toata ziua pe limba ei, gesticuland si schimonosindu-se in fel si chip si intelege cam tot ce ii spun, adica da-mi telefonul, telecomanda, papucii, pune papusica in carucior, adu cana, aprinde lumina, deschide gura, deschide si inchide usa, chiar imi deschide usile care sunt incuiate cu cheuie, de ne dispera, chestii de genul asta. deci nu e prea grozav, dar lasa ca progresam noi. urca singura scarile, tinandu-se de balustrada/perete, alearga, se contorsioneaza in te miri ce pozitii si bate extrem de delicat la tastatura de la calculator, ba chiar isi potriveste mouse-ul si imi deschide ferestre de net intr-o veselie, fluiera intr-un fluier ca de arbitru de ne sparte timpanele, canta la diferite melodii si danseaza pe absolut orice, deja ne gandim sa o dam la cor sau la dansuri. ma sperie ca se catara pe ce apuca, s-a urcat si pe pervazul de la geam, noroc ca era inchis geamul, mai nou se urca pe scaunul de la calculator si pe urma pe partea glisanta de la birou, unde e tastatura si se da huta.

in prima duminica din septembrie am fost nasi de botez, n-am decat cateva poze, am pus doua aici, ca mi s-au terminat baterile si n-am resuit sa facem, asteptam sa ni le trimita cumetrii pe ale lor. o sa mai botezam iar pe 30 sept, sper ca atunci o sa pun mai multe poze, daca nu uit sa imi pun si acumulatorii la incarcat.

http://www.flickr.com/photos/20241237@N00/

revin mai incolo, nu ma mai lasa deloc ilinca sa fac nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

mi-am mai adus aminte....dupa ce am mai citit la voi
Go go go- plecam
Dighi-dighi – gadilat
Ti ti – ceas
Tichi-tichi
Dei-dei – da-mi
Fu fu – sa suflu baloane
sunt sigura ca mai sunt, dar cum nu le-am notat pana acum, tre sa-l urmaresc mai multe zile pana le foloseste

si ciresele voastre sunt ferm convinsa ca spun mai multe decat ati trecut pe lista de aceea eu am deschis in word un document si imediat completez....

ralucis numai o poza cu burtica??? ce domnisoara ai acolo...vad ca i-am facut si freza la nunta sau ce eveniment o fi fost.

camiM asa-i ca se joaca mai fain cu copii mai mari?

alex nu a mai facut febra de ieri dupa ce v-am scris....nu stiu ce a fost. acum ne pregatim sa iesim afara...

aseara mi s-a stricat frigiderul....asa ca azi tre sa luam altul

have a great weekend!!!

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Da-ti un ochi aici.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ralucis, pupam Ilinca nazdravana!
Si inca un la burtica

CamiM, mey ce fetitza ai tu acolo.... Si cu ce cavaler... pe noi ne-ati scos din cursa??
Super faine pozele - cand e in scaunelul de masina si stramba nasucul

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Doroti
Draguta ideea ta cu lista noua!!!! Mai adauga ceva la noi te rog: cucuiiigu (cucurigu),biuii (biscuit), gaga (face gasca), nuuu, Tzac-tzac( de la roata morii se invarteste tzac-tzac-tzac), too ( a mancat tot).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by Amonar

Doroti
Draguta ideea ta cu lista noua!!!! Mai adauga ceva la noi te rog: cucuiiigu (cucurigu),biuii (biscuit), gaga (face gasca), nuuu, Tzac-tzac( de la roata morii se invarteste tzac-tzac-tzac), too ( a mancat tot).

S-a facut.
Cine ce mai are sa le scrie ca eu luni le trec pe toate, si celelalte ciresele sa scrie ce vorbesc, sa le avem toate impreuna, si o sa ne aducem aminte.
Sa nu va suparati ca nu prea am scris azi, dar am facut listuta si in rest am de lucru, da trag cu ochiu pe aici.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

doroti buna treaba, asa nu o sa pierdem lista

mi se pare mie s-a s-a intamplat ceva cu numerotarea paginilor la acest topic??

ellax unde esti???nu raspunzi la nici un telefon din 3???

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput