astept raspuns urgent

astept raspuns urgent | Autor: lory30

Link direct la acest mesaj

in sarcina care trebuie sa fie lungimea colului uterin?eu am avut colul 35mm prin saptamana a 17 a de sarcina oare este bine?acum astept sa merg la medic la eco sa vedem ce-mi spune.si as mai avea o intrebare la voi este bine ca medicul sa te controleze pe jos , mai ales ca eu am avut fertilizare in vitro, sau trebuie sa ma prezint numai la eco?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna! Si eu tot atat am avut colul, in sapt 24, medicul meu nu a comentat nimic, nici ecografistul. Am inteles ca de la 3.5 in sus e de bine, important e sa fie inchis. Ai grija sa nu stai mult in picioare sau pe scaun, este important sa te menajezi.
Cat despre tuseu, "am beneficiat" de fiecare data, desi placenta mea este inserata jos, dar am incredere in medicul meu. Daca ai nedumeriri ar trebui sa-ti intrebi doctorul, este obligat sa te informeze.

adra_bell 30+ cu Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Lory - mie la fiecare vizita imi face si control manual ca sa simta colul, ca la eco nu cred ca-si da seama de-i tare sau nu doar daca e inchis (sunt in aceasi situatie ca tine ma refer la obtinerea sarcinii).De lungime nu stiu cat e normal,mie imi ajunge sa-mi zica ca e Ok.Mult noroc si sarcina usoara

+20 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Este foarte bine. Daca e peste 3 cm e ok.

Ioana
15+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Lory- in timpul sarcinii la fiecare vizita mi-a facut control manual si nu s-a intamplat nimic ...am nascut la fix 40 de sapt.! Lungimea colului nu am stiut-o niciodata, pt. mine era suficient daca imi spunea ca totul e bine.
Multa sanatate si sarcina usoara!

Mergi la inceput