Ce filme bune ati mai vazut ?(5)
Raspunsuri - Pagina 2
smillaraaq spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Little miss Sunshine Am ras cu lacrimi....Singura faza mai trasa de par mi s-a parut cea in care au scos mortu' pe geam, dar in rest o satira de nota 10!!!!
Am vazut si The Notebook - o telenovela ieftina....am ras si la filmul ala, dar de povestea in sine, pline de clisee lacrimogene...
Alina
Notebook e o porcarie; mi-a parut rau ca mi-am pierdut vremea cu el.
"Little Miss Sunshine" e o minunatie de care nu ma mai satur; e absolut genial, toata adunatura aia de nebuni, fiecare cu "pasarica" lui.... si totusi atat de uniti la nevoie si atat de perfecti impreuna... am ras si-am plans cam cu acelasi sentiment de caldura si tandrete pe care l-am avut cand am vazut "Invaziile barbare".
Azi am vazut "4 luni, 3 saptamani si 2 zile". Daca vreti sa-l comentam, am deschis un subiect pe zona artelor.
bb_yasmi spune:
la recomandarea unei fete de Dc m-am uitat la PERFECT STRANGER, a fost interesant intr-adevar, cu un final total neasteptat!!!
alt film interesant vazut in weekend NUMBER 23!!
o alta comedie vazuta: INVIDIA, dar nu a fost prea faina.
aaa si atunci cand cautam Perfect Stranger am luat din greseala Perfect Strangers, care este o porcarie!!! deci nu faceti confuzie...
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
codruta_grg spune:
Am vazut ieri
Flags of Our Fathers - vazut de la americani
Letters from Iwo Jima - vazut din persepectiva japonezilor (tot americanii sunt cei, mai cei -poate daca era regizat de vreun japonez era altfel)
si am mai vazut un film din primul razboi mondial, in care mi-au placut efectele speciale, inca n-am citit daca erau reale sau nu: Flyboys filmul in sine previzibil...
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
smillaraaq spune:
Mi-am amintit de un alt super film: "Everything is Illuminated" , cu Elijah Wood, dupa romanul lui Jonathan Safran Foer.
nemary spune:
am vazut si eu acum "Little Miss Sunshine". mi s-a parut slabutz, haios pe alocuri dar finalul a meritat "toti banii", ca sa zic asa.
Mari 21+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Androix spune:
quote:
Originally posted by lgireada
Beyond Borders.
Rol principal Angelina Jolie; iar filmul e despre foametea din Africa.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
L-am vazut, mi-a placut tare, dar este si foarte dur, am plans.
Andreea, mama de Filip si Georgia
_giulianna_ spune:
Teoria Conspiratiei cu Mel Gibson si Sandra Bullock - vechi dar bun
Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...
- Giulianna -
miri__b spune:
Am vazut promo de pe PROTV si mi-am amintit de ICE AGE.mie mi-a placut si prima parte si a doua.
Mirela si David - 23.12.2005
@lex@ndr@ spune:
Los Borgia - f interesant, mi-a placut, numai ca o pune intr-o oarecare lumina buna pe Lucrezia, o victimizeaza, iar eu stiam ca ea isi otravea amantii.