Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(71)
Raspunsuri - Pagina 3
RGE spune:
.....nasol de tatii cu fete..dar mai nasol de mame ca o sa trebuiasca sa le ia apararea la fete....eu nu am cu ce sa ma imbrac sa plec si chiar nu glumesc.....hainele sotului nu-mi vin..ce aschilambic e..pana acum mi se parea ca e inalt si gras
ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany26 spune:
quote:
Originally posted by dany2007quote:
Originally posted by bb_yasmi
mah voi mamicile de baieti deja vreti sa luati toate fetitele de aici????
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
Daaaa ...pe cele cu hainute rozz
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
Eu zic sa nu mai astepti mult cu Rares...ca ramai fara fete...vezi bine ca Andrei vrea 2 .....gemene...deci....
Totul e sa nu se ajunga la intre baieti pt fetele frumoase de ale mamicilor de aici!!!
28+ ANDREI
anacami spune:
Doxi, eu am fost in mag. Titan-pe la et. 3 , dar nu prea mi-a placut ce am vazut! am inteles ca este un mag. cu lucruri dragutele in Cocor (tot pe la 3, ca mai este unul la parter- mai "slabut"). Am mai gasit unul- la recomandarea Laurei, daca nu ma insel- cu lucruri frumusele si bune ca pret- pe str. Polona- chiar la intersectia cu Stefan cel Mare (Spit. de Urgenta), langa un Snack Atack. In rest, nu stiu ce sa iti mai spun, lucruri frumoase dar mai maricele ca pret, se gasesc prin Mall Vitan la Debenhams (Redhering Maternity), la Zara cica au si colectie pt. gravidute...Nici mie nu-mi plac absolut deloc cele de la Roccocco- materiale si modele oribile , parca ar fi saci!!!
Simona, bine ai venit!!!
cu visele ciudate este normal la gravidute ; asta noapte m-am trezit speriata pe la 2 noaptea, mi s-a facut tare urat, desi era sotul langa mine...Nu mai puteam adormi, as fi vrut sa ma duc in alta camera sa deschid PCul, dar mi-a fost teama (in conditiile in care de obicei sunt "viteaza", nu ma sperii asa usor).Nici nu-mi mai amintesc prea bine ce am visat, ceva cu niste oameni f. rai care voiau sa-mi faca rau si nu puteam scapa de ei...Deja m-am obisnuit cu visele cu morti si cimitire (astea le-am avut si la Sebastian), nu mai am nicio teama (pe astea le-am avut si la Sebastian...)
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
RGE spune:
PUSSI...buna idee!!!...ce-mi place cum raspunzi si le sti pe toate ca un om mare...
AMR maxim 7 saptamani!!
pussi spune:
quote:
Originally posted by dany26quote:
Originally posted by dany2007quote:
Originally posted by bb_yasmi
mah voi mamicile de baieti deja vreti sa luati toate fetitele de aici????
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
Daaaa ...pe cele cu hainute rozz
Dana 25+ Luca-Rares
Eu zic sa nu mai astepti mult cu Rares...ca ramai fara fete...vezi bine ca Andrei vrea 2 .....gemene...deci....
Totul e sa nu se ajunga la intre baieti pt fetele frumoase de ale mamicilor de aici!!!
28+ ANDREI
pe amandoua nu le dau ca n-ai posete si bijuteri suficiente
PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
ancadragoman spune:
Pussi am o poza dar nu stiu cat se vad de bine,o pun pe mail-ul comun
anca 31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
RGE spune:
..apropo de vise..cine stie ce inseamna ca plangeam si afara ningea si era zapada??
AMR maxim 7 saptamani!!
dany2007 spune:
Anunt - caut pt Luca. Singura conditie, sa stie sa calce rufe...restul fac eu...
Dana 25+ Luca-Rares
doxi spune:
merci frumos pentru info, voi merge azi probabil in Cocor si saptamana viitoare pe Polona, medicul meu are cabinet pe Polona asa ca rezolv 2 lucruri dintr-o data :)
Sanatate tuturor!
dany2007 spune:
Pussi mama avem noi posete ....cu sacul,toate marimile si culorile posibile.Nu mai am pe unde sa le pun...
Dana 25+ Luca-Rares